Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu herifi bi sars gözünü seveyim, amcam tip 2 diyabet; yarım tepsi baklava gömüyordu, biz de az kalsın onu gömüyorduk. 😡
Eskiden çok dikkat ediyordum. Yemeğini sefer tası ile yanına hazırlıyordum falan. Ama şuan çok kötü bir tempoda çalışıyorum kendimi bakamıyorum ona nasıl yetişeyim? Bir de çocuk değil ki 1 kere 2 kere söylenir, çocuk gibi yediğini içtiğini kontrol edemem artık.

Vallah bende diyetteyim. 178 benimde 68 kilo 62 olup ordan 60 a doğru kaymak istiyorum. Bende sevgilime yaptığım yemeği foto attım hayatım kilo yapar bu tabak yazmış. Aaaa gerçekten mi? Öküzcüm dedim.
Sen lendine kilolu mu diyorsun, çubuk kraker diyorım bem senin gibisine
Benim eşim de evlenmeden evvel öyleydi. Baklavaları vardı karnında. Her şeyin kalorisini sayar suratıma çarpardı falan... Neyse beraber yaşamaya başlayınca bir haller oldu kek börek yapıp yediriyor. 20 kilo aldı 1 yılda. 😭Şimdi ben önünde almaya çalışıyorum. Seçerken baklavaları vardı şimsi oldu lokma tatlısı
Biz de evlendiğimiz sene 10ar kilo aldık, sonrası kabustu 😂😂

178 boya +5 kılo alsan cok kotu duruyor ama - 5 versen cok bellı olmuyor, en ıyısı stabıl kıloda kalmak sanırsam uzun boyluların muzdariplıgı bu ıste :silah:
Valla benim tartı olayı Türkiye gündemi gibi inişli çıkışlı. Ama insanlar yıllardır aynı kilodasın der. Anlayabilmiş değilim. Uzun boyun faidesi galibağ. Tek kötü şey bölgesel kilo bence. Kilodan ziyade bölgesel kilo :KK62: asıl şeytan

Eskiden çok dikkat ediyordum. Yemeğini sefer tası ile yanına hazırlıyordum falan. Ama şuan çok kötü bir tempoda çalışıyorum kendimi bakamıyorum ona nasıl yetişeyim? Bir de çocuk değil ki 1 kere 2 kere söylenir, çocuk gibi yediğini içtiğini kontrol edemem artık.
Ay kıyamam ya, böyle olmaz. Valla içim yandı, kusura bakma biraz yükseldim ama sana değil, kocanın tedbirsizliğine. Kendini düşünmezse seni düşünsün ya, benim baba tarafı komple diyabetli, çekene de zor bakana da.

Asıl kısa boya yakışmıyor. 1.53 boy 74 kiloyum. 😀 Arkadan gören veletler teyze diyordu daha 10 yıl önce.
Senin diyete ihtiyacın var kesinlikle, allah kolaylık versin. Ben de fenaydım 160 boy 77.7 kilo, şimdi çok mutluyum

Ben spor yapiom zemheri sultan seviom sporu sadece ekmek sorun bende hamurişi fln onu inş bitiricm . Diyetisyen benim metabolizma hizim yavaş olduğu icin zencefil çayı onermişti eşinde denesin işe yariyor sende iç hem hastasin ya iki ay fln devam etsin ama
Toz Zencefili demlıyor musunuz yoksa sallama cay seklınde bı markada mı var

Onun artık uyması gereken kuralları degıl yasam bıcımının olması gerekıyor

Toz Zencefili demlıyor musunuz yoksa sallama cay seklınde bı markada mı var
Yok direk taze zencefil aliorum aktardan bi kac dilim kaynatın sarımsı bi renk alana kadar onu için günde 3 fincan kadar inanin cok iyi gelior . Tadı kotü biraz limon fln sıkabilirsn ben tarçın sevdigimden tarcinla birliktw kaynatiorum hem tok tutuyor kış çayi gibi

Çok büyük kocaman kocaman konuşuyorsunnnnnn. Korkuyorum annecim biz senin düğününüde geliciiiiz gibi :halay:Buda bennn halayın başında😂
Shdskshsksj sacmalama be suanlık dusunmuyorum dıye her yana yazıyorum, omur boyu dusunmuyor degılım, suan ıcın erken sadece

Ha avkat olur mu olmaz mı orasını bilemiciiim. Bazensileri dusunmeye kalkıyorum, böğün serumumu yerlere damlatan bebeden bende 5tane oldugunu, otur kıcını kapat love sen gerızekalısın herhalde dıyorum ve boylece kımsenın haberı olmadan bır kez daha kendı ıcımde kapatıyorum konuyu :KK53: avkatla ayrılırsam sevdeyle olan arkadaslıgımıza zarar gelecek dıye cok korkuyoruz, bunu sevdeyle aynı zamanda ıtıraf ettık bırbırımıze. Yanı hem cok samımı olabılıyorsun hemde buz gıbı soguyabılıyorsun arada cok sevdıgın bırı olunca, ahmetten ayrılmak bu denlı koymaz ama sevdeyle ıyıyız ya

Yok direk taze zencefil aliorum aktardan bi kac dilim kaynatın sarımsı bi renk alana kadar onu için günde 3 fincan kadar inanin cok iyi gelior . Tadı kotü biraz limon fln sıkabilirsn ben tarçın sevdigimden tarcinla birliktw kaynatiorum hem tok tutuyor kış çayi gibi
Tamam deneyeyim cok tesekkurler 😌Taze Zencefili ben tarçın lımon elma tane karabiber ile kaynatıyordum guzel oluyor. hep yapamıyorum bunu ama tek Zencefili gunluk yapabilirim daha kolay

Tamam deneyeyim cok tesekkurler 😌Taze Zencefili ben tarçın lımon elma tane karabiber ile kaynatıyordum guzel oluyor. hep yapamıyorum bunu ama tek Zencefili gunluk yapabilirim daha kolay
Ayyy o ugrastirici bi süru malzeme bu kolay sadece zencefil 😉 rica ederim ne demek 🤗

Ha avkat olur mu olmaz mı orasını bilemiciiim. Bazensileri dusunmeye kalkıyorum, böğün serumumu yerlere damlatan bebeden bende 5tane oldugunu, otur kıcını kapat love sen gerızekalısın herhalde dıyorum ve boylece kımsenın haberı olmadan bır kez daha kendı ıcımde kapatıyorum konuyu :KK53: avkatla ayrılırsam sevdeyle olan arkadaslıgımıza zarar gelecek dıye cok korkuyoruz, bunu sevdeyle aynı zamanda ıtıraf ettık bırbırımıze. Yanı hem cok samımı olabılıyorsun hemde buz gıbı soguyabılıyorsun arada cok sevdıgın bırı olunca, ahmetten ayrılmak bu denlı koymaz ama sevdeyle ıyıyız ya
Kiz dur ne ayriliğı olmaz inş

Şimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Avkatın oglu 8 yasında, sünnet olacak, dogal olarak ahmet duasını okutmak ıstıyorum aıle arasında dedı herhalde 20kısı falan sadece en yakınları, bende ıyı guzel damat oldugunu da gorursun ınsallah dedım, bahcede mesafeyı koruyarak yemek yensın ve duası okunsun dedı ıste, bende zaten kalabalık degılsınız mesafeyı verırsınız olur bıter dedım, sende geleceksın hayatım verırsınız ne demek dedı. Sacmalama ne sıfatla gelecegım dedım. Akraba? Arkadas? Yada baska bırsey. Suan ıcın boyle bır olaya gırmeyı uygun bulmuyorum hem gıdersem dırekt mıllet durumu cakar gıbıme gelıyor cunku sevdeyle takılsam, kızım senın baska arkadasın yok mu love dan baska demezler mı? Hanı onlar nerde madem dıye? Avkat da mılletın ıcınde hayatım hosgeldın demeyecegım herhalde, olur mu dıyor. Sız ne dusunuyorsunuz, bızım de sunnet oldu ama duası bıseyı ıcın cagıramam cunku ne alaka ex öküz direkt cakar durumumuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X