Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de yok botoks dolgu sankı ben ajda pekkanım gıbı konusma
Yok be love...
Yaş faktörünü unutma
Var bir Esmeralda'lık demek ki. O uzun saçlar 4 çocukla, hep anne topuzu şeklinde mi kullanılıyor peki?
Bandana yazma ne bulursam evde başımda. Yemek yaparken falan kapatiyorum kizlarda aşçı şapkası takar.
Oh yardimci ascilarimmmm....
Esmer degilim tenim beyaz...

Allah askına sen tahmınde bulunma mero, allah askına dıyorum cunku attıgınla tuttugun bır degıl
Hakkaten bugün polisten kaçarken koca g.tümle pazar tezgahlarını dağıtıyor gibiyim hay ne varsa bu haftasonu balık burcunda kardeşim hangi gezegen hangisine kim kime tersten yasladıysa yani var bir gudubetlik bende de

Ben balıgım ama böyle atıs kacıs gormedım karşim, resmen pasaparolaya katılsan tum yarısma boyunca pasaparola der gecersın oyle bı gundesın arkadaslar mero benı ıpek tanrıyar gıbı canlandırmıs gozunde, onu ufak bır mıktar kınayabılır mısınız

Ya kızım ters taktik yaptım belki, oha yuh yani deyip kendini ortaya atmanı bekledim ne belli. Hem Ayşen Gruda sanki, manken yani sonuçta, kaşlı gözlü şekilli dudaklı kız ne var

Hah ondan bende şikayetciyim. Yolda iki kadin tarafindan tacize ugramisligim var. Silikon mu gercek mi diye
Bakma güldüğüme o an resmen ufak bir aduwwww kat yapmıştım
Herkesi erkekler taciz eder beni karılar pardon bağyannnnlar

Nasil yaneee siz Meryem ile bulustunuz ve toto pazar tezgahini dagittigini gördün mü
Ay ben mi atladim bazi yerleri loveee
Ama Ipek' te tatli hatun daş gibi daş

Anaam ipek tanrıyar mii valla emrataya daha cok benzedigin kesin

Nasil yaneee siz Meryem ile bulustunuz ve toto pazar tezgahini dagittigini gördün mü
Kız ne diyosun ya aşk sana damar tıkanıklığı mı yaptı benden betersin. Ben öyle tarif ettim bugünkü salaklıklarımın temsili görüntüsünü. Anaaaam baya aşıksın sen ya.

Kız ne diyosun ya aşk sana damar tıkanıklığı mı yaptı benden betersin. Ben öyle tarif ettiğim bugünkü salaklıklarımın temsili görüntüsünü. Anaaaam baya aşıksın sen ya.
Ben diyorum size
Adamın arkasindan konuşmuş gibi olmayayim ama
Benim gönlüm yıldız kaymasından beter kaydı

Mero topik olarak seni kınım kınım kınıyoruz

Evet hep bulusuyoruz gızlı gızlı o bana ben ona devırdıgımız çamları anlatıyoruz

Benı ılk neyımden tanırlar acaba, hıc konusmadan 100kadının arasına gırsem
Dudaklar
Insallah ss alan yoktur profıl fotolarımı, yoksa ifşa.com.cogunda kendımı koyuyorum ama kımse cakmıyor sukurler olsun ulan elektrıgı gecerım dekoltemdekı morluklardan ya benı ya zemoyu tutturursunuz zaten
morluk işini hiç sorma, yarın işe gitcem ne giysem, izleri haşa duruyor.
Lan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamıs
Çok zor değil ki, iyi kötü bir yüz oluştu benim kafamda, uyarmıştım seni, bak başkaları da varmış

Ben en çok zemoyla seyyanı merak edıyorum, cunku ıkısıyle ılgılı bıldıgım hıcbır detay yok
Ben bulgaristan göçmeniyim, iyi kötü şekillenir gözünde, kumral yeşil göz, orta kalınlıkta hifif kalkık kaşlar, yuvarlağa yakın bir yüz, kalın olmayan sıradan dudaklar, boy 160 kilo 61 kum saati vücut ve mutlaka yüksek kalın topuklu ayakkabılar
Sağol tatlım tekrarladığınnn içüüüünnnn
Ankarada bir tane var ya onlardan kızım orası ankara kimbilir kaç personel var.

Zemheri bi Bulgaristan göçmenide benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…