Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_20210316_223206.webp
    IMG_20210316_223206.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 207
Ben oyshoyu fantazik yerine giyiyorum valla sorun orada başlıyor demek ki 🤣 ama dantelleri iç çamaşırları, gecelikleri falan gayet şık bence hiç de günlük değil.
Shdkdhsjs fantazik giyeceksem ilk aklıma gelen sey hizmet sektöründen katyalık oluyo shdjdhskss:KK53: portakal suyu taşırken biraz yerlere falan döker gibi yapıyorum oh may got:KK70::KK8:

Aa çok basit duruyor hakkaten alakası yok
Sakın alma sakın. Ben bunu atacaklarımın arasından cıkardım. Bır kere gıyeyım dedım ter su ıcınde kalıyorsun ıgrenc bı kuması var.

Sakın alma sakın. Ben bunu atacaklarımın arasından cıkardım. Bır kere gıyeyım dedım ter su ıcınde kalıyorsun ıgrenc bı kuması var.
merry see ye baktım da biraz love hoşuma gitti ya ürünlerinin hepsi senin bahsettiğin gibi mi yoksa nadir mi çıkıyor böyle, biraz çeyizlik alışveriş yapam burdan hoşuma gitti de:KK53:

merry see ye baktım da biraz love hoşuma gitti ya ürünlerinin hepsi senin bahsettiğin gibi mi yoksa nadir mi çıkıyor böyle, biraz çeyizlik alışveriş yapam burdan hoşuma gitti de:KK53:
Fantazik seyler alacaksan bır ıkı parca sec ama uber kalıtelı degıl ama fantazıkte uber kalıtelı cok cok zor bulursun, belkı bır ıkı parca pıerre cardınde vardır varsa. Ama paraya kıyarım dıyorsan VS öff öff dıyorum :KK53:

Sevdeye tebrikler sağlıkla kucağına alsın ınsallah:anneadayı:
Ya sırası değil belkide aklıma geldi spirale gerçekten güveniyor musun, spiral kazası yaşayan çok kişi var duyduğum:olamaz:
Yarın bi gün olumsuz bi durum olduğunda ne yaparsın O Osirius Çok merak ettim şimdi, tabi insallah olmaz ama bi ihtimal yani🤔

Fantazik seyler alacaksan bır ıkı parca sec ama uber kalıtelı degıl ama fantazıkte uber kalıtelı cok cok zor bulursun, belkı bır ıkı parca pıerre cardınde vardır varsa. Ama paraya kıyarım dıyorsan VS öff öff dıyorum :KK53:
bir iki parça alırım ya, mesela oyshoda da güzel şeyler var socialscientist socialscientist dediği gibi ama fantazik değil iştee VS ye de bakam:halay:

Sevdeye tebrikler sağlıkla kucağına alsın ınsallah:anneadayı:
Ya sırası değil belkide aklıma geldi spirale gerçekten güveniyor musun, spiral kazası yaşayan çok kişi var duyduğum:olamaz:
Yarın bi gün olumsuz bi durum olduğunda ne yaparsın O Osirius Çok merak ettim şimdi, tabi insallah olmaz ama bi ihtimal yani🤔
Hap +prezervatıfle kaza sonucu hamıle kaldıgım ıcın suanda sadece spıralle korunmuyorum tabıkı dıanelle de kullanıyorum extra olarak. Suan asla yasamak ıstemedıgım bır durum ıcın bırseylerı ongormem cok zor, cevap veremıyorum o yuzden:KK61::mad:

Hap +prezervatıfle kaza sonucu hamıle kaldıgım ıcın suanda sadece spıralle korunmuyorum tabıkı dıanelle de kullanıyorum extra olarak. Suan asla yasamak ıstemedıgım bır durum ıcın bırseylerı ongormem cok zor, cevap veremıyorum o yuzden:KK61::mad:
Ay iyi o zaman ben sadece spiral sanıyordum, bi sıkıntı olmaz öyleyse tamam konuyu dağıtalım haydi😊 yaa senin bakıcıya ne kadar maaş veriyosun 3 çocuk için ciddi bi mebla alıyordur dimi😊

Ay iyi o zaman ben sadece spiral sanıyordum, bi sıkıntı olmaz öyleyse tamam konuyu dağıtalım haydi😊 yaa senin bakıcıya ne kadar maaş veriyosun 3 çocuk için ciddi bi mebla alıyordur dimi😊
Hakettiği parayı alıyor merak etme:KK49:

Love neyle korunduğunu sordu mu veya buna benzer konuşma geçti mi 🤣 öyle bir şey olmasın ama olursa avkatın işine gelir vallahi 🤣

Ahskshssk burdan esinlenip esinlenip adamları kobay olarak kullanıyosunuz :KK70: :KK53: baksana herkes sevıstık demek yerıne sufle yedık dıyo sufleeee:KK8::KK53:
Senın mısafırler gelmedımı zemo, ne ısın var len burda
Misafirler tamam, ders tamam, ancak kıçım yer gördü. Ulan insafsızlar 12 sayfa ne konuştunuz 😱

Bu arada ben dün gece son suflemi yemişim, kapattık mekanı, 2 gün daha beklemiyordum 😔

Okuya okuya geleceğim, bu akşam zor yetişirim size 😘

O Osirius ay senin yüzünden öğlen eve gidip sufle yedim yahuu 🤣🤣🤣 şimdi de işe koşuyorum
Hah şöyle, enerjinin olduğu zamanları iyi değerlendir, sufle yemenin saati yeri olmaz. Bak ben geç oldu adam hesap yaparken benim libido düştü desem bu akşam havamızı alacaktık 😂

Misafirler tamam, ders tamam, ancak kıçım yer gördü. Ulan insafsızlar 12 sayfa ne konuştunuz 😱

Bu arada ben dün gece son suflemi yemişim, kapattık mekanı, 2 gün daha beklemiyordum 😔

Okuya okuya geleceğim, bu akşam zor yetişirim size 😘

Hah şöyle, enerjinin olduğu zamanları iyi değerlendir, sufle yemenin saati yeri olmaz. Bak ben geç oldu adam hesap yaparken benim libido düştü desem bu akşam havamızı alacaktık 😂
Misafirler gidince araya bıtane daha sıkısabılırdı, pasta kremasının verdıgı yetkıye dayanarak:KK53::KK70::KK8:

Ben en son o kullanmaya gönlü olmayan organına öyle laflar ettim ki, yerin dibine girdi. Pişman oldum mu, oldum başta. Kendini sorgulamaya yaradı, iyi oldu.
Canına tak etmese söylemezdin, var bunun da sebebi
Var. Doktora gidecek. Artık reddedilmiyorum.
İşe yaramış olması güzel
Valla hiç sorma bön bön izliyorum bende ağzımdan salyalar akarak :silah:.
Hayırlısı olsun ruh hastalarına denk gelmede yohsam yaş möhöm değel ☺️
En önemlisi o zaten, sırf evlenmiş olmak için sakın evlenmeyin, o bildiğin bataklığa düşmek, her adımda batıyor insan

Avkatın su ınstagrama koydugum dans videoma ne kadar takıldıgını bılıyosunuz artık hepınız, bılmeyen varsa da bılmesın acıklamıcam o kısmı:KK53: ıcten ıce bunu kendıne dert edındıgını de bılıyorum artık. Cunku laf sürekli bişekilde tatıl anlayıslarımızın aynılıgına, ordan da dans vıdeosuna gelıyo dolaylı olarak. Böğün gidince ben öğlen yemeğimi yemedim karnım cok ac dedım. Tamam o zaman soyleyelım bıseyler dedı. O zaman bı tavuklu salatanı alırım ahmetcım dedım ve yemegı yedık. Kahveyı yapmaya gıderken kıvrandıgının farkındayım ama hıcbır sey dıyemıyorum, nıhayetınde bunun sonucunda 'o senın kendı kuruntun love' deme ıhtımalı de var. Neyse.. Tam gıderken sevgılım ben sana bısey soylemek ıstıyorum ama nasıl tepkı verecegınden korkuyorum dedı. Bende, boyle dusundugune gore kesın tepkı verecegım bırsey bence de soyleme dedım. Ahdkdhsjsks kıv-ran-dır-ma en sevdıgım sey:KK53: bu, ama yıne de rısk alarak soylemek ıstıyorum dedı. Gönder gelsın dedım. Love bana da o videodaki gibi dans etmenı ıstesem cok kabalık etmıs olur muyum dedı. Shdkdjsjsk tabı kı olursun ıstersen evın ortasına bı tane dırek taktır ben her geldıgımde senın ıcın dans edeyım dedım. Bozuldu, hayatım ozur dılerım bunu soylemedım farzet dedı. Cok ama cok ozur dılerım yanlıs anlamanı asla ıstemem dedı. Guldum. Aradan uzun zaman gectı cogunu unutmus olabılırım onu evde calısmıstık, sımdı bıraz spontane olur ama dedım. Ben hazırım dedı yayıldı koltuga. Actık muzıgı. Ay guleyım mı utanayım mı aska mı geleyım sehvette mı bogulayım karman cormanım. Basladım dans etmeye. Bu muzıgı durdurdu. Noldu dedım. Orda uzerınde mınıcık bı elbıse var ama bu aynı havayı vermez kı dedı. Öfff nabzım yükseliyor. :KK70::KK8:ne ıstıyon zalımın oglu adhskshsh. Tamam anladım dedım. Ustumdekılerı cıkardım portmantodan harry potter ın gorunmez pelerınını kaptım:KK70:hadı dedım ac muzıgı. Basladım dans etmeye, ben dans edıyorum bu bıyık altından gulup mest oluyo, dansın en can alıcı yerıne geldık ahdkshsks yerde bı sahnesı varya o klıbın o kısmını o zaman ayakta yapmıstık sahneye yayılacak halımız yoktu. Bu durdurdu muzıgı o kısmını burda yapman sart degıl dedı. Ama kareografinin eksık kalmasına da gonlum hıc razı degıl dedı. Yaa dedım nerde tamamlayayım sdhdkdhsk yatagımızda dedı:KK70::KK8: gıttık o kısmı bırlıkte tamamladık, bızı bu yıl benımle dans edermısıne davet ederler dıye beklıyoruz hsdkshsjsk:KK28::KK53::KK70: sen benım gozumu gonlumu doyuran tek kadınsın lovem, benden hıc gıtme olur mu dedı, bu da bi anımız olarak kalsındı suralarda, ey aşk sen nelere kadirsin:KK36::KK8:
O dansı eninde sonunda yapacağını biliyorduuıuuuum 🤩
helal olsun, cesaret edip istemiş vallahi 😂
Yine cilveleşmelere doyamamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X