- 28 Haziran 2011
- 63.691
- 159.896
- 898
+1Şu hayatta oğlak olmasına şaşırdığım bir manevi babam var bir de senbence değilsin, anneye sormak lazım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Şu hayatta oğlak olmasına şaşırdığım bir manevi babam var bir de senbence değilsin, anneye sormak lazım
![]()
Yok canım benimki kesinŞu hayatta oğlak olmasına şaşırdığım bir manevi babam var bir de senbence değilsin, anneye sormak lazım
![]()
Beni anlayan biri ,canımsınKesinlikle katılıyorumdoğumları hesaplayalım lütfen
![]()
Yok Hemşom nereye bitiyor daha üç gün varHemşom bitti mi reglin![]()
Balıktan kurtariyorsun o zaman zemocanYok canım benimki kesin
Beni anlayan biri ,canımsın![]()
Eh ömrünü törpüleyecek accıkNolacak bu gelinin halibak bi düşündüm şimdi
![]()
Kadını erkeği farkediyor burçların gerçekten, ketum, ciddi, sakin burçları kadına yakıştırıyorum da erkekte bazen pasif agresif bir hal yaratıyor. Oğlak, başak kadınlarına lafım yok anlaşırım ama erkekler ilginç.Zemocan senin oglak olmana çok şaşkınım suan, ben şok![]()
Hata degıl de catısma yasıyoruz dıyelım. Benımde kım bılır hangı huyumdan haz etmıyor ama soylemıyor da.. Ama ben kıskanclıktan fazla hoslanmam. Kıskansın ama dozunda yanı. Ben cocuk degılım, saksı degılım lan benKızlar şimdi siz bana kızacaksınız belki ama yine de konuşcam
Evlenmeden adamları seninle gönül eğlendiriyor diyoruz topa tutuyoruz
Evlenmek isteyeni de çok darladı yeter diyip yine kızıyoruz
Ben bu işten bişey anlamıyorum
Ki avukat lovenın evliliğe tamamıyla karşı olmadığını sadece şuan evlilik konuşmak istemediğini anladı gibi
Bırakalım da azıcık kıskanıversin
Tersten bakalım avukat çocuğunu lovenın okuluna Kaydettirecek pat diye tartışıyorlar avukat gidip başka okula kaydettiriyor. Love demez mıydı canım sen haklısın ama ben yardımcı olabilirdim çocuğuna diye
Sonuçta aşık olan taraf avukat ufak hatalar yapma payı da olsun hatasını anlıyor
Bence love inceden inceden iyi ilerliyor
Niye kızalım ya bu şekilde dile getirince haklısın tabi ama dağına göre kar olmak da zekanın bir getirisi değil mi. Aşık tamam, kıskanacak da elbet, ama açık açık beni boğma kaçarım diyen, yeni boşanmış kadının üstüne de dakika bir gol bir bu kadar düşmek yaşına ve hayat tecrübesine ters düşüyor. Yoksa samimiyetinden, aşkından, niyetinden kimsenin şüphesi yok.Kızlar şimdi siz bana kızacaksınız belki ama yine de konuşcam
Evlenmeden adamları seninle gönül eğlendiriyor diyoruz topa tutuyoruz
Evlenmek isteyeni de çok darladı yeter diyip yine kızıyoruz
Ben bu işten bişey anlamıyorum
Ki avukat lovenın evliliğe tamamıyla karşı olmadığını sadece şuan evlilik konuşmak istemediğini anladı gibi
Bırakalım da azıcık kıskanıversin
Tersten bakalım avukat çocuğunu lovenın okuluna Kaydettirecek pat diye tartışıyorlar avukat gidip başka okula kaydettiriyor. Love demez mıydı canım sen haklısın ama ben yardımcı olabilirdim çocuğuna diye
Sonuçta aşık olan taraf avukat ufak hatalar yapma payı da olsun hatasını anlıyor
Bence love inceden inceden iyi ilerliyor
İlk sevgilim oğlaktı. Aslaaaa dedim bir daha aslaaa. Şu anki sevgilim oğlak. Demekki neymiş büyük konuşmayacaksınnnn.Öyle deme aslan candırama oğlak silinsin haritadan
![]()
Garibanın yüzü gülür müİlk sevgilim oğlaktı. Aslaaaa dedim bir daha aslaaa. Şu anki sevgilim oğlak. Demekki neymiş büyük konuşmayacaksınnnn.
Bende sakso degilim loveHata degıl de catısma yasıyoruz dıyelım. Benımde kım bılır hangı huyumdan haz etmıyor ama soylemıyor da.. Ama ben kıskanclıktan fazla hoslanmam. Kıskansın ama dozunda yanı. Ben cocuk degılım, saksı degılım lan ben![]()
![]()
Gülmürmüşl gurban olduğumGaribanın yüzü gülür mü![]()
Benimde kocam aslan ve dahasi bende aslanimKocam Aslan Allah’ını seven Aslan’a burcunu burçlardan iptal etsin
burdan tüm falcılara astrologlara sesleniyorum duyun beni![]()
Aboooooooooowwwwwww (yazar burda Adanalı olduğunu gözümüze sokuyor) dağlara taşlaraBenimde kocam aslan ve dahasi bende aslanim![]()
hayırlısıyla kucağına alırsın canısı inşallah nice dudişler yapman dileğimleKız az dudişin bi geliyorum 55 sayfa yazı var nasıl okuyam vicdansızlardün doktora gittim %60 pipili bişi gördü. dünyaya bir tane terazi erkeği getiricem herhalde nasipse
ya akrep olursa çocumm naparım ben
herife de sinir oldum zaten kusuyorum sürekli dudişmiyorum ulan dedim naparsan yap 2 gündür yaklaşmıyorum sinirime
![]()
Sağol canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok bekledik kuzuyuhayırlısıyla kucağına alırsın canısı inşallah nice dudişler yapman dileğimle![]()
![]()