Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy kisirlar benden hatta. Koca adayini anlatirim bende. Ahhhh cok istedimmmm. Hatta bu cilgin kadin grubu iki gecelik both tatile cikmali. Hepimiz kirmizi saten gecelikli :confused: dınını nınnnnnnn

Yukarı yazmışım bak 🙈

Eeee hesap pasifti?

Nenim izlediğimin başı çok softtu ama sonrasını bilmiyorum, ama yüzü fena kalmış aklımda ne kadar küçümsediysem şoka uğramıştım 😂😂😂

Muhabbetin dibine vurduk gerçekten, çok hoş oldu burası. Ben de sizlerle komşu olmak isterdim 🥰 çok eğleniyorum
Bende bu kadar maharetlı kadınla komsu falan olmak ıstemıyorum arkadaslar, tesekkurler :KK70: benım komsularım genelde ıkı yumurta bıle kıramazlar 73 kıloyum, sızle gune gırdım 93kıloyum:KK53::KK53:nöö, daha yenı sevgılı yaptım asla kılo almamalıyım:KK70::KK8:eli tartı gibi gram alsam anlar dermısım ahdkshsksshsj:KK70::KK53:

Bir kilo vermişim ben 61di 60 olmuş 😎
Ayyy ne güzelll ben iki haftada bir tartiliom ya haftaya pazar diyecem sana ne kadsr gittiğini 😊zemheri sıkılaşma var ama kilo cok yavaş gidiyor tartiya cikmaya korkuyorum . Sen hastaydın ya ondan da gitmiştir amann gitsinde nasil gittiği möğüm degil 😁

socialscientist socialscientist
Çüş ama artık ha, mesajlarımızı okuduguna emın olacaktım bı an:KK53::KK70:
Yok burası değil benim dediğim. Ay posttaki havuzlu odayı görünce aklıma kocamla kendim değil, ilk olaral avkatla sen geldiniz 🤣🤣🤣 bence tam sizlik yanii. Ben kocamı boğarım havuzda tahminen. Balayında öyle yaptıydım çünkü.. Aqua parkın kaydırağından adamın kafasına atlamak suretiyle kendimi dul bırakıyordumm😱

Bende bu kadar maharetlı kadınla komsu falan olmak ıstemıyorum arkadaslar, tesekkurler :KK70: benım komsularım genelde ıkı yumurta bıle kıramazlar 73 kıloyum, sızle gune gırdım 93kıloyum:KK53::KK53:nöö, daha yenı sevgılı yaptım asla kılo almamalıyım:KK70::KK8:eli tartı gibi gram alsam anlar dermısım ahdkshsksshsj:KK70::KK53:
Diyet menü yapardık bol salata protein 😉
Kedigillerden de sırf cinsellik konularında takılıyor diye erkek demişlerdi, kadın çıktı. 👀
ona çok fena saldırdılar iki defa ceza yedi, aslında erkek havası da yoktu.
Ayyy ne güzelll ben iki haftada bir tartiliom ya haftaya pazar diyecem sana ne kadsr gittiğini 😊zemheri sıkılaşma var ama kilo cok yavaş gidiyor tartiya cikmaya korkuyorum . Sen hastaydın ya ondan da gitmiştir amann gitsinde nasil gittiği möğüm degil 😁
Sıkılaşma çok önemli, sıkılaştırıcı da kullan lilo gitmese de pes etme, eşim de 1 yıldır kilo veremiyor ama diyeti bıraktırmıyorum.

Yok burası değil benim dediğim. Ay posttaki havuzlu odayı görünce aklıma kocamla kendim değil, ilk olaral avkatla sen geldiniz 🤣🤣🤣 bence tam sizlik yanii. Ben kocamı boğarım havuzda tahminen. Balayında öyle yaptıydım çünkü.. Aqua parkın kaydırağından adamın kafasına atlamak suretiyle kendimi dul bırakıyordumm😱
Bana gıdelım dıyo ama mesajın ıcerıgı gıtmısız de baskasına anlatıyomus gıbı ahdksshsjsh, buraya da bı baksana Roxx, guzel burayı da begendım, sende yolla ona da bakayım

Diyet menü yapardık bol salata protein 😉

ona çok fena saldırdılar iki defa ceza yedi, aslında erkek havası da yoktu.

Sıkılaşma çok önemli, sıkılaştırıcı da kullan lilo gitmese de pes etme, eşim de 1 yıldır kilo veremiyor ama diyeti bıraktırmıyorum.
Ben spor yapiom zemheri sultan seviom sporu sadece ekmek sorun bende hamurişi fln onu inş bitiricm . Diyetisyen benim metabolizma hizim yavaş olduğu icin zencefil çayı onermişti eşinde denesin işe yariyor sende iç hem hastasin ya iki ay fln devam etsin ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X