Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende ufaktan bı yörüme sezinledim nöliyööö len

7 aydır dudiş görmeyen me ve buradaki ateşli, alevli baş döndürücü sahneler. Diyeceklerim bu kadar

Sohbetiniz ateşli, sufleli, akışkanlı olsun kızlar şaka bir yana severek takip ediyorum
Insallah 8.aya dudişli girersin

Hanımlar üç haftadır bulamadığım, sürekli burayı okuyup bu gece için şarj olduğum sufleme gidiyorum!! Bakalım birikimlerim, öğrendiğim şeyleri denek faremde uygulayacağım Ya allah bismillah diyorum iyi dileklerinizi istiyorum.. karışımda da uzun süredir kadın yüzü görmemiş bir bey olacağından dualarınızı da istiyorum ve kaçıyorum....

Beline dilini kuvvet rast gele

İlk seferde erken boşalacak uyarmadı deme
Gazan mbarek olsun

Evet bende ufaktan bı yörüme sezinledim nöliyööö len
Yoh valla dunya ahret bacımsın
Bacı bacım bacıııımmmmmm
Bacın bacınız bacılar bacılarınız bacıları
Avkat enistenin ellerinden öperim hürmetler saygilar...
Vesselam

Vurun kırbacı hatunlar
Sirtina mi vuruyorduk yaaa

Askımız karsılıklı nilmeyle ee ıkı dul bır araya gelınce ya sevıstıklerını anlatır yada sevısemedıklerını
Canim ben benimkiyle tanistim adam bilgisayar möhendisi... Efendimi soyliyim bir cocugu var benim 4 etti mi 5...
Valla bi kahve ictik yalan gız vallahi 6 yedi oldu cay kahve su tatli habire konusasim geliyo boyleAdami tanima calismasi ustundeyim. Adam 4 yil olmus ayrilali. Simdilik konusalim dedim malum cocuklar agirdan aldim. burasi O Osirius imin günlüğü cok şaaaapmiyim arada yazarim hepinizi öpüyorum..

Yiaaaa çok mutlu oldum, ee anlat bakayım nasıl açılma oldu

Eeee anlat anlat heyecan yaptım

Yiaaaa çok mutlu oldum, ee anlat bakayım nasıl açılma oldu
Adam uzun boylu zayif... Ciddi yaklaştı. Ben de ciddi yaklaştım. Gecmise ait cok ortak noktamiz var yaralarimiz Love onlar bile aynı.. Ne dese adamin üstüne atliyommm ha bende böyle böyle diye Geçmişi unut dedi. 6 yil olmus ama hala yaralarin kaniyor dedi. Beraber saralim mi dedi. Benim dedim 4 cocugum var ama dedim. Adam dedi ki benim hayalim hep kalabalik aileydi e hazir yapılmisi varmis. Bi de yaş olarak ben 4 yaş büyüğüm. Bunu simdilik sakladım. Nasil diyeyim bilemedim. Ama adamin gozlerinden ve ilk konusmadan ciddi oldugunu anladim.
Onu ilk metroda görmüştüm. Sonra oglunun bizim okulda 5 lerde oldugunu fark ettim. ordan yol aldim...

Hakkında hayırlısı, yaşını da söyleyebilsen iyiymiş, adam da olumlu yani, çok güzel

Yaşını söyle oncelıkle, olmayacaksa bastan olmasın. Ay avkatın bana acıldıgı an aklıma geldı, yaralarımızı bırlıkte saralım mı ne kadar samımı bır cumle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…