Evet bende ufaktan bı yörüme sezinledim nöliyööö lenCanim benim balli böreğim güzel gözlümnoluyoo yaw valla yürüyorum ben loveéea O Osirius
Zemherim atmadi bana çizimi anlatti hoca hanim ben anlatımin gözelliginden gaptim mevzuyu..ZemheriPoyraz
Ama hakkat konforlu imiş. Bugun bi arkadasim nutella ye dedi kansekerin icin Libidom icin yerim çamaşır makinesi nerde dedim. Ne diyon dedi. Sen bilmezsin dedim mevzu derin
7 ay neden7 aydır dudiş görmeyen me ve buradaki ateşli, alevli baş döndürücü sahneler. Diyeceklerim bu kadar
Sohbetiniz ateşli, sufleli, akışkanlı olsun kızlar şaka bir yana severek takip ediyorum
Insallah 8.aya dudişli girersin7 aydır dudiş görmeyen me ve buradaki ateşli, alevli baş döndürücü sahneler. Diyeceklerim bu kadar
Sohbetiniz ateşli, sufleli, akışkanlı olsun kızlar şaka bir yana severek takip ediyorum
Vur kafasına katibim affetmeTavasızlık. Tava yememişler.
Beline dilini kuvvet rast geleHanımlar üç haftadır bulamadığım, sürekli burayı okuyup bu gece için şarj olduğum sufleme gidiyorum!! Bakalım birikimlerim, öğrendiğim şeyleri denek faremde uygulayacağımYa allah bismillah diyorum iyi dileklerinizi istiyorum.. karışımda da uzun süredir kadın yüzü görmemiş bir bey olacağından dualarınızı da istiyorum ve kaçıyorum....
Aminnn cümlemize inşallahhhhBeline dilini kuvvet rast gele
Hanımlar üç haftadır bulamadığım, sürekli burayı okuyup bu gece için şarj olduğum sufleme gidiyorum!! Bakalım birikimlerim, öğrendiğim şeyleri denek faremde uygulayacağımYa allah bismillah diyorum iyi dileklerinizi istiyorum.. karışımda da uzun süredir kadın yüzü görmemiş bir bey olacağından dualarınızı da istiyorum ve kaçıyorum....
Yoh valla dunya ahret bacımsınEvet bende ufaktan bı yörüme sezinledim nöliyööö len
Vurun kırbacı hatunlarHanımlar üç haftadır bulamadığım, sürekli burayı okuyup bu gece için şarj olduğum sufleme gidiyorum!! Bakalım birikimlerim, öğrendiğim şeyleri denek faremde uygulayacağımYa allah bismillah diyorum iyi dileklerinizi istiyorum.. karışımda da uzun süredir kadın yüzü görmemiş bir bey olacağından dualarınızı da istiyorum ve kaçıyorum....
Kıcına aşkitomVurun kırbacı hatunlar
Sirtina mi vuruyorduk yaaa
EyvahKıcına aşkitom
Askımız karsılıklı nilmeyle ee ıkı dul bır araya gelınce ya sevıstıklerını anlatır yada sevısemedıklerınıEyvahaşkitom falan noluyoz lan biseksüel eğilimleri olan bendim
Evet onu tahmin edebiliyorum hazırlıklı gidiyorum, sayı kimbilir kaç olur ondan umrumda değilİlk seferde erken boşalacak uyarmadı deme
Gazan mbarek olsun
Canim ben benimkiyle tanistim adam bilgisayar möhendisi... Efendimi soyliyim bir cocugu var benim 4 etti mi 5...Askımız karsılıklı nilmeyle ee ıkı dul bır araya gelınce ya sevıstıklerını anlatır yada sevısemedıklerını
Yiaaaa çok mutlu oldum, ee anlat bakayım nasıl açılma olduÖCanim ben benimkiyle tanistim adam bilgisayar möhendisi... Efendimi soyliyim bir cocugu var benim 4 etti mi 5...
Valla bi kahve ictikyalan gız vallahi 6 yedi oldu cay kahve su tatli habire konusasim geliyo boyle Adami tanima calismasi ustundeyim. Adam 4 yil olmus ayrilali. Simdilik konusalim dedim malum cocuklar agirdan aldim. burasi O Osirius imin günlüğü cok şaaaapmiyim arada yazarim hepinizi öpüyorum..
Eeee anlat anlat heyecan yaptımCanim ben benimkiyle tanistim adam bilgisayar möhendisi... Efendimi soyliyim bir cocugu var benim 4 etti mi 5...
Valla bi kahve ictikyalan gız vallahi 6 yedi oldu cay kahve su tatli habire konusasim geliyo boyle Adami tanima calismasi ustundeyim. Adam 4 yil olmus ayrilali. Simdilik konusalim dedim malum cocuklar agirdan aldim. burasi O Osirius imin günlüğü cok şaaaapmiyim arada yazarim hepinizi öpüyorum..
Adam uzun boylu zayif... Ciddi yaklaştı. Ben de ciddi yaklaştım. Gecmise ait cok ortak noktamiz var yaralarimiz Love onlar bile aynı.. Ne dese adamin üstüne atliyommm ha bende böyle böyle diye Geçmişi unut dedi. 6 yil olmus ama hala yaralarin kaniyor dedi. Beraber saralim mi dedi. Benim dedim 4 cocugum var ama dedim. Adam dedi ki benim hayalim hep kalabalik aileydi e hazir yapılmisi varmis. Bi de yaş olarak ben 4 yaş büyüğüm. Bunu simdilik sakladım. Nasil diyeyim bilemedim. Ama adamin gozlerinden ve ilk konusmadan ciddi oldugunu anladim.Yiaaaa çok mutlu oldum, ee anlat bakayım nasıl açılma oldu
Hakkında hayırlısı, yaşını da söyleyebilsen iyiymiş, adam da olumlu yani, çok güzelAdam uzun boylu zayif... Ciddi yaklaştı. Ben de ciddi yaklaştım. Gecmise ait cok ortak noktamiz var yaralarimiz Love onlar bile aynı.. Ne dese adamin üstüne atliyommm ha bende böyle böyle diye Geçmişi unut dedi. 6 yil olmus ama hala yaralarin kaniyor dedi. Beraber saralim mi dedi. Benim dedim 4 cocugum var ama dedim. Adam dedi ki benim hayalim hep kalabalik aileydi e hazir yapılmisi varmis. Bi de yaş olarak ben 4 yaş büyüğüm. Bunu simdilik sakladım. Nasil diyeyim bilemedim. Ama adamin gozlerinden ve ilk konusmadan ciddi oldugunu anladim.
Onu ilk metroda görmüştüm. Sonra oglunun bizim okulda 5 lerde oldugunu fark ettim.ordan yol aldim...
Yaşını söyle oncelıkle, olmayacaksa bastan olmasın. Ay avkatın bana acıldıgı an aklıma geldı, yaralarımızı bırlıkte saralım mı ne kadar samımı bır cumleAdam uzun boylu zayif... Ciddi yaklaştı. Ben de ciddi yaklaştım. Gecmise ait cok ortak noktamiz var yaralarimiz Love onlar bile aynı.. Ne dese adamin üstüne atliyommm ha bende böyle böyle diye Geçmişi unut dedi. 6 yil olmus ama hala yaralarin kaniyor dedi. Beraber saralim mi dedi. Benim dedim 4 cocugum var ama dedim. Adam dedi ki benim hayalim hep kalabalik aileydi e hazir yapılmisi varmis. Bi de yaş olarak ben 4 yaş büyüğüm. Bunu simdilik sakladım. Nasil diyeyim bilemedim. Ama adamin gozlerinden ve ilk konusmadan ciddi oldugunu anladim.
Onu ilk metroda görmüştüm. Sonra oglunun bizim okulda 5 lerde oldugunu fark ettim.ordan yol aldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?