Gelecekle ilgili planlarınız da eşinin durumu biraz sıkıntılı. Şimdiden adam atıl duruma düşmüş gibi.Yahu ben zaten 3lü korunuyorum o derece korkuyorum. Yani asla çocuk düşünmüyorum. Hatta sonsuza kadar düşünmüyordum aslında ama isteyip de olmama ihtimali korkutmaya başladı bu aralar. Herkes bi uyarınca
Zemheri olursa zaten eşim bakacak. Yurtdışında eşim çalışamayacak evde oturacak. Ben de yoğun olacağım için o ilgilenecek. O şekilde planlamıştık. Ama ben çocuk olayından çok korkuyorum. Hap prezervatif ve geri çekilme ile aynı anda korunuyorum düşün
Vallahi alakası yok
Ve biri de benimZemheri bi Bulgaristan göçmenide benim
Ben de varım.Bulgaristan göçmeni olmayan bir ben varım galiba ama Adanalı olduğumayemin ediyorum her defasında öyle bir değişik tip 173 boy
Meslek icabı bu şekilde. Eşimin gideceği bir çok yerde gelir getirici iş yapması yasak.Gelecekle ilgili planlarınız da eşinin durumu biraz sıkıntılı. Şimdiden adam atıl duruma düşmüş gibi.
Ben eşim yurtdışına gitse orada mesleki kariyer ya da akademik kariyer yapmayı planlar çocuğun sorumluluğunun da beraber üstlenilmesini isterdim
Sen mesleğinde yükselmeye devam ettikçe o yerinde sayarsa sonuç iyi olmaz
Bu tür erkekler genelde ilerleyen yıllarda sevse de ayrılıp kendini güçlü ya da en azından eşit hissedebilecegi bir kadını hayatına almayı tercih ediyorlar
Bende fena degılım ya öyle diyollaa
Benim de aklım pnda kaldı@Love_lover napti acaba çok merak ettim
Sen esmer koldanVe biri de benim
Ahaaaa pek bi kalabalıkmışızBen de varım.
Sevdiğin kız sana abi dedi kürşaaaaatBende fena degılım ya öyle diyollaadur sımdı avkatı falan karıstırma ısın ıcıne, ahmet ağbiiiğğğm bir yana ben bir yana
Ben esmer degılım lağn, bembeyaz kadınım adhdkshskssjBenim de aklım pnda kaldı
Sen esmer koldan
Ahaaaa pek bi kalabalıkmışızgrubun yarısı göçmen çıktı.
Saçlar koyu renk ya love ordan şeyetti sanırımBen esmer degılım lağn, bembeyaz kadınım adhdkshskssj
Pampik gızım beniiiiimBen esmer degılım lağn, bembeyaz kadınım adhdkshskssj
Aynen ondanSaçlar koyu renk ya love ordan şeyetti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?