- 30 Kasım 2010
- 9.717
- 19.622
- 448
Yok be love...Bende de yok botoks dolgu sankı ben ajda pekkanım gıbı konusma
Bandana yazma ne bulursam evde başımda. Yemek yaparken falan kapatiyorum kizlarda aşçı şapkası takar.Var bir Esmeralda'lık demek ki. O uzun saçlar 4 çocukla, hep anne topuzu şeklinde mi kullanılıyor peki?
Hakkaten bugün polisten kaçarken koca g.tümle pazar tezgahlarını dağıtıyor gibiyimAllah askına sen tahmınde bulunma mero, allah askına dıyorum cunku attıgınla tuttugun bır degıl
Ben balıgım ama böyle atıs kacıs gormedım karşim, resmen pasaparolaya katılsan tum yarısma boyunca pasaparola der gecersın oyle bı gundesınHakkaten bugün polisten kaçarken koca g.tümle pazar tezgahlarını dağıtıyor gibiyimhay ne varsa bu haftasonu balık burcunda kardeşim hangi gezegen hangisine kim kime tersten yasladıysa yani var bir gudubetlik bende de
Ya kızım ters taktik yaptım belki, oha yuh yani deyip kendini ortaya atmanı bekledim ne belli. Hem Ayşen Gruda sanki, manken yani sonuçta, kaşlı gözlü şekilli dudaklı kız ne varBen balıgım ama böyle atıs kacıs gormedım karşim, resmen pasaparolaya katılsan tum yarısma boyunca pasaparola der gecersın oyle bı gundesınarkadaslar mero benı ıpek tanrıyar gıbı canlandırmıs gozunde, onu ufak bır mıktar kınayabılır mısınız
Hah ondan bende şikayetciyim. Yolda iki kadin tarafindan tacize ugramisligim var. Silikon mu gercek mi diyeHakkaten bugün polisten kaçarken koca g.tümle pazar tezgahlarını dağıtıyor gibiyimhay ne varsa bu haftasonu balık burcunda kardeşim hangi gezegen hangisine kim kime tersten yasladıysa yani var bir gudubetlik bende de
Nasil yaneee siz Meryem ile bulustunuz ve toto pazar tezgahini dagittigini gördün müBen balıgım ama böyle atıs kacıs gormedım karşim, resmen pasaparolaya katılsan tum yarısma boyunca pasaparola der gecersın oyle bı gundesınarkadaslar mero benı ıpek tanrıyar gıbı canlandırmıs gozunde, onu ufak bır mıktar kınayabılır mısınız
Anaam ipek tanrıyar miiBen balıgım ama böyle atıs kacıs gormedım karşim, resmen pasaparolaya katılsan tum yarısma boyunca pasaparola der gecersın oyle bı gundesınarkadaslar mero benı ıpek tanrıyar gıbı canlandırmıs gozunde, onu ufak bır mıktar kınayabılır mısınız
Kız ne diyosun ya aşk sana damar tıkanıklığı mı yaptı benden betersin. Ben öyle tarif ettim bugünkü salaklıklarımın temsili görüntüsünü. Anaaaam baya aşıksın sen ya.Nasil yaneee siz Meryem ile bulustunuz ve toto pazar tezgahini dagittigini gördün mü
Ay ben mi atladim bazi yerleri loveee
Ama Ipek' te tatli hatun daş gibi daş
Ben diyorum sizeKız ne diyosun ya aşk sana damar tıkanıklığı mı yaptı benden betersin. Ben öyle tarif ettiğim bugünkü salaklıklarımın temsili görüntüsünü. Anaaaam baya aşıksın sen ya.
Mero topik olarak seni kınım kınım kınıyoruzBen balıgım ama böyle atıs kacıs gormedım karşim, resmen pasaparolaya katılsan tum yarısma boyunca pasaparola der gecersın oyle bı gundesınarkadaslar mero benı ıpek tanrıyar gıbı canlandırmıs gozunde, onu ufak bır mıktar kınayabılır mısınız
Evet hep bulusuyoruz gızlı gızlı o bana ben ona devırdıgımız çamları anlatıyoruzNasil yaneee siz Meryem ile bulustunuz ve toto pazar tezgahini dagittigini gördün mü
Ay ben mi atladim bazi yerleri loveee
Ama Ipek' te tatli hatun daş gibi daş
Bende cok merak ettım aksama dökülür dıye tahmın edıyorum
Ay yok artık yemın ederım alakası dahi yok ben o kadar soguk ve donuk mu bakıyorumBide selin demiratar deyip geçiyorum...(ya tutarsa)
DudaklarBenı ılk neyımden tanırlar acaba, hıc konusmadan 100kadının arasına gırsem
Insallah ss alan yoktur profıl fotolarımı, yoksa ifşa.com.cogunda kendımı koyuyorum ama kımse cakmıyor sukurler olsunulan elektrıgı gecerım dekoltemdekı morluklardan ya benı ya zemoyu tutturursunuz zaten
Çok zor değil ki, iyi kötü bir yüz oluştu benim kafamda, uyarmıştım seni, bak başkaları da varmışLan benı nasıl tamamladın gozunde bi söylesene, cunku zemo da tamamlamıs
Ben bulgaristan göçmeniyim, iyi kötü şekillenir gözünde, kumral yeşil göz, orta kalınlıkta hifif kalkık kaşlar, yuvarlağa yakın bir yüz, kalın olmayan sıradan dudaklar, boy 160 kilo 61 kum saati vücut ve mutlaka yüksek kalın topuklu ayakkabılarBen en çok zemoyla seyyanı merak edıyorum, cunku ıkısıyle ılgılı bıldıgım hıcbır detay yok
Ankarada bir tane var ya onlardan kızım orası ankara kimbilir kaç personel var.Sağol tatlım tekrarladığınnn içüüüünnnn
Zemheri bi Bulgaristan göçmenide benimBen bulgaristan göçmeniyim, iyi kötü şekillenir gözünde, kumral yeşil göz, orta kalınlıkta hifif kalkık kaşlar, yuvarlağa yakın bir yüz, kalın olmayan sıradan dudaklar, boy 160 kilo 61 kum saati vücut ve mutlaka yüksek kalın topuklu ayakkabılar
Ankarada bir tane var ya onlardan kızım orası ankara kimbilir kaç personel var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?