Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesleğim böyle yapacak bir şey yokKeşke bu kadar yoğun çalışmasan
Severek yapıyorsanız diyecek bir şeyim yok. Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülürMesleğim böyle yapacak bir şey yok
Ama severek yapıyorum. Ev işlerine bir yardımcı ayarlayınca sorunum kalmayacak.
Daha bitmedi mi o işler ya kaç gündür yapıyorsun.Ben de ne hikmetse eve erken geldim. Bari ev işlerini toplayayımm![]()
Erteleme o işi, bul bir yardımcıMesleğim böyle yapacak bir şey yok
Ama severek yapıyorum. Ev işlerine bir yardımcı ayarlayınca sorunum kalmayacak.
Oh o da güzelmiş ya.Seninki nazik davranıyor, burnunu bile siliyormuş daha ne olsun. Benimki dırekt ataga geçiyor.Yok benimki ağlarsam hayatta sokulmaz. Zaten ben 100 yılda 1 falan ağladığım için adam dehşete düşüyor.
Benim eşim ağlayınca burnumu siler bir de yemek yedirmeye çalışır.Ben ağlarsam kebapçıya gideriz.
Sonucu ben de merak ettim. Ben yazsam iyi misin bişeyin yok değil mi der.Dur şimdi yarın bi gelsin. Hafta sonu dudişelim. Pazartesi çakıcam mesajı!
Ay böyle özür dileme mi olur?Toplu cevap moduna geçtim
Aynen canım onun değil senin sevmen esas olmalı, o sebeplenen taraf olsun
Merakla bekliyorum. Bakalım ben nasıl bir an yakalayacağım. Gerçi benimki görmez
Eve dönünce de mi tepki vermiyor diyecektim aşağı yazmışsın
Bir çeşit özür dileme ya da teselli olarak görüyorlar galiba anlamıyorum ben de mantığını, en azından bana uymuyor
Onunntarzı da bu hep sevimli hep sevimli
Sen ve dizginlemekaynı cümlede pek duramadılar sanki ama
![]()
Baya ıslandım oydu galibaNe fısıldayacaktık unuttum.
Çoğu aynı galiba bu konuda, son cinnetten sonra benimki epey yola geldi. İki yıldır öyşe bir teşebbüsü olmadıAy böyle özür dileme mi olur?Ben moralim bozukken hayatta yapmak istemem bizimki aşka geliyor.
![]()
Cinnet şart.Çoğu aynı galiba bu konuda, son cinnetten sonra benimki epey yola geldi. İki yıldır öyşe bir teşebbüsü olmadı
Kesinlikle cinnet şart, ancak öyle yola geliyorlar ama ben de o cinnet sırasında canımdan oluyordum neredeyseCinnet şart.![]()
Ben de boşanıyordum. Hiç yoktan anlıyorlar be. Ama senin üstüne fazla gelmiş. Zopalık.Kesinlikle cinnet şart, ancak öyle yola geliyorlar ama ben de o cinnet sırasında canımdan oluyordum neredeyse
Benim de en son yapacağım o galibaÇoğu aynı galiba bu konuda, son cinnetten sonra benimki epey yola geldi. İki yıldır öyşe bir teşebbüsü olmadı
Onlar zorbalık olduğunun farkında olmuyor o anda, belkide o sinirli hırçın hal seksi geliyor bilmiyorum onu, net cevabı yok ama dersini iyi aldıBen de boşanıyordum. Hiç yoktan anlıyorlar be. Ama senin üstüne fazla gelmiş. Zopalık.
Erkeklerin birçoğunun sinirli iken istekli olduklarını duymuştum, bizi de kendileri gibi sanıyorlar heralde.Onlar zorbalık olduğunun farkında olmuyor o anda, belkide o sinirli hırçın hal seksi geliyor bilmiyorum onu, net cevabı yok ama dersini iyi aldı
Olabilir bak, ama sinir var sinir var, tatlı sert bir tartışma olmuştur o zaman sonu yatakta bitebilir ama sen delirmiş ortalığı kasıp kavurmuşsun elin ayağın titremiş ağlamışsın yatışmak için belli ki sukunete ihtiyacın var dokunmasın işte, çok istiyorsa sarılsın, o anda 5 orgazma bedel o sarılmaErkeklerin birçoğunun sinirli iken istekli olduklarını duymuştum, bizi de kendileri gibi sanıyorlar heralde.![]()
Doğum göbeğim azaldı, gelinlik bol geliyor.,Şimdi size bir soru az önce aklıma geldi gırgır çıkar belki buradanO Osirius yokken de muhabbet dönüyor mu acaba
Az önce zihnimde şöyle bir değerlendirdim de eşim yeni evli olduğumuz zamanlarda ne bunladar çok pozisyon kullanırdı ne de orala bu kadar meyilliydi özellikle son beş yılda bir hareket geldi benim adama sizde de böyle değişiklikler oldu mu evlilik sürecinde, bu değişimlerin sebebi ne olabilir. Ben 12 yıldır evliyim bunu da göz önünde bulundurup kendinizi de bir değerlendirin sizde ne değişti
Gelinliğim bana da bol gelmişti diyeti bitirdiğimde, çok mutlu olmuş hatta giyip fotoğraf çekmiştimDoğum göbeğim azaldı, gelinlik bol geliyor.,![]()
Şu hareketlenmeler benim adama da gelsin aminŞimdi size bir soru az önce aklıma geldi gırgır çıkar belki buradanO Osirius yokken de muhabbet dönüyor mu acaba
Az önce zihnimde şöyle bir değerlendirdim de eşim yeni evli olduğumuz zamanlarda ne bu kadar çok pozisyon kullanırdı ne de orala bu kadar meyilliydi özellikle son beş yılda bir hareket geldi benim adama sizde de böyle değişiklikler oldu mu evlilik sürecinde, bu değişimlerin sebebi ne olabilir. Ben 12 yıldır evliyim bunu da göz önünde bulundurup kendinizi de bir değerlendirin sizde ne değişti