Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelecekle ilgili planlarınız da eşinin durumu biraz sıkıntılı. Şimdiden adam atıl duruma düşmüş gibi.
Ben eşim yurtdışına gitse orada mesleki kariyer ya da akademik kariyer yapmayı planlar çocuğun sorumluluğunun da beraber üstlenilmesini isterdim
Sen mesleğinde yükselmeye devam ettikçe o yerinde sayarsa sonuç iyi olmaz
Bu tür erkekler genelde ilerleyen yıllarda sevse de ayrılıp kendini güçlü ya da en azından eşit hissedebilecegi bir kadını hayatına almayı tercih ediyorlar

Vaaay macırlar toplanmış buraya bea bende Bursada büyüdüm arkadaşlarımın çoğu macırdı O Osirius selin demiratar da fena sayilmaz ama demekki sen daha guzelsib bacim Allah seni avkata bagislasin hayırlısıynan

Meslek icabı bu şekilde. Eşimin gideceği bir çok yerde gelir getirici iş yapması yasak.

Daha ilk çıktığımız günden teklifini kabul etmeden bu şartları izah ettim kendisine. İşler ciddiye binince de ailesine izah edildi. Kabul etmesi kendisiyle evlenmemdeki en büyük sebeplerden biri.

Benim gibi onlarca kadın var çevremde. Eşlerimiz yan gelip yatmayı sevdiği için değil mecburiyetten evlerinde oturuyor.

Eşim kararını değiştirip bu durumdan rahatsızlığını açıkça dile getirirse oturup her şeyi gözden geçiririz tabiki hiç bir şey garanti değil ama benim ya da eşimin şu anda bunun için yapabileceği bir şey yok.

Son olarak eşimin bazı kronik rahatsızlıkları var. Sinirsiz stressiz evde oturup hobileriyle ilgilenmesi ve sağlıklı olması benim için yeterli.

Hayat neler gösterir bilemem. Umarım güzel şeyler gösterir

Bende fena degılım ya öyle diyollaa dur sımdı avkatı falan karıstırma ısın ıcıne, ahmet ağbiiiğğğm bir yana ben bir yana

Ayy bu erkekler niye böyle ya şebeke suyuna bi şey mi katıyorlar, havaya mı bir şey karıştırıyorlar nedir dudiş diyince kaçan erkeklerle dolu ortalık

Karadeniz kollekşın bi ben varım gaaliba. bir de avkat eniştemiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…