Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk bebede katıldım gruba ikincide girdim ama sarmayınca bıraktım, tek grupla büyüttüm iki bebeyi, şimdi watsaptan devam ediyoruz görüşmeye. Sen 3 bebeyle yetişemezsin tabi

Bu konunun içinde de geçiyor aslında o başlıklar. Evliliğin yüzde kaçı seks, oralda diş kullanmak, diğerini unuttum 😅
Kedigiller in bir konusunda da konuşuldu sanki

Ya bende hep yukselenımı aslan dıye bılıyormusum megerse basakmıs, ama asla okumam :KK53: :KK70:

Ayrıntıyı seven bir yanın var😂bende dedim olsa olsa başak burcudur
Oğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmen 😂

Oğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmen 😂
Kız senınkının yası hep aklımda 8 gıbı kalmıs benım. Ben burclara fazla ınanmam ama bazı seylerı cuk oturmuyor mu

Benimde burcum akrep yükselen yengeç. Ben hangi kategoriye giriyorum😂sana zahmet beni de aydınlat🌹

Sonradan ınceledım kı asıl detayları profılde vermısım konularda da bıkac bısey agzımdan kacırmısım ama fiili bırsey degılmıs allahtan son anda vazgecmısız :KK70: hatta bı konumda da ex okuzun adı gecıyor nalet gıtsın duzenleme yapamadım:KK53::KK70:
Belki yonetimle gorussen yardcimci olabilirler canim ...

Bende yengeciim beni de aydınlatır mısın ablacım

Love o kahvalti konusunu okumustum hatta bastan okumaya baslaynca az once tarcinli kek yaptgni bile hatirladim.. zaman geciyor ve insanlar neler yasiyor ya ah yalan dunyaaa bi cay icem 🤣

O degıl de sevdenın asla uye olmayacagını bıldıgımden rahatım yoksa bı okusa ben abiğğğmi böyle bilmezdim diye bi giriş yapar ancak nikah temızler lan bu nutellaları suflelerı der dıye korkmuyorum allahtan shdkdhssksj :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X