Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Love’ a aşık. Başkasınında Love’u fark edip rakip çıkmasından endişeleniyor. Çünkü Love ona tam anlamıyla açılmadı. Bağlanmadı. Adamın kıskançlığı katlanıyor bence. Birde zamanlar uyuşmuyor Love daha iyi anlaması lazımken geriyor daha çok. Kaybetme korkusu çok fazla
Ben de aynen böyle düşündüm,

Öyle deme aslan candır 😍🤩🤗 ama oğlak silinsin haritadan 🤦‍♀️🤷‍♀️
Oğlak erkeklerinden sıtkım sıyrıldı. Bir Terazi burcu olarak, ikizler erkeği ile bile bir yere kadar ilişkim ilerlerken bu nursuz, duygusuz, dediğim dedik çaldığım düdük oğlak erkekleriyle asla yıldızım barışmıyor. 😄

Oğlak erkeklerinden sıtkım sıyrıldı. Bir Terazi burcu olarak, ikizler erkeği ile bile bir yere kadar ilişkim ilerlerken bu nursuz, duygusuz, dediğim dedik çaldığım düdük oğlak erkekleriyle asla yıldızım barışmıyor. 😄
Allahım içimdekileri söyledin yeminle 🙄 kocam oğlak ben aslan 🤕 gerisini söylemeye dilim varmıyor 🤦‍♀️🤷‍♀️ gökyüzünden oğlak kazınmalı hatta🤦‍♀️

Ben de bir daha oğlak bir liman olsa ben bir gemi bir daha seversem sevsinler beni derken oğulcuğumu oğlak doğurdum. :işsiz:

Gömdünüz oğlakları be bana da yazık 🐐 zavallı kocam ne yapsın. Yükselen de balık çelişkinşn dibine vuruyorum 🤣🤣🤣🤣
Şu hayatta oğlak olmasına şaşırdığım bir manevi babam var bir de sen 😄😄 bence değilsin, anneye sormak lazım 😄😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X