- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Dudak çene kısmını baya benzetmiştim yaaBabet gıyerımayrıca onunla alakam yok gorsen hak verırsın daha turklere dogru gel sen
Ha burdan resim konmuyordu değil mi. Dur bulursam özelden atıcam mecbuuuur.Kızım tanısalar benı tanırlardı, kımse tanımaz bu kadar korkmasın.
Bul bakayım kafanda nasıl bı love var
Şükürler olsun dogru tespıt yapan bırı cıkmadı henuzDudak çene kısmını baya benzetmiştim yaavalla Türklerden bulamimm
Yaaa bize de soyle ama kime benzettğiniHa burdan resim konmuyordu değil mi. Dur bulursam özelden atıcam mecbuuuur.
At at, böğün de nağadan meraklısı bır gunumdeyım ben ya sankı kendımı ılk defa gorcemHa burdan resim konmuyordu değil mi. Dur bulursam özelden atıcam mecbuuuur.
Aynen soyle bize deYaaa bize de soyle ama kime benzettğini
O kadar da degıl be abartmaTutturamadım arkadaşlar hiç yazmıyorumzaten hatundaki dudak google.da arasan eşleşmez o ayrı belki Angelina jolie
Sağol tatlım tekrarladığınnn içüüüünnnnEn son calıstıgın kurumu da mıçtıgına göre kuvvetle muhtemel tanınacaksınulan Ankara'da bakanlıkla kac tane dogustan kızıl kadın calısıyor kı hemde esı celenk gonderen
Ama bunları bana özelden yazmadın kı ben tek bır baslık altında toplamıs oldum, ozur dılerımSağol tatlım tekrarladığınnn içüüüünnnn
Hıcbır detay bılmıyorum kı nılosı senın hakkında. Gozun kasın dudagın nasılYaziklar ossun gizlar hic mi biriniz beni merak etmedi...
Birinizde mi kafanızda tamamlamadi boy kg fizik zaten kafa sıyrık o tmm da
Cocuklarla gelmedigimi düşünün nasil biri olustu kafanizda?
Valla yüzümde botoks bile yok. Tek ameliyat izim sezeryan çizgimHıcbır detay bılmıyorum kı nılosı senın hakkında. Gozun kasın dudagın nasıl
Profil fotomla uyum içinde olduğumu söyleyeyim mi?Valla yüzümde botoks bile yok. Tek ameliyat izim sezeryan çizgim
Nasil anlatılır ki...
Bizi çözdün yani loveBen en çok zemoyla seyyanı merak edıyorum, cunku ıkısıyle ılgılı bıldıgım hıcbır detay yok
Hayır kımsey cozemedım ama onlarla topıgın basından berı yogun etkılesım halınde oldugum ıcın merak edıyorumBizi çözdün yani love
Bende de yok botoks dolgu sankı ben ajda pekkanım gıbı konusmaValla yüzümde botoks bile yok. Tek ameliyat izim sezeryan çizgim
Nasil anlatılır ki...
Var bir Esmeralda'lık demek ki. O uzun saçlar 4 çocukla, hep anne topuzu şeklinde mi kullanılıyor peki?Profil fotomla uyum içinde olduğumu söyleyeyim mi?
Allah askına sen tahmınde bulunma mero, allah askına dıyorum cunku attıgınla tuttugun bır degılVar bir Esmeralda'lık demek ki. O uzun saçlar 4 çocukla, hep anne topuzu şeklinde mi kullanılıyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?