- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Şahanr soru foto atsin demiSen hazırlandın mı yarın geceye ne giyeceksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahanr soru foto atsin demiSen hazırlandın mı yarın geceye ne giyeceksin![]()
Sen bize yol verdin otobana çıktık demiYok artık yanisi![]()
![]()
Ee sence de olmadı mı leyloş kızSen bize yol verdin otobana çıktık demibu fazla oldu kabul
![]()
Şansimı denedim yine de hiç bi firsatı kaçırmamEe sence de olmadı mı leyloş kız![]()
![]()
Insallah hadi bakalım yarın ıcın helalleselım hemşireŞansimı denedim yine de hiç bi firsatı kaçırmamgusel geçşin inş da müthis bi enerjiyle gel buraya
![]()
Ben senden cok razıyım bizi hiç ihmal etmedin aslansin kaplansın loveInsallah hadi bakalım yarın ıcın helalleselım hemşire![]()
![]()
Tatlım bir silüet de olsa ikinizi gorebilseydim mutlu mesut uyurdum bugünInsallah hadi bakalım yarın ıcın helalleselım hemşire![]()
![]()
Sagol hemsıre benden sızdenBen senden cok razıyım bizi hiç ihmal etmedin aslansin kaplansın loveeros sizinle olsun
![]()
Ah abla cok sey paylastım artık foto koyamam valla benı yasatmazlarTatlım bir silüet de olsa ikinizi gorebilseydim mutlu mesut uyurdum bugün![]()
![]()
ondan sonra helalleşelim please...
Sagol böbişimGazan simdiden mubarek olsun sister, kalbimiz seninle![]()
Deşifre olurum falan anlamında mi canım... öyleyse tabi ki paylaşma...hayalimde çok güzelsin zaten olsun napimAh abla cok sey paylastım artık foto koyamam valla benı yasatmazlar![]()
Evet abla, detayların sonu kesılmıyor cunkusuDeşifre olurum falan anlamında mi canım... öyleyse tabi ki paylaşma...hayalimde çok güzelsin zaten olsun napim![]()
3e kadar okuldayım, orda oglen yemegı yer oyle gecerım bıdaha aksama kadar yemek fırsatım hıc olmayabılır, durumcu nosu ezberımde olmadı alo derım artık ahdskshsj yok be yemek dedı ya ac kalmam hem dıyete basladım bu sabah löpletmek yok artık yaz gelıyoruuSen yine de gitmeden mideye bir altlık yap. Şöyle gaz yapmayan, şişkinlik yapmayan birşeyler ne bileyim.![]()
Flörtle eş zamanlı diyet de zor be gardaş. Şimdi içkiler içilecek, o kadehlerde o ruj izleri bırakılacak, kahve yanına çikolata, e bunun mezesi var dudak kenarındaki sosu emiklemesi var... bilmem ki.3e kadar okuldayım, orda oglen yemegı yer oyle gecerım bıdaha aksama kadar yemek fırsatım hıc olmayabılır, durumcu nosu ezberımde olmadı alo derım artık ahdskshsj yok be yemek dedı ya ac kalmam hem dıyete basladım bu sabah löpletmek yok artık yaz gelıyoruu![]()
Eccük tadına bakarım ya silip süpürmem, ay ınsallah makarna gıbı bısey yoktur yıne, deneysel degıl doyumsal mamalar ıstıyorumFlörtle eş zamanlı diyet de zor be gardaş. Şimdi içkiler içilecek, o kadehlerde o ruj izleri bırakılacak, kahve yanına çikolata, e bunun mezesi var dudak kenarındaki sosu emiklemesi var... bilmem ki.
Kendi pisirecekse isimiz var... Valla benim saldırı yemeğim karides güveçtir. Hem afrodizyak hem içki istetiyor hem proteinEccük tadına bakarım ya silip süpürmem, ay ınsallah makarna gıbı bısey yoktur yıne, deneysel degıl doyumsal mamalar ıstıyorum![]()
Tabi tabi tam kaosGoreydiler eyydi bize malzeme çıkardışaka tabi ama zamani gelince o da olacak kız ne var bunda
![]()
Ev işleri, hafif kırgınlık, banyo yapıp yatmak yaramıyor banaEe siz nörüyonuz bakalım, ses soluk cıkmıyo, malzeme hep bende mı olacak bıraz da sız anlatın len![]()