- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
Seker kalp tansıyon hastaları hele kı asla denemesın, cumartesı sabahından beri artcıları devam edıyor cunkuDiyettekiler denemesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seker kalp tansıyon hastaları hele kı asla denemesın, cumartesı sabahından beri artcıları devam edıyor cunkuDiyettekiler denemesin![]()
Şerefsizim aklima geldiiiSen pekmez kullan kalorisi daha az![]()
Ama öyle bildiğinden değil bu, belım hala ağrıyorŞerefsizim aklima geldiii![]()
Boyle boyle açilacaksnAma öyle bildiğinden değil bu, belım hala ağrıyorhamlamısım
Shdjshsjsk benden bıraz korkmus olabılır ama arkasında degıldımNaptın kız, katil gibi arkasında mı belirdin?![]()
Gülerken öksürük tuttuZemocan sende denemelısın dıyorum baska bısey demıyorum, nutellanın gızlı bı tarıfı var
Süt, kakao, taze kavrulmus turk fındıkları![]()
![]()
![]()
![]()
Tutar bılırımGülerken öksürük tuttu![]()
Normal yevrum, uzun süredir gördüğün mü var?Ama öyle bildiğinden değil bu, belım hala ağrıyorhamlamısım
Hem ondan hemde bunlar akrobasık hareketler vucudum alıskın degıl, kaslarım zor acıldıNormal yevrum, uzun süredir gördüğün mü var?
Ölmek gibi birseydi ama kimse olmediO yuzden ılk ıkısı 1er saat ballandıra ballandıra surerken bu daha kısa surdu, love ölüyorum anlasana![]()
![]()
Bugün mutfakta kahve dunyası fındık kreması gordum ınsallah buyuk boy almamıstırÖlmek gibi birseydi ama kimse olmediyalniz nutella satıslari patlar ben diyim
![]()
Yemlemiş kız seniBugün mutfakta kahve dunyası fındık kreması gordum ınsallah buyuk boy almamıstır![]()
![]()
Buyuk boy almaz herhalde insaf etsin avukatta bu da canBugün mutfakta kahve dunyası fındık kreması gordum ınsallah buyuk boy almamıstır![]()
![]()
Agzımızın tadı ortak dıyelımYemlemiş kız seniHem de ne almıştır, ekonomik koli almış saklamıştır.
O nasıl bir anlatım bozukluğu? Avukatla ile ilgili.kiz senin avukat sandim![]()
Ayyy koptummm yaaaO nasıl bir anlatım bozukluğu? Avukatla ile ilgili.![]()
Shdkdjsjsk benımkını burda yazmazlar bencekiz senin avukat sandim![]()