Yaaa 3 dk ile kacirdimmi acirsin bana yaSeni mi kırcam senın ıcın 30 göstersin sosyalcim ayıpsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa 3 dk ile kacirdimmi acirsin bana yaSeni mi kırcam senın ıcın 30 göstersin sosyalcim ayıpsın![]()
Sorma sormaBunca zaman bekle
Teeee +18 topiklerinden beri takip et
Tüm sayfaları oku
Ama resmi göreme
Hiç adil diil![]()
Canimuuu loveSeni mi kırcam senın ıcın 30 göstersin sosyalcim ayıpsın![]()
Bunca zaman bekle
Tüm sayfaları oku
Ama resmi göreme
Hiç adil diil![]()
Ah ah ,love sizi de kırmaz bence canımlarSorma sorma
Hic sormaaaaBunca zaman bekle
Tüm sayfaları oku
Ama resmi göreme
Hiç adil diil![]()
He ateş olmadığından döküldü dimi kahveEn masımından kahve içtik, ateş falan yoğudu![]()
Göz yaşım pıt![]()
Artık ıncelemen bıttıyse kaldırayım mı![]()
Hiç gostermiyor bence 30 derdim![]()
Bunca zaman bekle
Tüm sayfaları oku
Ama resmi göreme![]()
Hiç adil diil![]()
Seni seni zemheriyi bırakır mi yaaa,mümkün değilHe ateş olmadığından döküldü dimi kahve
Yuh bana ya başından beri işin takibindeyim, yetmez kılavuz modundayım, ben kaçırdım. Şansıma tüküreyim![]()
Ayy görseler barimBöbişler yüzümüz görükmüyo yani çok şey kaçırmadınız, sosyalcim böğün nasıl gectı dıye sorunca ahanda beylee diyerekten attım![]()
Gazlama sende şimdi agzına vurcam haaSeni seni zemheriyi bırakır mi yaaa,mümkün değilgelir şimdi love
![]()
Zemheri burda görmüştür ınşGazlama sende şimdi agzına vurcam haa
Tebisiii zemocan da görsün al attım![]()
Yiaaa öyle miyiz sahidenAyy görseler barimçok şapşik bunlar yaaa
liseli aşıklar gibisiniz
![]()
Kesinlikle oylesiniz ,sizi yolda görsem liseli bu çift ne tatlı yaaa derimYiaaa öyle miyiz sahiden![]()
![]()
Elf gozlerimizle profil fotosunu buyutup bakiyoruzBen neden göremiyorum![]()
Profile baksana canimBen neden göremiyorum![]()
Profıl resmım karsında ya böbiş nasıl goremıyosun, kesın merkür retrosundan senın gorememenBen neden göremiyorum![]()
Yok apaçık atacaktım bideElf gozlerimizle profil fotosunu buyutup bakiyoruz![]()