- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Yolum yolunuz olsun ama siz yine de bildiğiniz yoldan gidin bende bazen sapmalar olabıliyürÇekirdek de getirdikyoluna kuş koysunlar loveitred

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolum yolunuz olsun ama siz yine de bildiğiniz yoldan gidin bende bazen sapmalar olabıliyürÇekirdek de getirdikyoluna kuş koysunlar loveitred
Nıye dagılsın kız, duyan gelıyorHayranlar çoğaliyüüüürrrr. Ay korkuyorum dağılacak diye yahu bu ekip.
Cübbe al cok işe yarıyorKızlar ne diycem. Birinci sevgililik yıl dönümünde hediye alınır mı?
Yolum yolunuz olsun ama siz yine de bildiğiniz yoldan gidin bende bazen sapmalar olabıliyür![]()
![]()
![]()
Ya ben yanlış cübbe alırım şimdi. Dur beni herife rezil ettirmeCübbe al cok işe yarıyor![]()
![]()
Alınır tabi, niye alınmasın, bak bayram hediyesi bile alınıyormus adhskshs avkattan öğrendim, elini öpünce verecekmiş, ıns münasebetsiz bir hediye degıldırYa ben yanlış cübbe alırım şimdi. Dur beni herife rezil ettirmeyani ne alsamdan ziyade alınır mııı?
![]()
Hala sevgiliyse alınır ama pahalı şeyler almamakta fayda varKızlar ne diycem. Birinci sevgililik yıl dönümünde hediye alınır mı?
O hediyeden sayılmaz ama kostüm alabilir bu cumadan sonra, çok çılgın bir cuma oldu omun içinAlınır tabi, niye alınmasın, bak bayram hediyesi bile alınıyormus adhskshs avkattan öğrendim, elini öpünce verecekmiş, ıns münasebetsiz bir hediye degıldır![]()
cıkarıp elıme vermesın sımdı ahdjshshskssjshshs geberıyorum
![]()
AlınırKızlar ne diycem. Birinci sevgililik yıl dönümünde hediye alınır mı?
Kostümü zaten alacak onu dedı, ben kostumden zıyade bayram hedıyesınde takılıyım adhsksk bayram gelsın opesım geldıO hediyeden sayılmaz ama kostüm alabilir bu cumadan sonra, çok çılgın bir cuma oldu omun için
Pahalı alma dıyosun ama karsı taraf yagdırırken bı kuru hedıye almak da cok ayıp kacıyorHala sevgiliyse alınır ama pahalı şeyler almamakta fayda var
Merak edilesi bir durum gerçekten, acaba ne çıkacak, tektaş hariç her şey uyar sizeKostümü zaten alacak onu dedı, ben kostumden zıyade bayram hedıyesınde takılıyım adhsksk bayram gelsın opesım geldı![]()
![]()
Seninki farklı, sen kapsam dışısın, sen yağdırPahalı alma dıyosun ama karsı taraf yagdırırken bı kuru hedıye almak da cok ayıp kacıyor![]()
Bende şu kol düğmelerini alayım bari, napam başka erkeğe alınan hediyeler kısıtlı oluyorMerak edilesi bir durum gerçekten, acaba ne çıkacak, tektaş hariç her şey uyar size
Seninki farklı, sen kapsam dışısın, sen yağdır![]()
İyi bilirim o çileyi, mayıs geliyor beni de sardı hediye tasası, eşimin doğum günü mayısta.Bende şu kol düğmelerini alayım bari, napam başka erkeğe alınan hediyeler kısıtlı oluyor
Sen hariç herkes yaktı canım ortalığıBu konuya girmeden az evvelinde gebelik grubunda sık konuştuğum bir arkadaşa özelden yazdım, bir süre uğramam artık buralara, biraz okuyup yazsam kafamı işlerime versem iyi olacak dedim. 3 ay sonra +18e buldum kendimi artık ne çekim alanıysa love'ın libidosu karadelik mübarek.
İyi gidiyoduk mizah grubunda valla da katip'in fışfırmalı püskürtmeli tüfeği yaktı bizi bence.olsun.
Love az zamanda çok ve büyük işler yaptın bacım azıcık dinlenirsin bugün. Avkattan gelecek kostüme kadar ne yiyip içeceğiz biz şimdi...
Ben bi meal bilgisi paylaşsam iyi olacak galibaAvkat dediğiniz avukat mı![]()
KatılıyorumSen hariç herkes yaktı canım ortalığıyüklenmeyin katibime
![]()