- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.584
- 548
20 kişilik aile arasında sünnete gitmen uygun olmaz senin durumunda. Kabak gibi çıkarsınız meydana. Daha çok vakit lazım bunun için.Şimdi size bişey danışcam ama lütfen yanlıs dusunuyorsun yada evet dogru dıye salt fıkrınızı soyleyın, ben gıtmeme taraftarıyım cunku, nedenlerım var
Avkatın oglu 8 yasında, sünnet olacak, dogal olarak ahmet duasını okutmak ıstıyorum aıle arasında dedı herhalde 20kısı falan sadece en yakınları, bende ıyı guzel damat oldugunu da gorursun ınsallah dedım, bahcede mesafeyı koruyarak yemek yensın ve duası okunsun dedı ıste, bende zaten kalabalık degılsınız mesafeyı verırsınız olur bıter dedım, sende geleceksın hayatım verırsınız ne demek dedı. Sacmalama ne sıfatla gelecegım dedım. Akraba? Arkadas? Yada baska bırsey. Suan ıcın boyle bır olaya gırmeyı uygun bulmuyorum hem gıdersem dırekt mıllet durumu cakar gıbıme gelıyor cunku sevdeyle takılsam, kızım senın baska arkadasın yok mu love dan baska demezler mı? Hanı onlar nerde madem dıye? Avkat da mılletın ıcınde hayatım hosgeldın demeyecegım herhalde, olur mu dıyor. Sız ne dusunuyorsunuz, bızım de sunnet oldu ama duası bıseyı ıcın cagıramam cunku ne alaka ex öküz direkt cakar durumumuzu