Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne demek ne demek efenim, bir genç kadınımıza da tanga alıskanlıgı kazandıracaksak ne mutlu bıze efenım, tangalı günler dileriz :KK8: :confused:
Tamam dur seninkilerden alacağımm 🤣🤣 teşekkür ederim donunun fotosu ile biz tanga giyemeyenlere ışık oldun! 💐

Ay ayıptır söylemesi popişim Shakira'nınkine benzetilir yıllardır. Başka hiç bir yerim dolgun değil popiş maşşallah. Bence de çok yakışıyor tanga amaaaa tahriş olunca tahrik olamıyorum 🤣
Ağı pamuklu olanları bir deneyeyim belki onlar rahattır. Belki de bedeni küçük alıyorum 🤔
VS bi serisi Pink deydi galiba biraz pahalı ama mikemmel kumaşı asla tahriş etmiyor. Bir dene derimmm. Yalnızca regl günleri pamuklu. Onun dışında renkli, dantelli, tüllü bir dön skalası mevcut benimde. Sabahları o şık don sütyenli halimle birde müzik açarım işe giderken aynada kendime bakmaktan geç kaldığım oldu. :KK68: Ay başka kendine aşık olan var mı ben gibi yaaaa:21:

Yanı o kadar erotıkmıs kı cumle bıtmeden tahrık olası gelıyor ınsanın shdjdhssk neyse aslolan ıcraattır böbişim öznelleri bosver sız nesnel yasıyorsunuz bu hayatı:KK8:
Nesnellik konusunda sıkıntı yok 😅benimki de böylesinden, alıştım artık, arada sıkıştırıp laf alıyorum ağzından zor oluyor ama olsun
Valla çok hoşuma gidiyor fingirdeklikleriniz bağyanlar. Ben o kadar üşengecim ki yani çocuktan beri özellikle, pamuklu pijamam yerine yine pamuklu ama göğsünde ve eteğinde 2 cm eninde dantel olan geceliğimi giydiğimde o bizim askeri tören borazanı gibi bir etki yaratıyor, herifceğiz ordu göreve sinyalini alıyor, artık kur falan beklemeden kalkıp saçı sakalı düzeltip parfüm sıkıyor, görev yerine intikal ediyor. Sonra vatan millet sakarya.
Oğlan küçükken ben de penye giymiştim bir süre, çocuk uyanıp yanımıza gelince çok bakıyordu üzerimdekilere, 3 yıl kadar öyle geçti, sonra eşim söylenmeye başladı senin geceliklerine ne oldu hep bunları mı giyeceksin diye. Haklı olarak tabi. Döndük eskiye, evde hiç ayıcıklı pijama yok şu an.

Kız yazdığımı okumuş anne sen ne zaman ayıcıklı pijama giydin diye soruyor 😂😂😂 o kadar giymiyorum yani 😂😂😂
VS bi serisi Pink deydi galiba biraz pahalı ama mikemmel kumaşı asla tahriş etmiyor. Bir dene derimmm. Yalnızca regl günleri pamuklu. Onun dışında renkli, dantelli, tüllü bir dön skalası mevcut benimde. Sabahları o şık don sütyenli halimle birde müzik açarım işe giderken aynada kendime bakmaktan geç kaldığım oldu. :KK68: Ay başka kendine aşık olan var mı ben gibi yaaaa:21:
Ben de severim kendimi öyle görmeyi, aslında eşimden çok kendim için giyiyorum onları, duruşunu görmeyi seviyorum
Ben de çok severim ya. Bir de bordo rengi tenime çok yakıştırıyorum :KK48:
Ayyy güzeldir onun geceliği de. Tahmin edebiliyorum.
Satende çok eksiğim var benim biraz gecelik almam lazım 😂

Oğlan küçükken ben de penye giymiştim bir süre, çocuk uyanıp yanımıza gelince çok bakıyordu üzerimdekilere, 3 yıl kadar öyle geçti, sonra eşim söylenmeye başladı senin geceliklerine ne oldu hep bunları mı giyeceksin diye. Haklı olarak tabi. Döndük eskiye, evde hiç ayıcıklı pijama yok şu an.

Kız yazdığımı okumuş anne sen ne zaman ayıcıklı pijama giydin diye soruyor 😂😂😂 o kadar giymiyorum yani 😂😂😂
Tam koyvereceğim pencere teyzesi gibi kuruyemişimi alıp anca izleyeceğim bu hatun tutup beni yine halaya kaldırıyo ya. 3 sene diyorsun ha vay be. Benim daha 15 ay olmuş, kadınlığa dönüş umudu var.

Saten çok sevmiyorum ya. Satenle uyurken asla yattığın gibi kalkamıyorsun. Ya da ben çok deli uyuyorum bilemedim 😄
Deli yatmaktan değil o, satenin doğasında var 😂 istediği kadar kayabilir hiç sorun değil. Ben saten çarşafları da severim 😁
Tam koyvereceğim pencere teyzesi gibi kuruyemişimi alıp anca izleyeceğim bu hatun tutup beni yine halaya kaldırıyo ya. 3 sene diyorsun ha vay be. Benim daha 15 ay olmuş, kadınlığa dönüş umudu var.
Ben oğlan bebekken giyiyordum, 2 yaş gibi çok dikkatini çekip incelemeye başlayınca bıraktım ama çoğu transparan ve danteldi. Öyle olunca bakar tabi 😅 koleksiyonu genişletmek lazım, transparan olmayan ama çekici çok gecelik var. Araştırsan bulursun. Bebek varken enerji bulsan yetiyor aslında seksi görünmekten çok istekli olmak önemli, tabi vakit bulabilmek de.

Saten çok sevmiyorum ya. Satenle uyurken asla yattığın gibi kalkamıyorsun. Ya da ben çok deli uyuyorum bilemedim 😄
Satenle uyumanın altın kuralı senı tutacak bır adamın olması,:deli: ben bı yatıyorum sabaha o gelmıs bu gelmıs kısacası duyan gelmıs yataga :KK53::KK70:

Var var merak etme. Ufak ufak başla. Parça sayısı degıstıkce alısacaksın:KK53::KK48:

Var var merak etme. Ufak ufak başla. Parça sayısı degıstıkce alısacaksın:KK53::KK48:
Ne parçası kız bunlar geceliğin parça sayısı mı, basmadı kafam, ütü buharı yaramıyor bana 😂
Bizim bir tanıdığın eşi de ayıcıklı şortlu takımlardan hoşlanıyormuş🤣
Lolita ve masumiyet zaafı var demek ki, bu da bir tercih

Ne parçası kız bunlar geceliğin parça sayısı mı, basmadı kafam, ütü buharı yaramıyor bana 😂

Lolita ve masumiyet zaafı var demek ki, bu da bir tercih
Evet kız, benım aldıgım gecelık takımları genelde hep tangalı oluyor. Icıne sutyen kullanmam genelde ama aynı markanın aynı modelınden sutyenı alınabılır. Once ıste tek bır parcadan baslasın bebesı olan kadınlar. Sonra etkıye tepkı meselesı hasıl olunca dıger parcaları da tak cıkar yaparlar:KK70::KK53::KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X