- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Bunlarin hepsi heyecan katipcimİnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlarin hepsi heyecan katipcimİnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.![]()
Banyoları büyük ve konforluysa demek ki, en güzeli yatak odası ve yatak ya,hadi arada değişiklik olsun heyecan olsun diye başka yerde sevişirsin de sürekli olmaz ki be ya,İnsan neden banyoda sevişir? Ben çorap bile giymiyorum ama donarım banyoda.![]()
Ah kuzuuumm vah kuzuuummmm ne dertler açtın basinaİlk sevgilim oğlaktı. Aslaaaa dedim bir daha aslaaa. Şu anki sevgilim oğlak. Demekki neymiş büyük konuşmayacaksınnnn.
Canim benim eğlence taktiklerini aliiiiimKoşuyor vatandaş 4 nala. Bu tip durumlarda becerebilirseniz eğlenin hanımlar, oyun oynamak iyidir ama yok hiç sevmem derseniz de önünü kesin. Noluyor alooo bizim oğlan?
Donarım. Bak daha mont bile giymedim ben, bahar geldi. Ama donarım banyoda.Ya birleşme olmadi ama bi kaç kez oynaştık banyodabazen kapanış orada oldu. Ama acayip merak veriyo bana banyo ne hikmetse anlamış değilim
mutfak > banyo yine de.
Al benden de o kadar, start ve fınısh genelde buralarda oluyo bızde deYa birleşme olmadi ama bi kaç kez oynaştık banyodabazen kapanış orada oldu. Ama acayip merak veriyo bana banyo ne hikmetse anlamış değilim
mutfak > banyo yine de.
G.tüm rahat etmeli. Taşın üstünde, ıslak yerde zevk alamam.Banyoları büyük ve konforluysa demek ki, en güzeli yatak odası ve yatak ya,hadi arada değişiklik olsun heyecan olsun diye başka yerde sevişirsin de sürekli olmaz ki be ya,
Hayır bakireyim sevgilim bile olmadı doğru dürüst sadece sanalda takıldım ki benim gibi bir insan için şu anlık en iyisiHiç bişeyler yaşadın mı?
Allahım terslik benim oglakta mi acep, adamın ağzından güzel kelimeyi geçtim harf cikmiyor yawCanim benim koyultunca cıvıklaştı gibi yaaaeeee..Baktim hamur krep hamuruna evrilecek....
Ağırdan almaya başladım. Bugün hic konusmadim 2 dk dışında.
"Kadinim" dedibaaaa bi affalladim gibi oldu. Tamam cok guzel uzun yillar olmusum hasretim bu kelimelere de... yine de.... Cok hızlı ilerlemeyeyim.
Bide oğlak bu da. Kizlarin yazdiklarini okuyunca oğlağın boynuzlarini bana geçirmek için birazcik acele ettigini fark ettim.Duvara toslasin bana degil.
Az sindirelim. Duygularima kapilmayayim.
Vur kaçCanim benim eğlence taktiklerini aliiiiim![]()
İlk ilişkini düz yaşa. Dümdüz. Klasik. Çünkü daha tanımıyorsun vücudunu tam olarak.Hayır bakireyim sevgilim bile olmadı doğru dürüst sadece sanalda takıldım ki benim gibi bir insan için şu anlık en iyisi
Bir de duşa kabinde biz beceremedik bir türlü, minicik duşa kabin,ikimiz zor sığıyoruz zaten, düşündüm de ilk zamanlar eşim nasıl da hevesliydi birlikte banyoya girmeyeG.tüm rahat etmeli. Taşın üstünde, ıslak yerde zevk alamam.![]()
Bende onu yazacaktım valla. Sonra egsantrıklık katarsınİlk ilişkini düz yaşa. Dümdüz. Klasik. Çünkü daha tanımıyorsun vücudunu tam olarak.
Ben istekli ama düz bi karıyım. Sınırlı pozisyonda tatmin olabiliyorum.Bız cıft olarak cok haz duyuyoruz, hem cıplak hem erotık hem ıslak daha nolsun![]()
![]()
Loveitred! ( tezahurat yuksek sesle tum kk hatunlari)Hadi size bi taktik atayım madem, bugün sevısemedım ya bu aksamkı sextıngımız burdan alevlendı,![]()
![]()
Allah muhafaza benim dirty talk olayı gibi kazaya mahal verir.Bende onu yazacaktım valla. Sonra egsantrıklık katarsın
Ben çok istekli ve egsantrık bır hatunumdur, otel balkonunda bıle sevıstımBen istekli ama düz bi karıyım. Sınırlı pozisyonda tatmin olabiliyorum.![]()
Halka açıkBen çok istekli ve egsantrık bır hatunumdur, otel balkonunda bıle sevıstım![]()
![]()