Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oralla orgazm olunur 😅
Ben en son kendi üzerinden tarif ettim klitorisi penis, dudakları da testisler olarak düşünüp öyle davran ama testise davranıldığından birazcık daha sert davranabilirsin dedim🙄. Öyle deyince anladı galiba hareketleri değişti.
Vallahi ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz senin anlatimina hayranim... O Osirius dün bi 69 u anlatamadi yok makine yok kirli sepeti. Laaaa on beygir gücünde hayal kurdurdu burda bize 🤣🤣🤣

Vallahi seviyorum Kızlar sizi. Coşup coşup saldiranlara da diyecegim tek sey az ötede oynayin loooo olurdu...🤣🤣🤣

C Cay6 ben de sevemedim kuruyu tazesi daha makul...

Merhabalar yeni üyeyim konu açacaktım ama burdan daha büyük yardım alabileceğime inanarak konu sahibininde affına sığınarak akıl almak istiyorum sizden 😅 ben 5 yıllık evliyim ve sıkıntım şu eşim gece yatarken aynı yorgan ya da battaniyeyi kullanmak istemiyor kaç defa bunun için tartışsamda umursamadı devam etti en son bende bir daha bunu yapacak olursan artık senle aynı odada yatmam dedim ve bir haftadır farklı odalarda yatıyoruz ilişkiye girmeye devam ediyoruz ama ne yapsam help me:mad:

Oralla orgazm olunur 😅
Ben en son kendi üzerinden tarif ettim klitorisi penis, dudakları da testisler olarak düşünüp öyle davran ama testise davranıldığından birazcık daha sert davranabilirsin dedim🙄. Öyle deyince anladı galiba hareketleri değişti.
Ben de bunu söyleyeyim dur ezberliyim de 🤣🤣🤣

Ya eşim, dişlerini geçirmeyince sevdiğini hissetmiyoeuiirmuş daaaa 🤣🤣🤣🤣

Merhabalar yeni üyeyim konu açacaktım ama burdan daha büyük yardım alabileceğime inanarak konu sahibininde affına sığınarak akıl almak istiyorum sizden 😅 ben 5 yıllık evliyim ve sıkıntım şu eşim gece yatarken aynı yorgan ya da battaniyeyi kullanmak istemiyor kaç defa bunun için tartışsamda umursamadı devam etti en son bende bir daha bunu yapacak olursan artık senle aynı odada yatmam dedim ve bir haftadır farklı odalarda yatıyoruz ilişkiye girmeye devam ediyoruz ama ne yapsam help me:mad:
Niye istemiyor ya allah allah? Yorganı üzerinden falan mı alıyorsunuz?

Yatakları ayırmak iyi bir şey değil bence. Arayı daha da soğutabilir

Niye istemiyor ya allah allah? Yorganı üzerinden falan mı alıyorsunuz?

Yatakları ayırmak iyi bir şey değil bence. Arayı daha da soğutabilir
Gerek yok yorgan çekiştirmeye ayrı yorganla daha rahat uyuyormuş paşam uygun olmadığını anlattım olmadı kavga ettim olmadı bende bezdim o zaman bende senle uyumam git yataktan dedim gitmedi ben gittim

Gerek yok yorgan çekiştirmeye ayrı yorganla daha rahat uyuyormuş paşam uygun olmadığını anlattım olmadı kavga ettim olmadı bende bezdim o zaman bende senle uyumam git yataktan dedim gitmedi ben gittim
Sjdksshsj bir yaşıma daha girdim ama uyunabılır sonucta tek yastıgı paylasmıyorsunuz neden tek yorganı paylasasınız

Vallahi ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz senin anlatimina hayranim... O Osirius dün bi 69 u anlatamadi yok makine yok kirli sepeti. Laaaa on beygir gücünde hayal kurdurdu burda bize 🤣🤣🤣

Vallahi seviyorum Kızlar sizi. Coşup coşup saldiranlara da diyecegim tek sey az ötede oynayin loooo olurdu...🤣🤣🤣

C Cay6 ben de sevemedim kuruyu tazesi daha makul...
Adama dert anlatayım derken yazar olacağım az kaldı. Bir ara o kadar canımı yaktı ki verdiğim tepki yüzünden dokunamaz olmuştu. Böyle deyince biraz işe yaradı.
Bence konu aç, buradakinden daha fazla gören olur, biz orayı da es geçmiyoruz zaten

5 yildir dert etmedin de 5 yil sonra niye dert ediyorsun bacım ya🤣🤣🤣

Geç verilen tepki tepki degildir...

Ben de bunu söyleyeyim dur ezberliyim de 🤣🤣🤣

Ya eşim, dişlerini geçirmeyince sevdiğini hissetmiyoeuiirmuş daaaa 🤣🤣🤣🤣
Oraya geçirmesin ya 😔 sen de testisleri ısır görsün nasıl bir his olduğunu
Hadi kırmayıp cevap vereyim
Keşke benimki de ayrı yorgana tamam dese, rahat rahat yatarız. Hele mevsim geçişlerinde yorgandı pikeydi birbirimize giriyoruz. Bence hele yatak ayıracak kadar abartılacak bir şey yok. 2 tane tek kişilik yorgan ohhh missss 😁

Evlilikte bence birinci kural yatak odasını her ne ursa olsun terketmemek ikinci kural ikide bir boşanalım dememek denildiğinde de boşanmak
Yurtdışında yorganlar ayrı oluyor ya
Ne güzel işte Avrupai bir kocan var😉

Siz niye 2 yorgan koymuyorsunuz ki. Ben de yorgan çekiştirmek yerine ayrı yorgan isterdim. Bence olayı çıkartan siz olmuşsunuz yatak ayıracağım diyerek çok küçük bir olayı büyütmüşsünüz.

Siz niye 2 yorgan koymuyorsunuz ki. Ben de yorgan çekiştirmek yerine ayrı yorgan isterdim. Bence olayı çıkartan siz olmuşsunuz yatak ayıracağım diyerek çok küçük bir olayı büyütmüşsünüz.
Bana onur kırıcı geldi çünkü fazla alınganım belki

Hepsini okuyamasam da konunun vallahi kızlar size helal olsun 😁 benimde hayal gücüm çok yüksek sevgiliyken benim adama yapmadığım kalmamıştı ne fanteziler.. Evlendik adam tam bir odun çıktı rıza baba ☹️ tam bir Boğa burcu sabit fikirli yeniliğe hiç açık değil.. Sevgiliyken köprüyü geçene kadar yapıyomuş demekki diyorum ☹️ ahh ediyorum daha 30 yaşıma 😂

Hepsini okuyamasam da konunun vallahi kızlar size helal olsun 😁 benimde hayal gücüm çok yüksek sevgiliyken benim adama yapmadığım kalmamıştı ne fanteziler.. Evlendik adam tam bir odun çıktı rıza baba ☹️ tam bir Boğa burcu sabit fikirli yeniliğe hiç açık değil.. Sevgiliyken köprüyü geçene kadar yapıyomuş demekki diyorum ☹️ ahh ediyorum daha 30 yaşıma 😂
Benimki de boğa burcu, normalde yerinden kalkmaya üşenir ama konu yatak odasıysa sırtında taş taşımış olsa hayır demez. Hiç mi uyum sağlamıyor size

Benimki de boğa burcu, normalde yerinden kalkmaya üşenir ama konu yatak odasıysa sırtında taş taşımış olsa hayır demez. Hiç mi uyum sağlamıyor size
Konu dudiş olunca adam asla hayır demez.. Ama mesela banyo desem ne bilim başka bir yer önersem sırtı yatağa değmeyince rahatt edemiyor.. Sormayın şimdi ben bide hamileyim adam korkuyor 2 aydır ikna etmeye çalışıyorum birşeyler yapmaya kafayı yedirdi bana o libidosu tavan adam nasıl korkar anlam veremiyorum ☹️😂 benim adam ekstrem şeyler yapmaya müsait değil pek yapalım desem yaparda söyledim diye yapar 😂 benim libido zaten tavan yaptı hormonlardan sıkıştırıcam aslında kıyıda köşede de Allah korusun bi lekelenmem falan olsa gebelik yüzünden daha hayatta elleşmez daha ☹️

Konu dudiş olunca adam asla hayır demez.. Ama mesela banyo desem ne bilim başka bir yer önersem sırtı yatağa değmeyince rahatt edemiyor.. Sormayın şimdi ben bide hamileyim adam korkuyor 2 aydır ikna etmeye çalışıyorum birşeyler yapmaya kafayı yedirdi bana o libidosu tavan adam nasıl korkar anlam veremiyorum ☹️😂 benim adam ekstrem şeyler yapmaya müsait değil pek yapalım desem yaparda söyledim diye yapar 😂 benim libido zaten tavan yaptı hormonlardan sıkıştırıcam aslında kıyıda köşede de Allah korusun bi lekelenmem falan olsa gebelik yüzünden daha hayatta elleşmez daha ☹️
Benim herifte de aynı korku vardı, üstelik hamileliğim sağlıklı geçiyordu. Sonra isteksizlik zuhur etti adamda. Sıkıştır gitsin ama temkinli ol. 3.aydan sonra 3 ay tehlike az diye biliyorum.

Nilmeee sen benim çizimi gördün mü bacım shdkdjsjs hayal degıl gercek hemde konforlu bır gercek :KK70: :KK53: :KK8:
Canim benim balli böreğim güzel gözlüm 😃 noluyoo yaw valla yürüyorum ben loveéea 🤣🤣🤣 O Osirius
Zemherim atmadi bana çizimi anlatti hoca hanim ben anlatımin gözelliginden gaptim mevzuyu.. ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz
Ama hakkat konforlu imiş. Bugun bi arkadasim nutella ye dedi kansekerin icin Libidom icin yerim çamaşır makinesi nerde dedim. Ne diyon dedi. Sen bilmezsin dedim mevzu derin 😁😁😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X