• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün gün sustunuz nen derse girince coşmuşsunuz 7 sayfa da olmaz ki be ya, hepsini omuyacağım azimliyim 😂

Tabi tabi tam kaos

Ev işleri, hafif kırgınlık, banyo yapıp yatmak yaramıyor bana 😂 bastım zencefil keçiboynuzunu iyileşmem lazım.
Ayy gecmiş olsunn hemen iyileş yerin belli oluyor burda 😉

Bütün gün sustunuz nen derse girince coşmuşsunuz 7 sayfa da olmaz ki be ya, hepsini omuyacağım azimliyim 😂

Tabi tabi tam kaos

Ev işleri, hafif kırgınlık, banyo yapıp yatmak yaramıyor bana 😂 bastım zencefil keçiboynuzunu iyileşmem lazım.
Hahah toparlan kızım senın benım hasta olmaya hakkımız mı var allasen :KK12: :KK53:

Bıkınılerı ekran fotosu yaptım ahdskshsksj offf zafere gıden yolda çile yemın ederım su dıyet:KK51::olamaz:
Aç kalmadan ver kiloyu yoksa misliyle geri dönüyor.
Bu arada sevgili ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz gurumuz yeni bir kamuspotu paylasmis, reglim bitsin onu denicem hazir bir suru kür yüklenmişken🙃🤫
eski konu ama başına da sonuna da ekleme yaptım.

Bu eskı konusu be eklememı yapmıs
hem başına kegelin açıklandığı bir link ekledim hem de sonuna son keşfettiğim kullanım alanını yazdım 😁 başa mı ekleseydim bilemedim ama

evett:)) arastirmis, okumus, denemis sonra da ekleme yapmis bizler icin koca yurekli Zemocan🥰
Her şey mutlu yatak odaları ve kadın sağlığı için 😜😅😂
Hersey halk ıcın ahskshdkssj, helal olsum zemocan, nerdesın kız artcılarını mı yapıyosun yoksa :KK53: :KK8:
Dersteydim, bu akşam artçı yapacak halim var mı emin değilim. Korona değildir inşallah. Pazartesi işe gittim. Önceki gece de banyo sonrası uyudum, çarpılmış da olabilirim. 😂😂😂😂
Bu kadar zıynet esyası varken neden benım en sevmedıgım tur sureklı karsıma cıkıyo bı sekılde acebası, mega bılezık deyın, gerdanlık deyın neden alyans yanı :110:
Değil mi, yüzük neden hele alyams yerine de takılabilen yüzük hele ultra hata
Hee deveye cılve yap demısler, tutmus cadırı devırmıs, ıstemez anacım cılve falan ben cılve hakkımı cuma aksamına saklıyorum, kutuma gıdıp actırcam artık nasıbımde ne varsa hsdkshskshb :KK53: :KK70: :KK8:
Merakla bekliyoruz ama Ben ne hissettiğimi söylemem 😁

Çok yazmayın yetişemiyorum okumaya 😂😂😂

Kendi pisirecekse isimiz var... Valla benim saldırı yemeğim karides güveçtir. Hem afrodizyak hem içki istetiyor hem protein😆 sos işi de tam kıvamında adamı üzmez 😁 bakalım beyfendi neye oynayacak🥂
Sen de döktürdün maşallah, ne güzel anlatmışsın acıktırdı beni
Hahah toparlan kızım senın benım hasta olmaya hakkımız mı var allasen :KK12: :KK53:
Yokmuş galiba yeni farkettim 😂😂😂

Dersteydim, bu akşam artçı yapacak halim var mı emin değilim. Korona değildir inşallah. Pazartesi işe gittim. Önceki gece de banyo sonrası uyudum, çarpılmış da olabilirim. 😂😂😂😂

Kiz love buluşmadayken söyle bize love 'a soyleme ama boze soyle yütfeenn 😁

Külliyen hata hemde, bende sola taktım ama sıze gostertmek ıcın yoğsam sagda duruyo yanisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X