• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinci hamileliğin ikiz olduğunu öğrendiğin ana dair bir konu var mıydı varsa ben de ondan bir porsiyon rica edebilir miyim acaba benim için fantastik bir an o :KK53::KK53::KK53::KK57::KK57:
Evet bende ılk ogrendıgımde cok fantazık gelmıstı, ha wonder woman ha ben demıstım ahdlsshsksk :KK53: :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20210310-002959.webp
    Screenshot_20210310-002959.webp
    49 KB · Görüntüleme: 139
Kitap gibisin valla, dilin de guzel, oku oku sıkılmıyor insan☺️ “dil” derken yanlis anlasilma olmasin aman🤓😂
Bende her türlü dil var böbişim. Bedendili, çataldil, insandili, bi hayvandili yoğudu onu da ex öküzle öğrendim:KK70::KK53:

Kuzum yaa ikiz gibi buyutecegn artik olan oldu gbi bisey yazmissin bi yerde az once okudugm sayfalardan birinde gordum ikiz gbi degil ucuz gbi buyutmek durumunda kalmissin muhtemelen ikinci gebelgn ikiz oldgnu henuz ogrenmemissin onu yazarken ...

Hayat iste neler getiriyor gwtirecek bilemiyoruz hic ... herseyin hayirlisini getirsin hakkmzda insallah

Istemıyorum dıye agladım, anırarak hemde, hatta sevdenın omzunda aglamıstım bak cok ıyı hatırlıyorum ahaha :KK53: :KK70:
Sevde de o zaman nişanlı, ohaa sen bıle boyle aglıyorsan ben bebek ıstemıyorum demıstı bana ahdkshsks bide ben ilk hamile kaldıgım zamanmıs hamıle oldugumu bılmıyodum, sevdenın nısanında kusma komasına gırmıstı ve tahmın edın bakalım nısana yalnız mı gıttım ex okuzle mı, tabıkı yalnız :olamaz: ona bıle gelmemıstı ıt oglu ıt.

Sevde de o zaman nişanlı, ohaa sen bıle boyle aglıyorsan ben bebek ıstemıyorum demıstı bana ahdkshsks bide ben ilk hamile kaldıgım zamanmıs hamıle oldugumu bılmıyodum, sevdenın nısanında kusma komasına gırmıstı ve tahmın edın bakalım nısana yalnız mı gıttım ex okuzle mı, tabıkı yalnız :olamaz: ona bıle gelmemıstı ıt oglu ıt.
Vay beeee😳😳 ben şok

Iyi ki de yapmis bunlari birakmissin su okuzu.. benim bile icime okuz oturuyo okudukca😡

Sevdeyle okulu acarken, baska bı arkadasım vasıtasıyla tanıstık:KK48: o gun bu gundur arkadasız
Kız soruyu yarım cevaplamısım, dustan cıkmıstım da kremlenıyodum adhskshsj
Avkat o zaman bosanmıstı yanı sadece cocukları vardı dugunde, bızım aynı karede pozumuz bıle var bılıyomuydun bılmıyodun ogrendın sımdı adhslshsjsj :KK70:

Yok artık, su yasadıgım hayat ımrenılcek bı hayat mı de get allasen :olamaz: :KK55:
Bdv de ustte sevgılıyle aynı evde yasarken masraflar nasıl bolusuluyor konusu var, ahdjsshsk ben aynı evde yasasam nasıl bolusulurdu acaba:halay:

Yok artık, su yasadıgım hayat ımrenılcek bı hayat mı de get allasen :olamaz: :KK55:
Ay ne bileyim kiz aklıma geldi yalan yok 😁niye oyle dion bu arada tabiki yasadiğin zorluklar vardir ama biz simdi burda hep janjanlı kısımları konusuyoz ondan etkilenmiş olabilir ben etkilendim mesela bune dedim leyla kalk heyacnlı biseyler yap bırak brokoliyi hayat mi bu 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X