Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok benimki ağlarsam hayatta sokulmaz. Zaten ben 100 yılda 1 falan ağladığım için adam dehşete düşüyor.
Benim eşim ağlayınca burnumu siler bir de yemek yedirmeye çalışır. 🤣 Ben ağlarsam kebapçıya gideriz.
Oh o da güzelmiş ya.Seninki nazik davranıyor, burnunu bile siliyormuş daha ne olsun. Benimki dırekt ataga geçiyor. 😄Yemeğe çıkarması da güzelmiş bak. Ben de onu aşılamaya çalışayım ağladığım zaman yemeğe çıkarsın. :kk77:

Toplu cevap moduna geçtim 😁

Aynen canım onun değil senin sevmen esas olmalı, o sebeplenen taraf olsun 😘

Merakla bekliyorum. Bakalım ben nasıl bir an yakalayacağım. Gerçi benimki görmez 😂😂

Eve dönünce de mi tepki vermiyor diyecektim aşağı yazmışsın

Bir çeşit özür dileme ya da teselli olarak görüyorlar galiba anlamıyorum ben de mantığını, en azından bana uymuyor

Onunntarzı da bu hep sevimli hep sevimli 🥰

Sen ve dizginlemek 🤔 aynı cümlede pek duramadılar sanki ama 😂😂😂
Ay böyle özür dileme mi olur? 🤔 Ben moralim bozukken hayatta yapmak istemem bizimki aşka geliyor. 😄

Ay böyle özür dileme mi olur? 🤔 Ben moralim bozukken hayatta yapmak istemem bizimki aşka geliyor. 😄
Çoğu aynı galiba bu konuda, son cinnetten sonra benimki epey yola geldi. İki yıldır öyşe bir teşebbüsü olmadı

Ben de boşanıyordum. Hiç yoktan anlıyorlar be. Ama senin üstüne fazla gelmiş. Zopalık.
Onlar zorbalık olduğunun farkında olmuyor o anda, belkide o sinirli hırçın hal seksi geliyor bilmiyorum onu, net cevabı yok ama dersini iyi aldı

Onlar zorbalık olduğunun farkında olmuyor o anda, belkide o sinirli hırçın hal seksi geliyor bilmiyorum onu, net cevabı yok ama dersini iyi aldı
Erkeklerin birçoğunun sinirli iken istekli olduklarını duymuştum, bizi de kendileri gibi sanıyorlar heralde. 😀

Erkeklerin birçoğunun sinirli iken istekli olduklarını duymuştum, bizi de kendileri gibi sanıyorlar heralde. 😀
Olabilir bak, ama sinir var sinir var, tatlı sert bir tartışma olmuştur o zaman sonu yatakta bitebilir ama sen delirmiş ortalığı kasıp kavurmuşsun elin ayağın titremiş ağlamışsın yatışmak için belli ki sukunete ihtiyacın var dokunmasın işte, çok istiyorsa sarılsın, o anda 5 orgazma bedel o sarılma

Şimdi size bir soru az önce aklıma geldi gırgır çıkar belki buradan 😜 O Osirius yokken de muhabbet dönüyor mu acaba 😉

Az önce zihnimde şöyle bir değerlendirdim de eşim yeni evli olduğumuz zamanlarda ne bu kadar çok pozisyon kullanırdı ne de orala bu kadar meyilliydi özellikle son beş yılda bir hareket geldi benim adama sizde de böyle değişiklikler oldu mu evlilik sürecinde, bu değişimlerin sebebi ne olabilir. Ben 12 yıldır evliyim bunu da göz önünde bulundurup kendinizi de bir değerlendirin sizde ne değişti

Şimdi size bir soru az önce aklıma geldi gırgır çıkar belki buradan 😜 O Osirius yokken de muhabbet dönüyor mu acaba 😉

Az önce zihnimde şöyle bir değerlendirdim de eşim yeni evli olduğumuz zamanlarda ne bunladar çok pozisyon kullanırdı ne de orala bu kadar meyilliydi özellikle son beş yılda bir hareket geldi benim adama sizde de böyle değişiklikler oldu mu evlilik sürecinde, bu değişimlerin sebebi ne olabilir. Ben 12 yıldır evliyim bunu da göz önünde bulundurup kendinizi de bir değerlendirin sizde ne değişti
Doğum göbeğim azaldı, gelinlik bol geliyor., 😀

Az önce zihnimde şöyle bir değerlendirdim de eşim yeni evli olduğumuz zamanlarda ne bu kadar çok pozisyon kullanırdı ne de orala bu kadar meyilliydi özellikle son beş yılda bir hareket geldi benim adama sizde de böyle değişiklikler oldu mu evlilik sürecinde, bu değişimlerin sebebi ne olabilir. Ben 12 yıldır evliyim bunu da göz önünde bulundurup kendinizi de bir değerlendirin sizde ne değişti
Şu hareketlenmeler benim adama da gelsin amin 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X