Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun okula cıcek yollamıs ruh hastası. Bastan ahmetten falan sandım,bahsıs verıp cıcegı aldım, ay notu gorunce fenalasacaktım yemın edıyorum beynımden asagı kaynar sular dokuldu. Aradım agzına sıctım, agzını bıle acmadı, ee bıttımı love dedı. Senı sıkayet edıcem dedım. Ne dıyeceksın eskı kocam ısyerıme cıcek mı yolladı dıyeceksın dedı. Kapattım bırsey demeden. Mesaj yollamıs, oturup konusalım dıye. Senınle stadın ortasında bıle bulusmam ne evıme ne evıne ne dısarı hıcbır yere rahst bırak artık benı dedım. 8yılın hatrını gectım 3 cocugumuz var, benı affet love dedı. Ve cevap atmadım, ondan da ne mesaj ne arama gelmedı
Keşke bu konuda haklı çıkmasaydık, Allah kahretsin ben bile rahatsız oldum seni düşünemiyorum... love çok iyi karşılık vermişsin. Yazdıklarından sana yem attığını da düşündüm açıkçası " beni rahat birak hayatımda biri var" gibisinden sakın ola ağzından kaçırma bisey. Geçen seni süslenmiş olarak görünce böyle bi zarf atabileceğini de düşündürdü açıkçası, çok dikkatli ol :KK43:

Geçmiş olsuuuun diyeydin. Bunun olacağını biliyordum. Şimdi onun altıncı hissi çalışmış, eminim o bile anlayamıyor bu yaptığı şeyi. Ya da anası gidiyor, yalnız kalacak şu hayatta, sana yapışmaya çalışıyor gerisin geri.

😱😱😱😱😱

Hayvan barışmak istiyor yani

OHAAAAA

Bu ne yüzsüzlük yaaaa

Avukat bu kadar hızlı haklı çıkmasa iyiydi.

Lanet olsun.

😡😡😡😡😡
O kadar moralım bozuk kı eve geldım ahmete bısey bellı etmeden dısımı sıktım, ben duss gırıyorum yukarı gelmeyın olur mu dedım. Dusu actım 1saat agladım banyoda. Sınırlerım cok bozuldu, hala daha cok ıyı sayılmam.

😱😱😱😱😱

Hayvan barışmak istiyor yani

OHAAAAA

Bu ne yüzsüzlük yaaaa

Avukat bu kadar hızlı haklı çıkmasa iyiydi.

Lanet olsun.

😡😡😡😡😡
Çocukların hatrı içinmiş. Anah bababbababa. Çocuğunun mutluluğunu düşünen en önce onların anasının mutluluğunu düşünür. Bugün buna inandım. Eşim dedi ki kardeşlerine, '' Önce karım sonra çocuklarım. Karım mutlu ise onlar da mutlu olur. ''. Çocuğa en büyük lütuf analarını sevmektir.

O kadar moralım bozuk kı eve geldım ahmete bısey bellı etmeden dısımı sıktım, ben duss gırıyorum yukarı gelmeyın olur mu dedım. Dusu actım 1saat agladım banyoda. Sınırlerım cok bozuldu, hala daha cok ıyı sayılmam.
Ağlama hatun niye ağlıyorsun? Senin elinde şarap bardağı ile nnngeber köpekkk diye kırbaç efekti yapman lazım. Derdine yansın çiğnenmiş şekersiz sakız. Anca ayağının altına yapışır. Salla.

Ahmete de belli etmemen iyi olmus, ah ya insallah takıntı haline getirmez ş...siz çok sinir oldum
Bundan sonra mümkün mertebe görünme ona, telefonlarını bile açma. Çocuklarla ilgili bile olsa bakıcıyı araya sok. Bi sure tamamen kopar bağlantıyı, çünkü cevap verdikçe gerisi gelecek belli

Ağlama hiç, için soğusun, köpek olup kapında yatacak ve sen bunu o 8 yılın intikamı olarak düşün. Mecburen düşecek yakandan, sadece sabır. Her yediği naneye üzülğrsen yaşayamazsın, duygunu değiştirmeye çalış.
Biliyorum sen sadece kurtulmak istiyorsun, sürünmesi falan umurunda değil ama bu süreç böyle geçecekse üzülmek yerine intikammış gibi düşün.
Kıyamam sana 🥰

Ahmete de belli etmemen iyi olmus, ah ya insallah takıntı haline getirmez ş...siz çok sinir oldum
Bundan sonra mümkün mertebe görünme ona, telefonlarını bile açma. Çocuklarla ilgili bile olsa bakıcıyı araya sok. Bi sure tamamen kopar bağlantıyı, çünkü cevap verdikçe gerisi gelecek belli
Bak bu iyi fikir bence de, bundan sonra bakıcıyı arasın ki, her attığı adımın seni ne kadar tiksindirdiğini anlasın

Bunun olacağını biliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum. Nasıl korktuysa artık.

Suflecilerde bende vardım bugün🙈 bizimki akşam mesaisine gidiyor bu hafta, bebeyi yatirdim gündüz uykusuna, sokuldum bizimkine usulca şipşak hallettik gitti, zar zor yetişti işe de :KK70:havada burda baya serin yağmurluydu, boyunluğu zorla taktırdım hasta olmasin diye 😁 küçük bebe olunca vakit olmuyor, vakit olunca bazen halin dermanin kalmıyor eeeyy D Deliidivane 😂
Benim de var bebem canım mama yedirirken bile iki işi birden halletmiş insanım ben konuşturmayın beni 🤣🤣

Bunun olacağını biliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum. Nasıl korktuysa artık.
Yaa ben anasından dem vurduğu gün anlamıştım, erkekler böyle böyle pişman olup yavsama evresine geçiyor zaten. O Osirius ne hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum, o çiçegin okuzden geldiği an sanki ahmete ihanet gibi hissiyat, okuze karsi bi tiksinme, nefret.. ahmetle görüşünce hiçbir sey olmamis gibi davranmak.. karmakarışık duygular... Çok zor, ama dayan sabret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X