- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar can alsın ıstıyosun? Istedıgın sey tam olarak öleyazmak mı, ona gore yardımcı oliciimKızlar bana bi uygun fiyatlı can alıcı gecelik sitesi öneriniz var mı
Çok can alıcı olsun istiyorum bi yandan da fazlalıklarımı hafif kapatsınNe kadar can alsın ıstıyosun? Istedıgın sey tam olarak öleyazmak mı, ona gore yardımcı oliciim
Oysho diyeceğim ama fiyat olarak uygun kategorisine girer mi emin değilim. Ürünleri ne çok fantazik ne çok spor. Ben seve seve kullanıyorum.Çok can alıcı olsun istiyorum bi yandan da fazlalıklarımı hafif kapatsın
Çok fantazik istiyorumOysho diyeceğim ama fiyat olarak uygun kategorisine girer mi emin değilim. Ürünleri ne çok fantazik ne çok spor. Ben seve seve kullanıyorum.
tebrikler SevdeyeYahu aşktan meşkten size güzel haberi vermeyi unuttum. Avkat dayı oluyor![]()
sevde şekeri hamile
![]()
bana da oyle geliyor,bu topik kim bilir nelere gebeyaa burda kim bilir daha nasıl güzel haberler alacağıız, allah analı babalı büyütsün inşallaah![]()
Sevde adına çok mutlu oldumYahu aşktan meşkten size güzel haberi vermeyi unuttum. Avkat dayı oluyor![]()
sevde şekeri hamile
![]()
Yaaa Loveee konudan bağımsız olarak aşşırrı tatlı bir espri anlayışın var yaaaa. Canım çok sıkkın ammağ seni okuyup güldüm.Ne kadar can alsın ıstıyosun? Istedıgın sey tam olarak öleyazmak mı, ona gore yardımcı oliciim
Benim aklımdan geçen ama söyleyemediğimi söylemişsin tebrik ederim.Sevde adına çok mutlu oldumsende yenge oluyorsun her ikinizi de tebrik ediyorum
![]()
Hmmsss. Fantazik ve kusur kapatıcı ıstıyorsan merry see onerebılırımÇok fantazik istiyorum
Ahskshs sagol böbişim o senın guzel bakıslarındandırYaaa Loveee konudan bağımsız olarak aşşırrı tatlı bir espri anlayışın var yaaaa. Canım çok sıkkın ammağ seni okuyup güldüm.
Oysho olur mu be socicim. Onu gunluk ıcımıze gıyıyoruz hatun ceki çen olmak istiyoOysho diyeceğim ama fiyat olarak uygun kategorisine girer mi emin değilim. Ürünleri ne çok fantazik ne çok spor. Ben seve seve kullanıyorum.
tebrikler Sevdeye
bana da oyle geliyor,bu topik kim bilir nelere gebe![]()
Hayır yenge olmuyorum, teyze oluyorum ve bu esprıyı yapan ıkıncı kısısın bebısın anasından sonraSevde adına çok mutlu oldumsende yenge oluyorsun her ikinizi de tebrik ediyorum
![]()
İnceledim Tam istediğim gibi.nokta atışı yaptın teşekkür ederim bol çeşitli bi alışveriş yapıcam artık ya israf olucak ya giyilicek. Zaman gösterecekHmmsss. Fantazik ve kusur kapatıcı ıstıyorsan merry see onerebılırım
Yanlış anlaşılmak istemem sen Ahmet bey dayı oluyor deyince ondan öyle şeettim sende teyze oluyorum yazsaydın anacımHayır yenge olmuyorum, teyze oluyorum ve bu esprıyı yapan ıkıncı kısısın bebısın anasından sonra![]()
Ama en çok yenge oluyorsunHayır yenge olmuyorum, teyze oluyorum ve bu esprıyı yapan ıkıncı kısısın bebısın anasından sonra![]()
Sol alttakı sıyahı sakın alma begendıysende, hıc oyle durmuyor. Sımdı bendekını de cekıp atcam sana yanı tam hayal kırıklıgıİnceledim Tam istediğim gibi.nokta atışı yaptın teşekkür ederim bol çeşitli bi alışveriş yapıcam artık ya israf olucak ya giyilicek. Zaman gösterecek![]()
Israf olmaz. Sen benı dınle. Gorsel ve ısıtsel hafızayı aynı anda destekleyeceksın anlastıkİnceledim Tam istediğim gibi.nokta atışı yaptın teşekkür ederim bol çeşitli bi alışveriş yapıcam artık ya israf olucak ya giyilicek. Zaman gösterecek![]()
Ben oyshoyu fantazik yerine giyiyorum valla sorun orada başlıyor demek kiOysho olur mu be socicim. Onu gunluk ıcımıze gıyıyoruz hatun ceki çen olmak istiyo![]()