Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar şimdi siz bana kızacaksınız belki ama yine de konuşcam
Evlenmeden adamları seninle gönül eğlendiriyor diyoruz topa tutuyoruz
Evlenmek isteyeni de çok darladı yeter diyip yine kızıyoruz
Ben bu işten bişey anlamıyorum
Ki avukat lovenın evliliğe tamamıyla karşı olmadığını sadece şuan evlilik konuşmak istemediğini anladı gibi
Bırakalım da azıcık kıskanıversin
Tersten bakalım avukat çocuğunu lovenın okuluna Kaydettirecek pat diye tartışıyorlar avukat gidip başka okula kaydettiriyor. Love demez mıydı canım sen haklısın ama ben yardımcı olabilirdim çocuğuna diye
Sonuçta aşık olan taraf avukat ufak hatalar yapma payı da olsun hatasını anlıyor
Bence love inceden inceden iyi ilerliyor

Zemocan senin oglak olmana çok şaşkınım suan, ben şok 😂
Kadını erkeği farkediyor burçların gerçekten, ketum, ciddi, sakin burçları kadına yakıştırıyorum da erkekte bazen pasif agresif bir hal yaratıyor. Oğlak, başak kadınlarına lafım yok anlaşırım ama erkekler ilginç.

Ki avukat lovenın evliliğe tamamıyla karşı olmadığını sadece şuan evlilik konuşmak istemediğini anladı gibi
Tersten bakalım avukat çocuğunu lovenın okuluna Kaydettirecek pat diye tartışıyorlar avukat gidip başka okula kaydettiriyor. Love demez mıydı canım sen haklısın ama ben yardımcı olabilirdim çocuğuna diye
Sonuçta aşık olan taraf avukat ufak hatalar yapma payı da olsun hatasını anlıyor
Hata degıl de catısma yasıyoruz dıyelım. Benımde kım bılır hangı huyumdan haz etmıyor ama soylemıyor da.. Ama ben kıskanclıktan fazla hoslanmam. Kıskansın ama dozunda yanı. Ben cocuk degılım, saksı degılım lan ben :KK53: :KK70:

Niye kızalım ya bu şekilde dile getirince haklısın tabi ama dağına göre kar olmak da zekanın bir getirisi değil mi. Aşık tamam, kıskanacak da elbet, ama açık açık beni boğma kaçarım diyen, yeni boşanmış kadının üstüne de dakika bir gol bir bu kadar düşmek yaşına ve hayat tecrübesine ters düşüyor. Yoksa samimiyetinden, aşkından, niyetinden kimsenin şüphesi yok.

Hata degıl de catısma yasıyoruz dıyelım. Benımde kım bılır hangı huyumdan haz etmıyor ama soylemıyor da.. Ama ben kıskanclıktan fazla hoslanmam. Kıskansın ama dozunda yanı. Ben cocuk degılım, saksı degılım lan ben :KK53: :KK70:
Bende sakso degilim love🤪, ama ara ara yorumlarımi espiriklerimi ve beni çekeceksiniz🤣🤣🤣

Kız az dudişin bi geliyorum 55 sayfa yazı var nasıl okuyam vicdansızlar 😂 dün doktora gittim %60 pipili bişi gördü. dünyaya bir tane terazi erkeği getiricem herhalde nasipse 😂ya akrep olursa çocumm naparım ben😂 herife de sinir oldum zaten kusuyorum sürekli dudişmiyorum ulan dedim naparsan yap 2 gündür yaklaşmıyorum sinirime🙄

Kız az dudişin bi geliyorum 55 sayfa yazı var nasıl okuyam vicdansızlar 😂 dün doktora gittim %60 pipili bişi gördü. dünyaya bir tane terazi erkeği getiricem herhalde nasipse 😂ya akrep olursa çocumm naparım ben😂 herife de sinir oldum zaten kusuyorum sürekli dudişmiyorum ulan dedim naparsan yap 2 gündür yaklaşmıyorum sinirime🙄
hayırlısıyla kucağına alırsın canısı inşallah nice dudişler yapman dileğimle :halay: :halay:

hayırlısıyla kucağına alırsın canısı inşallah nice dudişler yapman dileğimle :halay: :halay:
Sağol canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok bekledik kuzuyu 😍😁 dudişte yapmıyorum kız inat ettim bu herif bana yanaşmazsa bende yanaşmam 😂 hamile kaldığımdan beri bir naz bir niyaz ben ona o kadar nazlanmadım 😆 hatta galiba biraz azman olduğum için hiç nazlanmadım hatta galiba ben baştan çıkardım söylemesi ayıp 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X