• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan bunların hıc sırası degıl zemherıcan cunku delıcesıne adet oldum adam yanımdan gecmesın benım hormonlar daha da tavan yapmasın dıye dua edıyorum:bicak: ne sürdün be zalımın oglu :KK30::KK70:
Allah seni hormonların şerrinden koruyor işte bak..
Göklerden gelen bir mesaj olsa gerek bu 🤣🤣🤣

Bana da öyle geldi. admın söyledikleri durumun çok ciddi olduğunu anlatıyor zaten, bu kadarı şov olamaz sanki
Belli olmaz... Biz ne adamlar gördük başta senin için Roma'yı yakarım derler sonra kombiyi bile yakmazlar 😜

Belli olmaz... Biz ne adamlar gördük başta senin için Roma'yı yakarım derler sonra kombiyi bile yakmazlar 😜
haklısın aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, zaman gösterecek nedir ne değildir

Kızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmış:KK51: netfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde:skandal: yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı :KK59:neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee :confused::KK70:

Kızlaaaaaar
Koşuuuuun 365 günü izleyen biri daha varmış:KK51: netfiliş arşivini açınca izlemeye devam et kısmında hemde:skandal: yiaaa direkt açılınca bu bi panik oldu, pcden baglantı yapıyodu tv ye zank dıye ızlemeye devam ette bu 365gün cıkmasın mı, gormezden geldım ama dehşet utandı :KK59:neden utanıyosun be zalımın oglu sankı bız ızlemedık herkesin 5dk da üyelik alabıldıgı bır platformda, töbeee töbeee :confused::KK70:
Fena yakalanmış adam yaaaa, eğlence çıkmış sana 🤭

Kızlaaaaaar
Tam flortsunuz yaa🤪🤪

Ya hahahahhahahah efsane 🤣🤣🤣 adamı boşayıp flört bulasım geldi kızzzz 🤣🤣🤣 çok iyisiniz siz benim favori çiftim olacaksınız takipteyiz 🤗🤣🤣🤣
Ahahha aynen. Kocama eskisi gibi flörtleşelim dedim. Şimdi trip atıyorum ki ayrılıp barışmış gibi yapalım 🤣🤣 öpüyor kaçıyorum falan 😜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X