- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Ahdksshsksk ofıstekı dıger cocuk![]()





Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahdksshsksk ofıstekı dıger cocuk![]()
Anlatmış zaten zamanında, kendin de söylüyorsun, daha ne öğrenebilirsin ki, o dönemde avukata yabancı olduğun için çoğunu tarafsız anlatmıştır sana.Ahmete suan ıcın bunu sormayı uygun bulmuyorum, ama sevdeye de soramam kı zemocan. Daha aramızda merhaba bıle yokken ısı tum cıplaklıgıyla anlatmıstı. Hadı sımdı ılk defa ogrenecek olsam, abısını aklar sekılde anlatır mı dıyecegım de daha o zamanlardan bılıyorum konuyu.
Yok olabılır zaten, sadece merak edıyorum, gercekten bu kadar zekasız kadınlar olabılıyormus demek kı. Adam el ustunde tutsa da farketmıyor demek. Bıze nasıpmıs dıyelımAnlatmış zaten zamanında, kendin de söylüyorsun, daha ne öğrenebilirsin ki, o dönemde avukata yabancı olduğun için çoğunu tarafsız anlatmıştır sana.
Benim eşim de nikahlı bir nişanlılık dönemi geçirmiş, biz tanıştığımızda boşanma davası bitmemişti, 12 yıldır evliyim adamın bana bir kusurunu görmedim. Bazı şeyleri gördüğün gibi kabullen, evlenmeyi düşünmüyorsun zaten, zamanla ruhunun bütün ayrıntılarına hakim olacaksın, başkasıyla ne yaşayıp ayrıldığını öğrenmeye çok da ihtiyacın yok diye düşünüyorum.
Nasıl görüyorsun merak ettim. Karşı taraf anlamıyor değil mi?Ismini bilsek instgramdan fln bakardik gizli hesapları gorebiliorum ben sizde biliosunuzdur gerci malum programlar![]()
Daha kör kütük kısmına geccem dedım yaYavvv sıralama cokta onemli kaydirma yapmışsin çünku neden yapmayasınkiz işte engel çok ondan taniyamion ama love valla zamanla anlarsn aen sâfi duygunla hareket etmiyon gib geldi bana zaman bol tanirsin
![]()
Yok anlamiyor bi program var onu indirip giris yapiosun hikaye dahil herseyi goruyorsun yazabilio muyum bilmem ama yasak olabilir burda paylaşmak internette araştirin hemen cikar youtube a yazin ya daNasıl görüyorsun merak ettim. Karşı taraf anlamıyor değil mi?
Ne yanlıs anlıcam yahu, muhabbet edıyoruz surda. Zaman sınırlamam yok, ama bırazdan kacmayı dusunuyorum avkata, ben ofısten cıkıyorum hayatım gel oglen yemegı yıyelım dedı sdhslshs sufleyımı kastettı dırekt yemek mı ne demek ıstıyo cıldırcam ya
Yani sinek kadar olsun başında herif bulunsun diyorlar. Vizyon bu kadar. Kale alma böyle tipleri.Ayyy sorma zemheri inan ben mesela nişani aldatma olduğu icin attim herkes bana dioki niye kurcaladın bu kadar evlenemeyeceksin simdi . E evlenmezsem evlenmiyim onursuz yaşamaktan daha mı kötü valla degil . Ve bunu diyenler güyya vizyon ve hayata bakışı çagdaş insanlar şok oldum
Eve çağırmadıysa sufle şansın yok maalesefNe yanlıs anlıcam yahu, muhabbet edıyoruz surda. Zaman sınırlamam yok, ama bırazdan kacmayı dusunuyorum avkata, ben ofısten cıkıyorum hayatım gel oglen yemegı yıyelım dedı sdhslshs sufleyımı kastettı dırekt yemek mı ne demek ıstıyo cıldırcam yakonum at geleyım dedım
![]()
Eve çağırmadıysa sufle şansın yok maalesef![]()
Vay anasını, düşmana ihtiyacın yokmuş resmen.Nasipten öte köy yok böbişim. O zaman tanısamamız ımkansızmıs, ben sehır dısınds okudum, yurtdısına gıttım, o burda okumus, ben yurtdısından donunce o gıtmıs sonra evlenmıs, ondan sonrs ben evlenmısım. Sen yapamazsın sende tıcarı zeka yok, ısletmecı ruhu yok dıyen ex öküze inat yapıcam sende döt olacaksın dıye actım ben okulu, ılk bır yıl agladım, keske destek olsaydı esım daha farklı olabılırdı daha basarılı olabılırdım dıye, olmadı, ılk sene berbat gectı sureklı manıpule edıldım, love, paran yoksa ben vereyım cekınme, yapamadıgını anladıysan doneceksın, donmezsen zarar edersın dıye dıye o yılı gecırdım. Ve suan 5 yıldır masallah dıyeyım, eserıme bakıyorum ve basardın love kız dıyorum. Sevdeyle tanısmasaydım avkatta olmayacaktı hayatımda. Otesını berısını kurcalamıyorum hıc, keske dersek ısın ıcınden cıkamayız![]()
Sinekk ne güzell bi yakistirma zamaninda cok mide bulandirdi . Aynen ama cok şukur dinlemedim yapıma ters zaten gurur ve karakter herseydir . Tabi cocugu icin fedakarlik yapanlara caresizlere gurursuz demiyorum asla ama ben mecbur degildim cok şükur . Sizin gibi dogruyu düsunenler yetiyor banaYani sinek kadar olsun başında herif bulunsun diyorlar. Vizyon bu kadar. Kale alma böyle tipleri.
Vay anasını, düşmana ihtiyacın yokmuş resmen.
Yalnız seni eziklemeye manipüle etmeye çalışıp, anasının lafı ile girişim yapmaktan vazgeçmesi.Ee yoktu tabi, engerekle uyuyodum ben
Ohhh canıma degsın. Umrum bıle degıl. Zaten cocuklara her ay maasının baba bı kısmını yolluyor kalanını da annesıyle yesın ıste, pasif öküzYalnız seni eziklemeye manipüle etmeye çalışıp, anasının lafı ile girişim yapmaktan vazgeçmesi.Allah iyi şaşırtmış.
Tamam canm teşekkür ederimYok anlamiyor bi program var onu indirip giris yapiosun hikaye dahil herseyi goruyorsun yazabilio muyum bilmem ama yasak olabilir burda paylaşmak internette araştirin hemen cikar youtube a yazin ya da![]()