Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napıyonuz aşkitotomsu peripellalar:dondurma:
Cenazeye gideceğim kocamı bekliyorum. Arkadaşın babası akciğer kanseriydi ama ağır bir durumu yoktu, 80 yaşının üzerindeydi tedaviyi de reddetti, bu sabah aniden fenalaşmış, az önce haberi geldi. 40 dakikadır adamı bekliyorum, gelip beni alsın diye, hala yok.

Sen ne alemdesin, inşaat yoluna girdi mi

Evet Lovecan haberler sende. Sen dökül. Bize sorma sorduğuna pişman olursun :işsiz:

Cenazeye gideceğim kocamı bekliyorum. Arkadaşın babası akciğer kanseriydi ama ağır bir durumu yoktu, 80 yaşının üzerindeydi tedaviyi de reddetti, bu sabah aniden fenalaşmış, az önce haberi geldi. 40 dakikadır adamı bekliyorum, gelip beni alsın diye, hala yok.

Sen ne alemdesin, inşaat yoluna girdi mi
Basınız sagolsun. Boyaya baslamıslardı, son katı ıkı saat sonra atalım dedıler bende o arada bıseyler yemek ıcın cıktım dısarı. Sımdı gırdım okula. Insallah bu aksam bıter ya

Basınız sagolsun. Boyaya baslamıslardı, son katı ıkı saat sonra atalım dedıler bende o arada bıseyler yemek ıcın cıktım dısarı. Sımdı gırdım okula. Insallah bu aksam bıter ya
Biter biter, boyacıların eli çabuk olur genelde, boş oda ne olacak

O zaman bu gece oradasın gibi geldi bana, ilk katı ne kadar zamanda attılar onunla oranlayarak düşün
Sabah attılar, gıttıgımde adamlar kapıdaydı. Bu gece yasaga kadar yapamazlarsa yarın sabahtan tekrar gelecekler ve bu facia olur :KK43:

Bu profil resmi ve alt yazısının bize diyeceği birşeyler olmalı. Benim aklım orda.
Yarın diyetimin ödül günü. Yarın sufle ıcın tereyagı erıtmeye gıdıyorum shddkshsj başlamak başarmanın yarısıdır, inat ettim yicem bu sefer :KK53: :KK70:

Yarın diyetimin ödül günü. Yarın sufle ıcın tereyagı erıtmeye gıdıyorum shddkshsj başlamak başarmanın yarısıdır, inat ettim yicem bu sefer :KK53: :KK70:
Sana her gün ödül günü hayatım maşallah :halay:Haydi hayırlısı. Bu kadar muhabbetin üzerine o sufleyi püskürtmeden nasıl yersin bilemiyorum. Farklı bir tatlı mı önersen acaba :KK53: adaleli kollarıyla tepsiye tereyağlı kadayıf bassa falan da ayrı bir fanteziye doğru koşsak hep beraber hıı :halay:yok mu bu garibanlara yeni bir tabldot sunmak ?

Sana her gün ödül günü hayatım maşallah :halay:Haydi hayırlısı. Bu kadar muhabbetin üzerine o sufleyi püskürtmeden nasıl yersin bilemiyorum. Farklı bir tatlı mı önersen acaba :KK53: adaleli kollarıyla tepsiye tereyağlı kadayıf bassa falan da ayrı bir fanteziye doğru koşsak hep beraber hıı :halay:yok mu bu garibanlara yeni bir tabldot sunmak ?
Shskssj aslında sondan başa dogru ılerlıyoruz gıbı. Tatlıdan bır oncekı ana yemek. Bu seferlı planlarımın arasında ördeğin kıçına portakal tıkamak var ama ördeğin menşeini bilmiyorum. Pekin diye Mikin kakalarlarsa diye çok korkuyorum, çünküğ o zaman tüm tarif çöpe gider, Orjinal Pekin olmalı sjdslsh ah şu burjuva halimin akıbeti ne olacak yine yurdum tulumbasına kalmayayım da :KK70: :KK53:

2020 yılında nüfus artış hızı çok düşmüş. 2021'de patlama yaşanacak umarım ödüllendirilirsin 🧐
Ben daha cok Etna etkısı veren patlamalardan hojlanıyorum, kızılay cadırı etkısı yaratanlardan degıl :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X