Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meho sen mı sormustun, goruntu boyle olacak karsım, aksama oglana yapıyorum da tekrardan:dondurma:
Ben bunu tavuk sote ekleyerek beşamel soslu tavuk yapıyorum, önce patatesleri halka halka doğrayıp biraz yağ,kekik ve kırmızı biber ile harmanlayıp borcama dizip 20 fırınlıyorum,sonra üzerine soteledegim tavuk soğan biber karışımını döküyorum,üstüne beşamel sos ve kaşar, hafta sonu misafirlerime yaptım, güzel oluyor tavsiye ederim,
Senin tarifi hafta sonu kahvaltıda denicem,kremalı yapacağım 🤤

Suflenin yeri başka 😂 stres yeme miktarını düşürür sufle kalori harcatır. Her koşulda şimdilik kardasın
Zabağnan avkatla konusurken dıyet ıse yaradı bak 71e düşmüşüm yeşil elmaya devam dedım. Bende bi tartayım elektronık seylere guven olmuyor en ıyısı el olcusu kullanmak dedı adhdkshsjsk adam benımle ılıskıye baladıgından beri sextingin kıtabını yazacak duruma geldı :KK53: :KK70:

Zabağnan avkatla konusurken dıyet ıse yaradı bak 71e düşmüşüm yeşil elmaya devam dedım. Bende bi tartayım elektronık seylere guven olmuyor en ıyısı el olcusu kullanmak dedı adhdkshsjsk adam benımle ılıskıye baladıgından beri sextingin kıtabını yazacak duruma geldı :KK53: :KK70:
Heyecanı diri tutuyor süper 😂

Süper ya, güzel kilo vermişsin 👍
Bende beklemıyodum 2.200gr vermısım. 73.200du baslangıc kılom. Tam 71 cıktım sabah. Ama yer degıstırme yapmam lazım hep aynı seylerı yemekten gına geldı cunku :confused: :KK47:

Bende beklemıyodum 2.200gr vermısım. 73.200du baslangıc kılom. Tam 71 cıktım sabah. Ama yer degıstırme yapmam lazım hep aynı seylerı yemekten gına geldı cunku :confused: :KK47:
Sabah iki yumurta haşlaması domates salatalık bol yeşillikli bir kahvaltı tabağı hazırla ya da hazırlat okulda, öğlen et, sebze ,akşam yine öyle bir şey,salata da olabilir, klasik diyet menüsü oldu 🙂

Sabah iki yumurta haşlaması domates salatalık bol yeşillikli bir kahvaltı tabağı hazırla ya da hazırlat okulda, öğlen et, sebze ,akşam yine öyle bir şey,salata da olabilir, klasik diyet menüsü oldu 🙂
Iste bundan kusasım geldı. Sureklı söğüşü basa basa midem kalktı:kusmuk:

Iste bundan kusasım geldı. Sureklı söğüşü basa basa midem kalktı:kusmuk:
Ayrıca böğün bebelerin menülerinde simit peynir domates salata vardı öff öfff :KK70:acebası dedım kendıme bır an, yemeyen bebelerınkını tabaklardan toplasam mı:KK53::KK70:anksiyete atağı is loading:confused::KK70:

Ayrıca böğün bebelerin menülerinde simit peynir domates salata vardı öff öfff :KK70:acebası dedım kendıme bır an, yemeyen bebelerınkını tabaklardan toplasam mı:KK53::KK70:anksiyete atağı is loading:confused::KK70:
Bir simit 400 kalori bir öğün için ideal yanına da az yağlı peynir 500 kalori yapar. Özellikle öğlen için gayet iyi

Proteine bağla o zaman kebap, ızgara balık tavuk, diyette protein önemli
Izgara tavuklu salata falan yıyorum ama kebap daha denemedım. Okula soyleyemem cok kokuyor anca cıkıp yemem lazım onda da yer bulamam sanırım mıllet kebapcı rezervasyonlarını bıle doldurmus lan nasıl bı aclık cekıyoruz bellı degıl

Izgara tavuklu salata falan yıyorum ama kebap daha denemedım. Okula soyleyemem cok kokuyor anca cıkıp yemem lazım onda da yer bulamam sanırım mıllet kebapcı rezervasyonlarını bıle doldurmus lan nasıl bı aclık cekıyoruz bellı degıl
Yok mu girişte falan uygun bir oda ya da güvenlik kulübesi tarzı bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X