Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her pazartesi sıkı diyete girip diyetimin çalışma arkadaşlarım tarafından sabote edilmesi o_O bu nasıl hayat yaaaa... yaprak sarmasını gömdüm onların foto yok:kk77:
Öğlen yemeğinden düşeceksin o yediklerini, hemen bozdum deyip mutsuz olma, ben öğle yemeği diye baklava gömmüş insanım 😁

Öğlen yemeğinden düşeceksin o yediklerini, hemen bozdum deyip mutsuz olma, ben öğle yemeği diye baklava gömmüş insanım 😁
Öğle yemeği şöyle ise akşam yemeğini mi atlamalıyım o_O

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 97
Ben senin sicil temiz sanıyordum 😂 nryde bir defadan bir şey olmaz 😂 bazıları gerçekten kışkırtıyor insanı olabildiği kadar uzak durmak lazım
Shdjsksjs ne temızı kız bes senede bılmem kacıncı banım
Öğle yemeği şöyle ise akşam yemeğini mi atlamalıyım o_O
Tabi ki atla, ayrıca o kısırı gormeseydım gunum daha ıyı gecebılırdı :63:

Avkatın kızını yaz okuluna kaydettik, pöröfösyönel iş ahlakımdan ödün vermeden kağıtları eline verip imzalattım ahdskshsj ama ödeme kısmının üstünü çizdim, çünkü ödeme almıcam, böğün de salon kadını şahsiyetimden ödün vermedim çok şükür :KK53: vatana millete hayırlı olsun, tertemiz delirecek öğretmenlere de selam olsun, o neydi yiaa:olamaz::KK70:

Avkatın kızını yaz okuluna kaydettik, pöröfösyönel iş ahlakımdan ödün vermeden kağıtları eline verip imzalattım ahdskshsj ama ödeme kısmının üstünü çizdim, çünkü ödeme almıcam, böğün de salon kadını şahsiyetimden ödün vermedim çok şükür :KK53: vatana millete hayırlı olsun, tertemiz delirecek öğretmenlere de selam olsun, o neydi yiaa:olamaz::KK70:
O kadar kötü mü görünüyor çocuk, malummokul ve ev karakterleri ayrıdır çocukların

O kadar kötü mü görünüyor çocuk, malummokul ve ev karakterleri ayrıdır çocukların
Bir dk durmadı, şöyle söyleyeyım, müdür ben ve akvat okulu gezıyorduk, evladın tıklatmadıgı sınıf kapısı acmadıgı dolap kapagı kalmadı, resmen mudur kendı kendıne anlatmıs oldu adhskshsjs :KK53: :KK70: :olamaz:

O benden bosanırken cok komık bı rakam almıstı, bende ondan ötürü almayayım dedım cünkü ben bebenın gozundekı atesı gordum gelmez o bosuna para odemesın :KK53: :KK70:
Boşver. Dudiş vaadiyle kandır, hep beraber Sevde ve enişte ile yemek yiyin. Yaşasın kötülük. 🤣

Bak bak velete şahsi burs vermiş bir de, len onunla uğraşacak öğretmene bir de açıktan prim vermen lazım :KK70: İşçi kardeş patron kalleş diye kapına dayanırlar vallahi :KK53:
Shdkshsakak bebe serumu damlatma teknıgıyle banyoya serptıgınde kontenjan doldu ahmedo baska okula bakın dıyeydım sımdı sukunet bozulmayacaktı :KK70: dıyorum ya eger gelırse (ki hiç umudum yok) allah sabır versın cağnım öğretmenlerime, neyse hesaba parayı yollarsa serumun ucretını kesıp gerı yollarım ahdskshsk :KK70::KK53:

Büyüğü gider küçüğü gelir, o gider seninkiler gelir, çocuk bitmez sizde 😉
Buyugu ılkokulda zaten, ben oglanı bu sene oyun grubuna ıstıyorum bakalım bıkac gun denemelık getırcem yanımda, kardeslerını hırpalıyor cunku, bıraz ortamı degıssın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X