- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Ben de klasik sevmiyorum ya. Zevk meselesi işteAlyansın hıcbır cesıdını sevmem ama klasıkler bı tık daha hos duruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de klasik sevmiyorum ya. Zevk meselesi işteAlyansın hıcbır cesıdını sevmem ama klasıkler bı tık daha hos duruyor
Bu kadar zıynet esyası varken neden benım en sevmedıgım tur sureklı karsıma cıkıyo bı sekılde acebası, mega bılezık deyın, gerdanlık deyın neden alyans yanıBen de klasik sevmiyorum ya. Zevk meselesi işte![]()
Ay reklam sayılmaz inşallah. Şuradaki alyans çeşitlerine bak aşık olursun: Login • InstagramAlyansın hıcbır cesıdını sevmem ama klasıkler bı tık daha hos duruyor
Kız soci, evlenmeyecem ben bağa niden bunu yapıyonuz el bırlıgıyleAy reklam sayılmaz inşallah. Şuradaki alyans çeşitlerine bak aşık olursun: Login • Instagram
Ayyy ben bayiliyorum onlara.. ne kadar minimal ve hoslar de miiAy reklam sayılmaz inşallah. Şuradaki alyans çeşitlerine bak aşık olursun: Login • Instagram
Evlenme canım evlen demiyorum. Ama yüzükler çok güzel değil mii? Ay o ham elmaslar....Kız soci, evlenmeyecem ben bağa niden bunu yapıyonuz el bırlıgıyle![]()
![]()
Kaderin sana bi cilvesi bunlarBu kadar zıynet esyası varken neden benım en sevmedıgım tur sureklı karsıma cıkıyo bı sekılde acebası, mega bılezık deyın, gerdanlık deyın neden alyans yanı![]()
Ha elmas pırlanta bayılırımEvlenme canım evlen demiyorum. Ama yüzükler çok güzel değil mii? Ay o ham elmaslar....
İnstagramım yok göremedimAy reklam sayılmaz inşallah. Şuradaki alyans çeşitlerine bak aşık olursun: Login • Instagram
Hee deveye cılve yap demısler, tutmus cadırı devırmıs, ıstemez anacım cılve falan ben cılve hakkımı cuma aksamına saklıyorum, kutuma gıdıp actırcam artık nasıbımde ne varsa hsdkshskshbKaderin sana bi cilvesi bunlar![]()
Helikopter dudisler is basindaaaHee deveye cılve yap demısler, tutmus cadırı devırmıs, ıstemez anacım cılve falan ben cılve hakkımı cuma aksamına saklıyorum, kutuma gıdıp actırcam artık nasıbımde ne varsa hsdkshskshb![]()
![]()
![]()
Ee bu kadar cagrılmaya bı ekşın beklıyorumHelikopter dudisler is basindaaa![]()
Hepimiz bekliyoz hepimizzzEe bu kadar cagrılmaya bı ekşın beklıyorum![]()
![]()
Bide karavana cıkıyomus ahdkshsshsh ayy yeter ama yaaHepimiz bekliyoz hepimizzz![]()
Kiz anlarsn onu hani yakınlaşırken fln bence fos çıkmaz kendine güvenmese yani ne bileyim yaaa dur kotu duşnmeBide karavana cıkıyomus ahdkshsshsh ayy yeter ama yaa![]()
![]()
Shdksshj yok ben ıkımıze de guvenıyorum da ortamı kestıremıyorumKiz anlarsn onu hani yakınlaşırken fln bence fos çıkmaz kendine güvenmese yani ne bileyim yaaa dur kotu duşnme![]()
Sen hazırlandın mı yarın geceye ne giyeceksinBide karavana cıkıyomus ahdkshsshsh ayy yeter ama yaa![]()
![]()
Ben ağlarım valla burada fıss çıkarsa... Ben bile beklentiye girdim yani...Bide karavana cıkıyomus ahdkshsshsh ayy yeter ama yaa![]()
![]()
Lan ben 6yıl evlı kaldım hangı adımdan sonra ne gelecek bılıyorum o kadar da degılKiz anlarsn onu hani yakınlaşırken fln bence fos çıkmaz kendine güvenmese yani ne bileyim yaaa dur kotu duşnme![]()