- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Avukatta simdi lann ben ne yaşadim gerçek miydi diodurInsallah yenı uyelıgını yonetıme haber vermıssındır, yoğsam profılını pasıf ederler vallametin yazarlıgı ıcın basvurayım dıyorum, ne dıyorsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukatta simdi lann ben ne yaşadim gerçek miydi diodurInsallah yenı uyelıgını yonetıme haber vermıssındır, yoğsam profılını pasıf ederler vallametin yazarlıgı ıcın basvurayım dıyorum, ne dıyorsun
![]()
Aslında böyle atraksiyonlar insana kaybettiği enerjiyi geri veriyor bence ama bende o yöne doğru bir itikleyici koca yok. Benim yorgun oluşum ona soğuk yapıyorum gibi geliyor heralde valla bıraktım çabalamayı ben de. Çok depresifim bu ara.Beni de sogutmustu yemın ederım. Hatta sevde arabalardan ınerken, love cantana noldu boyle dedı. Les gıbı bembeyaz yutong tozusacma sapan ınsanlarla ugrasmam da cabası
![]()
Sabah arabaya kadar geldı, love bırakamıcam gel yukarı cıkalım dıyo ahdjshshs aksama da annesı babası sevde damat ve bebelerı gelecek ve benı dusunun sımdı, dusunemedınız dımı ahdksjs evı ıyı temızlet bı rezıllık ıstemıyorum dedımAvukatta simdi lann ben ne yaşadim gerçek miydi diodursimdi bekle ki diger buluşma gelsin garibim özlemeyi şimdi görsün
![]()
Ağır romanda bir sahne vardı okan bayülgenle müjde arın o geldi gözümün önüneAvukatta simdi lann ben ne yaşadim gerçek miydi diodursimdi bekle ki diger buluşma gelsin garibim özlemeyi şimdi görsün
![]()
Çok baskı altındasın belli ama mümkün olduğu kadar işi eve taşımamak lazım, bunun için ne yapabirsin bir araştırsana, aynı sorunu çalışırken ben de yaşıyorum. Hala çözemedimAslında böyle atraksiyonlar insana kaybettiği enerjiyi geri veriyor bence ama bende o yöne doğru bir itikleyici koca yok. Benim yorgun oluşum ona soğuk yapıyorum gibi geliyor heralde valla bıraktım çabalamayı ben de. Çok depresifim bu ara.
Ayyy sesli güldümm aynen aynenAğır romanda bir sahne vardı okan bayülgenle müjde arın o geldi gözümün önüne
Çok baskı altındasın belli ama mümkün olduğu kadar işi eve taşımamak lazım, bunun için ne yapabirsin bir araştırsana, aynı sorunu çalışırken ben de yaşıyorum. Hala çözemedim
E valla bi güncük dişin kovuğunu doldurmaz yaa cok az ikinizde haklısıniźSabah arabaya kadar geldı, love bırakamıcam gel yukarı cıkalım dıyo ahdjshshs aksama da annesı babası sevde damat ve bebelerı gelecek ve benı dusunun sımdı, dusunemedınız dımı ahdksjs evı ıyı temızlet bı rezıllık ıstemıyorum dedım![]()
Ben yaşayarak yazıyorum katipcanısıAşk romanı sevmeyen, romantik filmlerden tiksinen bana iyi okuttun hikayeni yavrum.Sen yaz böyle, paraya para demezsin valla bak.
![]()
Neee duş muBen yaşayarak yazıyorum katipcanısıdaha duş sahnesini anlatmadım talebe göre gircem konuya ahdkdhskshssj
![]()
Ben hazırlanırken ilk defa eni konu oturup beni izleyen biri oldu hayatımda durun ahdkshsh bu kadar hız taşikardi yapacak ahdkdjsjs ama aksam birileri dil altı atmıs olabılırE valla bi güncük dişin kovuğunu doldurmaz yaa cok az ikinizde haklısıniźneysee bu da heyecan katar iyice yasasiklarinizi düşunsün sindirsin bi muddet
![]()
Zabaaa doğru oldu bi fışkiyesel birtakım işlerNeee duş mukız esas gelişmeyi atladin ama kalsin kalsin özele de o kadar girilmez bi güne neler sığdırdın sen oyle
![]()
Dadan yavrum melisa çayına, sınırlerıne ıyı gelırAslında böyle atraksiyonlar insana kaybettiği enerjiyi geri veriyor bence ama bende o yöne doğru bir itikleyici koca yok. Benim yorgun oluşum ona soğuk yapıyorum gibi geliyor heralde valla bıraktım çabalamayı ben de. Çok depresifim bu ara.
Ayy deli yaaBen hazırlanırken ilk defa eni konu oturup beni izleyen biri oldu hayatımda durun ahdkshsh bu kadar hız taşikardi yapacak ahdkdjsjs ama aksam birileri dil altı atmıs olabılır![]()
Ayyy dur bana çarpıntı yaptı adam dil altı atmadıysa şaşırmak lazım zaten. Uyuyamaz bu adam artıkBen yaşayarak yazıyorum katipcanısıdaha duş sahnesini anlatmadım talebe göre gircem konuya ahdkdhskshssj
![]()
Zabaaa doğru oldu bi fışkiyesel birtakım işler![]()
Kiz bak efendi efendi sormuyoz sen bizi resmen kışkirtıyonZabaaa doğru oldu bi fışkiyesel birtakım işler![]()
Kiz bak efendi efendi sormuyoz sen bizi resmen kışkirtıyonadam ne cocuklarina ne ailesinr adapte olabilecek mahvettin dağ gibi adamı
![]()
Ben yaşayarak yazıyorum katipcanısıdaha duş sahnesini anlatmadım talebe göre gircem konuya ahdkdhskshssj
oğun birazdan çok yoğun ısrarlarımıza maruz kalmamak istiyorsan şimdiden anlatmaya başla, kahveyi alıp geliyorum
![]()