Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben rüyamda seni gördüm 😂😂😂ayy sen hep yazıyorsun ya göbeğim var göğüslerim den dolayı bikini giyinemiyorum falan diye yaziyordun. Rüyamda ki love hem bikinili idi hem çok kilolu idi göğüs göbek nasıl tuhaftı ama ben inanmıyorum diyorum bu kadın love olamaz bu kadar da değil yani diyorum. Sen de şey diyorsun boyuma göre fiziğim iyi yaa çok bir göbeğim de yok😂😂
Toton acıkta kalmıs yevrım, çünküsüm baya iyiymişim hatta taşsın sen diye iltifat bile aldım :KK53: :dondurma: hala hala fıkrım baki, 65e düşmek istiyorum, goruntuden ben memnun degılım

Toton acıkta kalmıs yevrım, çünküsüm baya iyiymişim hatta taşsın sen diye iltifat bile aldım :KK53: :dondurma: hala hala fıkrım baki, 65e düşmek istiyorum, goruntuden ben memnun degılım
Rüyada görülenin tam tersi olurmuş ya zaten😂

Dımı dımı, moralleyin beni :dondurma: :KK53:
Sen gerçekten görüntünden rahatsız olsaydın eğer şuan 65 kilo olurdun ama sen bence kendini şuan ki halinle beğeniyorsun. Hem avkatta sana ölüp bitiyor 🙈iyisin iyiiii :super:

Sen gerçekten görüntünden rahatsız olsaydın eğer şuan 65 kilo olurdun ama sen bence kendini şuan ki halinle beğeniyorsun. Hem avkatta sana ölüp bitiyor 🙈iyisin iyiiii :super:
Len rahatsız oldugum ıcın dıyetteyım zaten, aksam gozumu kapatıp sabah 65e düşemeyecegıme gore bıyerden baslamak lazım dedım 3gün once basladım :KK53:

Love, kk kadınlarını boşatacaksın bak vallahi 🤣 senin avukata bolca müvekkil çıkacak az daha yazarsan 🤣🤣
Ahdlsshsksh avkat var böbişim yardımcı oluruz :KK53: aman aman ısın sakası kımse bosanmasın, sıkıntılı surecler onlar. Ama olan da bı gercek var, daşsın daaaş daaaaaş dedi:KK70::KK70:

Len rahatsız oldugum ıcın dıyetteyım zaten, aksam gozumu kapatıp sabah 65e düşemeyecegıme gore bıyerden baslamak lazım dedım 3gün once basladım :KK53:
Aaa diyete başladığından haberim yoktu🙈inşallah hedefine ulaşırsın🤲🤲🤲

Aaa diyete başladığından haberim yoktu🙈inşallah hedefine ulaşırsın🤲🤲🤲
Insallah bakalım daha tartılmadım 1hafta sonra tartılcam verdıysem dewamke veremedıysem de dewamke, verecem yolumdan donduremezsınız benı :KK53: :KK70:

Insallah bakalım daha tartılmadım 1hafta sonra tartılcam verdıysem dewamke veremedıysem de dewamke, verecem yolumdan donduremezsınız benı :KK53: :KK70:
Ya ben şöyle düşünüyorum . Zaten sürekli aynı şeyleri ve her zaman yiyebileceğim yemekleri neden fazla fazla yiyeyimde kilo alayım ki. Sende biraz düşünce tarzını değiştir belki işe yarar 🌺🌺🌺🌺

Ya ben şöyle düşünüyorum . Zaten sürekli aynı şeyleri ve her zaman yiyebileceğim yemekleri neden fazla fazla yiyeyimde kilo alayım ki. Sende biraz düşünce tarzını değiştir belki işe yarar 🌺🌺🌺🌺
Ben suan gluten olayını tamamen kestım cunku benı sısıren muhtemelen ayakustu atıstırdıklarım, sımdı olculu ev yemegı yıyıyorum, ha bır de tatlı var tabı. Sadece sufle yıyıyorum:KK70: :KK53:

Ben suan gluten olayını tamamen kestım cunku benı sısıren muhtemelen ayakustu atıstırdıklarım, sımdı olculu ev yemegı yıyıyorum, ha bır de tatlı var tabı. Sadece sufle yıyıyorum:KK70: :KK53:
Amann sufle den ne olacak canım o kilo aldırmaz ki:KK5:sindirimi kolaylaştırır ,kalori yakımına yardımcı olur😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X