Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hapı bıraktıktan sonra düzelmedi üstüne durdursun diye yazdığı ilacı da 1 haftadır kullanmama rağmen düzelmedi. En son onu da bıraktım 2 gündür iyi, bitecek gibi 🙄 lekelenme kadar az değil. Adet kadar da çok değil. Rahatsız edici ama. Geçen sabah adam kalkmış şey diyo 'ergen gibi rüyalarda sevişiyorum artık seninle 🤣' üzülmedim desem yalan olur 🙄
Durdurmak ıcın transamıne mı verdı?

Sorma ya, ama bu garibimin de aklı oynaşta kaldı, kendisi de istemiyor olsa adama takılmaz bile. 40ını zor beklemiş biri olarak ne hissettiğini anlıyorum, ondan diyorum 🤭
Ben öyle bi durumda olsam adam hiç sevişmiyoruz falan diye dert etmez bence ya. Ölüyorum diye yas tutmaya başlar direk 🤣

Yani ben merak ediyorum eşim biz sevişmeyince ne yapıyor acaba? En son 2 haftayı geçmiştik. Ondan evvel de 2 ay ayrı şehirlerde kaldığımız olmuştu. Mastürbasyon yapıyor mudur diye ince bi soru var aklımda🤔 karşı falan da değilim ama ne bileyimmm

Ben öyle bi durumda olsam adam hiç sevişmiyoruz falan diye dert etmez bence ya. Ölüyorum diye yas tutmaya başlar direk 🤣

Yani ben merak ediyorum eşim biz sevişmeyince ne yapıyor acaba? En son 2 haftayı geçmiştik. Ondan evvel de 2 ay ayrı şehirlerde kaldığımız olmuştu. Mastürbasyon yapıyor mudur diye ince bi soru var aklımda🤔 karşı falan da değilim ama ne bileyimmm
Tabıkı de yapıyor, ne sandın ıkı haftalıgına bayrakları yarıya mı cekecektı??

Sorma ya, ama bu garibimin de aklı oynaşta kaldı, kendisi de istemiyor olsa adama takılmaz bile. 40ını zor beklemiş biri olarak ne hissettiğini anlıyorum, ondan diyorum 🤭
40 tırt diyollaaa valla yalan :KK53: :KK70:

Masturbasyon yapmıyorsa rüyada yapıyordur canım 2 hafta uzun gerisini hiç söylemiyorum
40 tırt diyollaaa valla yalan :KK53: :KK70:
Ben bekledim vallahi, din ve tıp kesişiyorsa vardır bir bildiği. Normal doğum olduğundan vajina kendini 40ta bile tam toplamamıştı bende.

Tabıkı de yapıyor, ne sandın ıkı haftalıgına bayrakları yarıya mı cekecektı??
Normal olanı yapması zaten. Yapsın yani sorun değil de bana 15 gün hiç aklından geçirmezmiş gibime geliyor. Hani olsa da olur olmasa da olur onun için.

Sorsam mı ya nasıl sorsam? Merak ettim valla

Normal olanı yapması zaten. Yapsın yani sorun değil de bana 15 gün hiç aklından geçirmezmiş gibime geliyor. Hani olsa da olur olmasa da olur onun için.

Sorsam mı ya nasıl sorsam? Merak ettim valla
Merak edecek şey mi kalmadı. Bırak o da onun özeli olsun ya, adamları hallaç pamuğuna çeviriyorsunuz. Adam sana sordu mu sen bu enerjiyle uzak kaldığımız zamanlarda ne yapıyorsun diye

Merak edecek şey mi kalmadı. Bırak o da onun özeli olsun ya, adamları hallaç pamuğuna çeviriyorsunuz. Adam sana sordu mu sen bu enerjiyle uzak kaldığımız zamanlarda ne yapıyorsun diye
Zemoya katılıyorum, adama bıde burdan yurume rica ediciiim

Ay zemocan sen de çok kızıyorsun bana yahu 🤣

Sorsa keşkeeeee sorsa da ağzından girip burnundan çıksam. Sorsa hemen yapıştırırım lafı valla.

Yani bu bol sufleli günler benim çabam yine. Ben salınca yine aynı olacak eminim ki. Ben ömrümüz boyunca böyle olabilir miyim ki? Yorgunluğumu gizlemeye çalışıyorum sürekli ki adam çekinmesin diye. Dün gece yorgunluktan bayılıyordum mesela artık gizleyemedim o da yaklaşmadı. Ama yaklaşsa o yorgunluğu atardım ben bi şekilde.

Masturbasyon yapmıyorsa rüyada yapıyordur canım 2 hafta uzun gerisini hiç söylemiyorum

Ben bekledim vallahi, din ve tıp kesişiyorsa vardır bir bildiği. Normal doğum olduğundan vajina kendini 40ta bile tam toplamamıştı bende.
Bende bekledım canım, normal dogumda ancak toparlıyor zaten vucut, daha oncesınde kanama olmasa bıle ınsanın takatı olmuyor ne orgazmı sevısmesı

Sorsa keşkeeeee sorsa da ağzından girip burnundan çıksam. Sorsa hemen yapıştırırım lafı valla.

Yani bu bol sufleli günler benim çabam yine. Ben salınca yine aynı olacak eminim ki. Ben ömrümüz boyunca böyle olabilir miyim ki? Yorgunluğumu gizlemeye çalışıyorum sürekli ki adam çekinmesin diye. Dün gece yorgunluktan bayılıyordum mesela artık gizleyemedim o da yaklaşmadı. Ama yaklaşsa o yorgunluğu atardım ben bi şekilde.
Sen adamı yularından tutup bı saga bı sola cekıyorsun farkında mısın? Adam senın ıcın daha ne yapsın soci?

Senin kocan da böyle, ya bu deveyi güdeceksin ya diyardan gideceksin, adam sana hayır demiyor, ilgi sevgi gayet yerinde varsın sen git ne olmuş ki.

Tamammm vurmaaaaaa :110:
Ayyy çok güldüm :rolleyes: bazı şeyleri görmezden gelicez. Sen başlat ve düşünme adam istemese o zamanda bahane bulurdu demek ki seni çok düşünüyor. Ne var ki bunda. Açıkçası siz yazdıktan sonra düşündüm bizde kim başlatıyor diye. Belkide böyle bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar:KK22: ay bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X