- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Ee geriye bi cübbe bide dili kalıyor ahskshsaksjDili kalsin love adam onunla para kazanıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee geriye bi cübbe bide dili kalıyor ahskshsaksjDili kalsin love adam onunla para kazanıyor![]()
Bu panter halin güzel de acaba reele geçince yine böyle olabilecek misin en çok onu merak ediyorumEe geriye bi cübbe bide dili kalıyor ahskshsaksj![]()
![]()
Bogazlı elbıse gıycem gıderken zaten ama yırtmaclı yea, butun hafta onunla dolasamam, onunda cocukları gelecek bogazlı kazakla, gomlek kravatla mı otursun zemoSen alma da görünür zayiat, o kravat gömlek kurtarır durumu, boğazlı kazak senin tarzın değil gibi![]()
Ne derece etkılendıgıme baglı, o hıssıyatı alırsam, yılların patlaması yasanır, cunku bedenen hazırdım, sımdı hem beynen hem bedenen hazırımBu panter halin güzel de acaba reele geçince yine böyle olabilecek misin en çok onu merak ediyorum
Dikkat edin o zamanBogazlı elbıse gıycem gıderken zaten ama yırtmaclı yea, butun hafta onunla dolasamam, onunda cocukları gelecek bogazlı kazakla, gomlek kravatla mı otursun zemo![]()
ikisi de hazırsa seni kimse tutamazNe derece etkılendıgıme baglı, o hıssıyatı alırsam, yılların patlaması yasanır, cunku bedenen hazırdım, sımdı hem beynen hem bedenen hazırım![]()
Omg yenı mı kız kac yasındaDikkat edin o zamannenim boynumdaki morluk kıza oyuncak oldu, rezalet resmen
ikisi de hazırsa seni kimse tutamaz![]()
Kız 7 yaşında, diyorum adama görünür yerleri morartma rezil etme beni diye ama dinlemiyor ki. Sonuncu morluk kötü olmuş 3 gündür geçmedi.Omg yenı mı kız kac yasında![]()
![]()
Shdkshssksj zemo, senın adamdan boyle amatör bi sonuc beklemıyodum kesınlıkle, gıt kulagını cek, ne bıleyım ceza paspasına yolla, olmaz ama boyle yiaaKız 7 yaşında, diyorum adama görünür yerleri morartma rezil etme beni diye ama dinlemiyor ki. Sonuncu morluk kötü olmuş 3 gündür geçmedi.
Tabi canım vereyim ceza, dün "rezil ettin beni kaç defa uyardım yapacaksan görünmesi diye" dedim, durduk yere kolumu ısırdı manyak burası iyi mi diye soruyorShdkshssksj zemo, senın adamdan boyle amatör bi sonuc beklemıyodum kesınlıkle, gıt kulagını cek, ne bıleyım ceza paspasına yolla, olmaz ama boyle yiaa![]()
Güzel, söyle ona fazla kıpraşmasınSpiral öylece duruyor arkadaslar, nema problema![]()
Senınkınde bıraz vahşilik varmıs zemo ahdksjsjssh evet ınsanın gozu donunce fenası seyler olabılır, ınsanız bız yaTabi canım vereyim ceza, dün "rezil ettin beni kaç defa uyardım yapacaksan görünmesi diye" dedim, durduk yere kolumu ısırdı manyak burası iyi mi diye soruyorcanımı da acıttı. Kızdım hastayım zaten niye yapıyorsun diyorum, sen benim o zaman yaptıklarıma nasıl dayanıyorsun bu ne ki dedi
rezil de oldum iyi mi
Gözü dönüyor bazen insanın suçlayamıyorum ki, ama görünmese iyi olur, dikkat etmek lazım, siz şimdilik dikkat edin![]()
Sadece onda yok ki vahşilikSenınkınde bıraz vahşilik varmıs zemo ahdksjsjssh evet ınsanın gozu donunce fenası seyler olabılır, ınsanız bız ya![]()
Duygusalla başlaması tercih sebebim,ha hard da baslayabılır tabi shdkdhdks sonrasını bende kestıremıyorum benım once ruhum doyacak, ahh bu balıklıkSadece onda yok ki vahşilikbağırsam kızsam yapamaz
bu işin doğasında var galiba bir yerden sonra kemikleri kırılacak olsa umurunda olmuyor insanın
Tabi ki duygusal başlamalı, ben de öylesinden hoşlanıyorum ama başladığı gibi devam etmiyor ki seyir ruh haline tahrik düzeyine göre değişiyorDuygusalla başlaması tercih sebebim,ha hard da baslayabılır tabi shdkdhdks sonrasını bende kestıremıyorum benım once ruhum doyacak, ahh bu balıklık![]()
Öyle bencede. Duygusal başlayıp giderek artan bir ivmeyle neler neler olmaz kıTabi ki duygusal başlamalı, ben de öylesinden hoşlanıyorum ama başladığı gibi devam etmiyor ki seyir ruh haline tahrik düzeyine göre değişiyor
Ayy dans ederken harikaa oluyor ordan başlayip ilerlemesi ...Öyle bencede. Duygusal başlayıp giderek artan bir ivmeyle neler neler olmaz kı![]()
![]()
Sus kız zaten dans konusunda mımlıyızAyy dans ederken harikaa oluyor ordan başlayip ilerlemesi ...
Aynı müziği açıp hadi birlikte yapalım der mi kiSus kız zaten dans konusunda mımlıyız![]()
Ayyy inş valla duygusal başlamasi bence guzel olur ilk sonuçta sonrasi tabiki vites artirilir da . Ins aklina gelir ya ne guzel olurAynı müziği açıp hadi birlikte yapalım der mi ki![]()