- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğlen yemeğinden düşeceksin o yediklerini, hemen bozdum deyip mutsuz olma, ben öğle yemeği diye baklava gömmüş insanımHer pazartesi sıkı diyete girip diyetimin çalışma arkadaşlarım tarafından sabote edilmesibu nasıl hayat yaaaa... yaprak sarmasını gömdüm onların foto yok
![]()
Öğle yemeği şöyle ise akşam yemeğini mi atlamalıyımÖğlen yemeğinden düşeceksin o yediklerini, hemen bozdum deyip mutsuz olma, ben öğle yemeği diye baklava gömmüş insanım![]()
Shdjsksjs ne temızı kız bes senede bılmem kacıncı banımBen senin sicil temiz sanıyordumnryde bir defadan bir şey olmaz
bazıları gerçekten kışkırtıyor insanı olabildiği kadar uzak durmak lazım
Tabi ki atla, ayrıca o kısırı gormeseydım gunum daha ıyı gecebılırdıÖğle yemeği şöyle ise akşam yemeğini mi atlamalıyım![]()
Baklava vr kurabiyeleri yeme, akşam da çorba iç sadece, hiç yemedrn olmazÖğle yemeği şöyle ise akşam yemeğini mi atlamalıyım![]()
O kadar kötü mü görünüyor çocuk, malummokul ve ev karakterleri ayrıdır çocuklarınAvkatın kızını yaz okuluna kaydettik, pöröfösyönel iş ahlakımdan ödün vermeden kağıtları eline verip imzalattım ahdskshsj ama ödeme kısmının üstünü çizdim, çünkü ödeme almıcam, böğün de salon kadını şahsiyetimden ödün vermedim çok şükürvatana millete hayırlı olsun, tertemiz delirecek öğretmenlere de selam olsun, o neydi yiaa
![]()
Bir dk durmadı, şöyle söyleyeyım, müdür ben ve akvat okulu gezıyorduk, evladın tıklatmadıgı sınıf kapısı acmadıgı dolap kapagı kalmadı, resmen mudur kendı kendıne anlatmıs oldu adhskshsjsO kadar kötü mü görünüyor çocuk, malummokul ve ev karakterleri ayrıdır çocukların
Sen de onunkine sıç, ödeşin.Bak şimdi jest yapayım dedım, muduru arayıp ıban ıstemıs, benım almayacagımı bıldıgı ıcın, bu adamları da anlamak guc ya valla jestın ıcıne sıcıyolar![]()
Boşver, vermek istiyorsa versin, gelecek yıl almazsınBak şimdi jest yapayım dedım, muduru arayıp ıban ıstemıs, benım almayacagımı bıldıgı ıcın, bu adamları da anlamak guc ya valla jestın ıcıne sıcıyolar![]()
O benden bosanırken cok komık bı rakam almıstı, bende ondan ötürü almayayım dedım cünkü ben bebenın gozundekı atesı gordum gelmez o bosuna para odemesınSen de onunkine sıç, ödeşin.![]()
Kız gelecek dönem 1.sınıf olacak bebe, ıstesede gelemezBoşver, vermek istiyorsa versin, gelecek yıl almazsın![]()
Boşver. Dudiş vaadiyle kandır, hep beraber Sevde ve enişte ile yemek yiyin. Yaşasın kötülük.O benden bosanırken cok komık bı rakam almıstı, bende ondan ötürü almayayım dedım cünkü ben bebenın gozundekı atesı gordum gelmez o bosuna para odemesın![]()
![]()
Bız okeyde kazanmıstık ya onlar ısmarlayacak bıze shdkshsjs oldu ya neden ben ısmarlıyomusumBoşver. Dudiş vaadiyle kandır, hep beraber Sevde ve enişte ile yemek yiyin. Yaşasın kötülük.![]()
Kenarına krema bulasmıs sarma skdhskshs aklıma hep bu gelıyo potporı tabak gorunceÖğle yemeği şöyle ise akşam yemeğini mi atlamalıyım![]()
Büyüğü gider küçüğü gelir, o gider seninkiler gelir, çocuk bitmez sizdeKız gelecek dönem 1.sınıf olacak bebe, ıstesede gelemez![]()
Shdkshsakak bebe serumu damlatma teknıgıyle banyoya serptıgınde kontenjan doldu ahmedo baska okula bakın dıyeydım sımdı sukunet bozulmayacaktıBak bak velete şahsi burs vermiş bir de, len onunla uğraşacak öğretmene bir de açıktan prim vermen lazımİşçi kardeş patron kalleş diye kapına dayanırlar vallahi
![]()
Buyugu ılkokulda zaten, ben oglanı bu sene oyun grubuna ıstıyorum bakalım bıkac gun denemelık getırcem yanımda, kardeslerını hırpalıyor cunku, bıraz ortamı degıssınBüyüğü gider küçüğü gelir, o gider seninkiler gelir, çocuk bitmez sizde![]()