- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Duvar vardı, parmaklıklı degılHalka açık
Amme hizmeti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvar vardı, parmaklıklı degılHalka açık
Amme hizmeti
Öyle yapacağım teşekkür ederim tavsiyen için ama şu an kendimi hazır hissetmiyorum gerçek hayattaki için evlilik de ön planda değil bir erkeğin bana dokunmasını ne zaman isterim bilmiyorumİlk ilişkini düz yaşa. Dümdüz. Klasik. Çünkü daha tanımıyorsun vücudunu tam olarak.
Tüh yawwwwDuvar vardı, parmaklıklı degıl![]()
Ama sextıngın altın kuralıdır bebeem o, altından kalkamayacagın seyın altına yatmayacaksınAllah muhafaza benim dirty talk olayı gibi kazaya mahal verir.
Bizim bakıcı kız aşağı banyodan bişeyler duymuş onu da bize dedi ya.Ben çok istekli ve egsantrık bır hatunumdur, otel balkonunda bıle sevıstım![]()
![]()
Denizde havuzda falan denedın mı bılmıyorum amaTüh yawwww![]()
Kural ikiyi aliiiimAma sextıngın altın kuralıdır bebeem o, altından kalkamayacagın seyın altına yatmayacaksın![]()
Ne duymus la sevısme sesımı yoksa sevısme dıyalogumuBizim bakıcı kız aşağı banyodan bişeyler duymuş onu da bize dedi ya.![]()
Artık dövsen banyoya o iş için sokamam adamı.
Kural 2 asla yuvarlak konusmayacaksın, her zaman netlık onemlıdır, oyle de olabılır boyle de olabılır dersen gecerlılıgı kalmazKural ikiyi aliiiim
Neyi nereye sokacagini bilsin diyorsun. HmmmKural 2 asla yuvarlak konusmayacaksın, her zaman netlık onemlıdır, oyle de olabılır boyle de olabılır dersen gecerlılıgı kalmaz![]()
İkisi de.Ne duymus la sevısme sesımı yoksa sevısme dıyalogumu![]()
Ahsjshsjsks allahım bı an bız mıyız dıye dusundum ama ıller ayrıİkisi de.![]()
Herseyı teorık ve pratık olarak uygulayabılıyorumNeyi nereye sokacagini bilsin diyorsun. Hmmm
Kural üççç geliyoooo
Şimdi hooocaaaam, miyendizin üzerinde bunlari uygulamak cayiz midir?Herseyı teorık ve pratık olarak uygulayabılıyorum
Yok kız seninki tipik kanserojen oğlakAllahım terslik benim oglakta mi acep, adamın ağzından güzel kelimeyi geçtim harf cikmiyor yaw![]()
Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradanŞimdi hooocaaaam, miyendizin üzerinde bunlari uygulamak cayiz midir?![]()
Valla benım oğlak yatakta da masada da çenesini toparlayamıyor, kırgız destanı yazıyor mubarekYok kız seninki tipik kanserojen oğlakarada sırada kıyamet yakınken iltifat ediyor bunlar. Bir de tavlama esnasında
![]()
Kağıt mendil gibi sümkür at diyorsun.Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradan![]()
![]()
Yok henuz çıkmadı. Biraz yürüdü. Koşmadan durdurdum. Çocuklar geldi bla bla bla...Evet evet, bızzat onda uygula bencede, nasılsa bastan tırt cıktı, barı aç kalkma sofradan![]()
![]()
Abi napacak kadın 6yıldır yoksunluk cekıyor, kolay degıl lan, bencede sumkur ve atKağıt mendil gibi sümkür at diyorsun.![]()