Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profıterolu evde kendımde yapıyorum ama kestanelısını ılk defa senden duyuyorum. Canım cok ıstedı valla memem sısecek yemezsem, sabah kasap kedısı gıbı onunden bakarak gectım :KK53: :KK70:
Aleminyum büyük kare kasenin içinde 5 büyük top profiterol düşün bunlar içinde kestane şekeri olan çikolata sosunda yüzsün, dehşey bir şeydi 😍 tek başıma gömerdim kaseyi 😅

Aleminyum büyük kare kasenin içinde 5 büyük top profiterol düşün bunlar içinde kestane şekeri olan çikolata sosunda yüzsün, dehşey bir şeydi 😍 tek başıma gömerdim kaseyi 😅
Sus bee susss valla yarını beklemeden alıp dalasım var ama avkata soz verdım cok ayıp olur :KK53:

Shdkdhsjs buldum kız. Gecen hafta ıcı gorusmeye geldı bırı. Referanslarını begendım ve evın heryerınde kamera var zaten, temızlık tıtız ve el lezzetının olması onemlı. Sabah buzdolabına 3cesıtlık bır menu hazırlayıp yapıstırdım bunları klasık tarıfın dısına cıkmadan yaparsınız dedım. 1 hafta deneme surecı var begenırsem devam edıcem cunku gec gıttıgım zaman hem ogunum aksıyor hemde geceden yemek yapmak zorunda kalıyorum sonra yok ustum koktu tekrar dusa gır derken sabaha bısey kalmıyor
Gözünaydın, yemek işi gerçekten dert, ben de sofradan kalkıp ertesi günün yemeğini pişirenlerdenim, yorucu oluyor ve sürekli pratik şeyler bulundurman gerekiyor

Ee yutarsan kahvaltılarda mıhlamaları alırsın tabı
Sadece o değil ki bir haftada 2 defa pasta 2 defa ekler ve 2 defa da şerbetli tatlı yedim 😔 çocuklar sürekli tatlı istiyor babaları da kırmıyor, olan bana oluyor

Ben 1.5 kilo almışım, alarm moduna geçmem lazım 😱
Allah Allah sen de sporu aksatmıyorsun halbukise :KK70:

Gel başla 1500e sen yine, ben başladım ama bugün regl olunca 1600 kusur oldu neyse ki fazla kg 2 kilo benim de

Gözünaydın, yemek işi gerçekten dert, ben de sofradan kalkıp ertesi günün yemeğini pişirenlerdenim, yorucu oluyor ve sürekli pratik şeyler bulundurman gerekiyor
Evet hele ıspanak falan yapacagım gece sınır krızı gecırıyorum mutfakta. Bu ısı de kakaladım mı tamamdır :KK70: bakıcı kıza da dedım ıcıne elıne gecen her baharatı atmaması ıcın uyar lutfen,ıspanak yemegıne kekık atan kadın gordu bu gozler, zevksız kadın, oh may gaaaat aksama hazır yemege oturacagıma hala ınanamıyorum:dondurma::KK71:

Allah Allah sen de sporu aksatmıyorsun halbukise :KK70:

Gel başla 1500e sen yine, ben başladım ama bugün regl olunca 1600 kusur oldu neyse ki fazla kg 2 kilo benim de
1500 hep cepte zaten, anında geçiş yapıyorum.

Bu hafta kapalıydım spor aksadı o yüzden 🤭

Şimdi yana yana yaptığım pilates seansımın üzerine uçarak pastaneye kaptırıp düşücem bak az kaldı yalvarırım datlu konuşmayın:)

1500 hep cepte zaten, anında geçiş yapıyorum.

Bu hafta kapalıydım spor aksadı o yüzden 🤭
Bende de bu hafta sporun boku cıktı. Hıcbır duzen yok, avkatın pacalar sımdeden tutustu ramazan gelıyo dıye ahdjdhdhssj 1ay boyunca çift oruclu nasıl olacak, bayram da bıtınce olusabılecek gurultu ıcın bı bılgılendırme yazısımı assak apartmana dıyo shdkdhskssksk :KK70: :KK53:

Bende de bu hafta sporun boku cıktı. Hıcbır duzen yok, avkatın pacalar sımdeden tutustu ramazan gelıyo dıye ahdjdhdhssj 1ay boyunca çift oruclu nasıl olacak, bayram da bıtınce olusabılecek gurultu ıcın bı bılgılendırme yazısımı assak apartmana dıyo shdkdhskssksk :KK70: :KK53:
Ramazanda işiniz zor, aynı evin içinde bize bile zor oluyor 🤭

Dolaptaki son sabastiyanimi yiyip bende başlıyorum artık :spor: sabahtan beri iyi gidiyodum ama haftasonundan kalan pastayı nasıl yemem ki şimdi :KK70:
Bizde de dünden kalan yarım pasta var, akşam yemeğinden doymadan kalktım pasta yenecek diye

Ramazanda işiniz zor, aynı evin içinde bize bile zor oluyor 🤭
Ramazanda sevişgenli konusmalarda yapamayız ahdkdhsjsk cok degısıklı ve sabır esıklı bır surece gırıyoruz :confused: ben bayram cıkısı spıralı saglama aldırayım nolur nolmaz:KK70::KK53:

Ramazanda sevişgenli konusmalarda yapamayız ahdkdhsjsk cok degısıklı ve sabır esıklı bır surece gırıyoruz :confused: ben bayram cıkısı spıralı saglama aldırayım nolur nolmaz:KK70::KK53:
Bütün gün bdvde takılır buraya iftardan sonra uğrarız artık 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X