Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyetten dönmek yok, öğlen çok kaçırırsan akşam çorba içip kapatıyorsun günü ona göre 😡
Bu kızın libidosu çorba eşliğinde takip edilir mi reis :KK53: yaktı gül gibi akşam 19da yemeği kestiğim diyetimi, her akşam demlenir oldum, Tanju Okan edasıyla koy koy koy koy.... diye izliyorum :KK70:

Bu akşam tenha burası, ben de pastamı yaptım yarını bekliyorum, benim sufle gece inşallah, yorulmuşum dinleneyim biraz 😁
Ben sufleyı gunduzden yedım cunku gece yıyınce yakamıyorum, külööö yöpöyöö :KK53: :KK70:

Bu kızın libidosu çorba eşliğinde takip edilir mi reis :KK53: yaktı gül gibi akşam 19da yemeği kestiğim diyetimi, her akşam demlenir oldum, Tanju Okan edasıyla koy koy koy koy.... diye izliyorum :KK70:
Ben anlamam, o hatun deniz kızı gibi maşallah, balina olarak takip etme istersen 😘

Bugünkü happy hour suflesinin ardından herkes ılık bir duş alıyor galiba ne bu sessizlik. Ben o işi hallettim şarabımı çerezimi aldım geldim. Şimdilik bu konunun günlerdir sabote ettiği diyetime bir gazla dönmek için yine ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz nin diyet konusuna gidiyorum. Hadi çok açmayın arayı.
Happy hour çoğ romantıklıydı valla, dıyetıme dıyet eklendı ahdkshssk :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X