- 23 Mayıs 2020
- 968
- 1.691
- 63
Öyle Yapıyorum zaten ama ilişkinin yerini tutmuyor tabiAdam da hakılı, başka şekilde rahatlat bari adamı, öylesi kimsenin hoşuna gitmiyor ama şu an elden bir şey gelmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle Yapıyorum zaten ama ilişkinin yerini tutmuyor tabiAdam da hakılı, başka şekilde rahatlat bari adamı, öylesi kimsenin hoşuna gitmiyor ama şu an elden bir şey gelmez
Durdurmak ıcın transamıne mı verdı?Hapı bıraktıktan sonra düzelmedi üstüne durdursun diye yazdığı ilacı da 1 haftadır kullanmama rağmen düzelmedi. En son onu da bıraktım 2 gündür iyi, bitecek gibilekelenme kadar az değil. Adet kadar da çok değil. Rahatsız edici ama. Geçen sabah adam kalkmış şey diyo 'ergen gibi rüyalarda sevişiyorum artık seninle
' üzülmedim desem yalan olur
![]()
Abi adam rahatlatmaktan basımıza ne ısler geldı yaAdam da hakılı, başka şekilde rahatlat bari adamı, öylesi kimsenin hoşuna gitmiyor ama şu an elden bir şey gelmez
Duphaston verdiDurdurmak ıcın transamıne mı verdı?
Sorma ya, ama bu garibimin de aklı oynaşta kaldı, kendisi de istemiyor olsa adama takılmaz bile. 40ını zor beklemiş biri olarak ne hissettiğini anlıyorum, ondan diyorumAbi adam rahatlatmaktan basımıza ne ısler geldı ya![]()
![]()
Ben öyle bi durumda olsam adam hiç sevişmiyoruz falan diye dert etmez bence ya. Ölüyorum diye yas tutmaya başlar direkSorma ya, ama bu garibimin de aklı oynaşta kaldı, kendisi de istemiyor olsa adama takılmaz bile. 40ını zor beklemiş biri olarak ne hissettiğini anlıyorum, ondan diyorum![]()
Durmaması normalDuphaston verdi
Tabıkı de yapıyor, ne sandın ıkı haftalıgına bayrakları yarıya mı cekecektı??Ben öyle bi durumda olsam adam hiç sevişmiyoruz falan diye dert etmez bence ya. Ölüyorum diye yas tutmaya başlar direk
Yani ben merak ediyorum eşim biz sevişmeyince ne yapıyor acaba? En son 2 haftayı geçmiştik. Ondan evvel de 2 ay ayrı şehirlerde kaldığımız olmuştu. Mastürbasyon yapıyor mudur diye ince bi soru var aklımdakarşı falan da değilim ama ne bileyimmm
40 tırt diyollaaa valla yalanSorma ya, ama bu garibimin de aklı oynaşta kaldı, kendisi de istemiyor olsa adama takılmaz bile. 40ını zor beklemiş biri olarak ne hissettiğini anlıyorum, ondan diyorum![]()
Masturbasyon yapmıyorsa rüyada yapıyordur canım 2 hafta uzun gerisini hiç söylemiyorumBen öyle bi durumda olsam adam hiç sevişmiyoruz falan diye dert etmez bence ya. Ölüyorum diye yas tutmaya başlar direk
Yani ben merak ediyorum eşim biz sevişmeyince ne yapıyor acaba? En son 2 haftayı geçmiştik. Ondan evvel de 2 ay ayrı şehirlerde kaldığımız olmuştu. Mastürbasyon yapıyor mudur diye ince bi soru var aklımdakarşı falan da değilim ama ne bileyimmm
Ben bekledim vallahi, din ve tıp kesişiyorsa vardır bir bildiği. Normal doğum olduğundan vajina kendini 40ta bile tam toplamamıştı bende.40 tırt diyollaaa valla yalan![]()
![]()
Normal olanı yapması zaten. Yapsın yani sorun değil de bana 15 gün hiç aklından geçirmezmiş gibime geliyor. Hani olsa da olur olmasa da olur onun için.Tabıkı de yapıyor, ne sandın ıkı haftalıgına bayrakları yarıya mı cekecektı??
Merak edecek şey mi kalmadı. Bırak o da onun özeli olsun ya, adamları hallaç pamuğuna çeviriyorsunuz. Adam sana sordu mu sen bu enerjiyle uzak kaldığımız zamanlarda ne yapıyorsun diyeNormal olanı yapması zaten. Yapsın yani sorun değil de bana 15 gün hiç aklından geçirmezmiş gibime geliyor. Hani olsa da olur olmasa da olur onun için.
Sorsam mı ya nasıl sorsam? Merak ettim valla
Zemoya katılıyorum, adama bıde burdan yurume rica ediciiimMerak edecek şey mi kalmadı. Bırak o da onun özeli olsun ya, adamları hallaç pamuğuna çeviriyorsunuz. Adam sana sordu mu sen bu enerjiyle uzak kaldığımız zamanlarda ne yapıyorsun diye
Ay zemocan sen de çok kızıyorsun bana yahuMerak edecek şey mi kalmadı. Bırak o da onun özeli olsun ya, adamları hallaç pamuğuna çeviriyorsunuz. Adam sana sordu mu sen bu enerjiyle uzak kaldığımız zamanlarda ne yapıyorsun diye
Bende bekledım canım, normal dogumda ancak toparlıyor zaten vucut, daha oncesınde kanama olmasa bıle ınsanın takatı olmuyor ne orgazmı sevısmesıMasturbasyon yapmıyorsa rüyada yapıyordur canım 2 hafta uzun gerisini hiç söylemiyorum
Ben bekledim vallahi, din ve tıp kesişiyorsa vardır bir bildiği. Normal doğum olduğundan vajina kendini 40ta bile tam toplamamıştı bende.
Sen adamı yularından tutup bı saga bı sola cekıyorsun farkında mısın? Adam senın ıcın daha ne yapsın soci?Ay zemocan sen de çok kızıyorsun bana yahu
Sorsa keşkeeeee sorsa da ağzından girip burnundan çıksam. Sorsa hemen yapıştırırım lafı valla.
Yani bu bol sufleli günler benim çabam yine. Ben salınca yine aynı olacak eminim ki. Ben ömrümüz boyunca böyle olabilir miyim ki? Yorgunluğumu gizlemeye çalışıyorum sürekli ki adam çekinmesin diye. Dün gece yorgunluktan bayılıyordum mesela artık gizleyemedim o da yaklaşmadı. Ama yaklaşsa o yorgunluğu atardım ben bi şekilde.
Kız kız sen de kız hepiniz kızınZemoya katılıyorum, adama bıde burdan yurume rica ediciiim
Tamammm vurmaaaaaaSen adamı yularından tutup bı saga bı sola cekıyorsun farkında mısın? Adam senın ıcın daha ne yapsın soci?
Senin kocan da böyle, ya bu deveyi güdeceksin ya diyardan gideceksin, adam sana hayır demiyor, ilgi sevgi gayet yerinde varsın sen git ne olmuş ki.Ay zemocan sen de çok kızıyorsun bana yahu
Sorsa keşkeeeee sorsa da ağzından girip burnundan çıksam. Sorsa hemen yapıştırırım lafı valla.
Yani bu bol sufleli günler benim çabam yine. Ben salınca yine aynı olacak eminim ki. Ben ömrümüz boyunca böyle olabilir miyim ki? Yorgunluğumu gizlemeye çalışıyorum sürekli ki adam çekinmesin diye. Dün gece yorgunluktan bayılıyordum mesela artık gizleyemedim o da yaklaşmadı. Ama yaklaşsa o yorgunluğu atardım ben bi şekilde.
Ayyy çok güldümTamammm vurmaaaaaa![]()