- 15 Eylül 2018
- 1.123
- 2.010
- 133
Eller havayaaaa. Dün akşam yemeğini yedik veee sofrayı toplamadan iki porsiyon sufleyi yidikŞömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eller havayaaaa. Dün akşam yemeğini yedik veee sofrayı toplamadan iki porsiyon sufleyi yidikŞömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın![]()
Bu konuda etmesin aminBen 8 adet yedim. Sanırım yara oldu şeyapmaktanaç gibi saldırdıkk allah ıslah etmesin
![]()
Bacım stok mu yaptınız bu ne hırsEller havayaaaa. Dün akşam yemeğini yedik veee sofrayı toplamadan iki porsiyon sufleyi yidikValla yemekten hemen sonra ben kalp krizi geçiriyorum sandım. Birde gerçekten seviştikçe sevişesi geliyor insanın. İki bölüm dizi sonra yine sufleeee sonra sabah alarmı erkene kurup benim işim vardı erken çıkacaktım evden sabah bi kaç tane şekerleme yaptık
Hayat sevişince güzellll
Onların yüzünden borç ödemeyi ,kendimin çocuğumun yaşam şartlarından kısmayı istemiyorum. Kendi vicdanlarına bırakıyorumSen de haklısın tabi ama böyle şeylerşn öfkesini yıllarca taşıyıp hayatı kendine zehir ettiğine değiyor mu
Ya benim geçen ay bi libido düşmem oldu, hiç canım istemedi adamı, sevişirken ıslanamadım yarıda kestim falan. Harbiden hırs oldu bendeBacım stok mu yaptınız bu ne hırs![]()
Afiyyet olsun bebiş, bizim yerimize de yiyin,onunki minnoş, adam sevimlilik seviyor
Eşim 1.80e 106ydı kilo vermeden önce, bana mısın demezdi.
Afiyet olsun biz dün erteledik sufleyi bu gün de akşamdan başladı oynaşmalar. Adam seni ısıracağım dedi, olmaz bu akşam ben ısıracağım dedimsırayla Isırırız o zaman önce sen sonra ben diyor
ısıracak koydu kafaya
Sinirli olmanın yanı sıra şeker ilaçları iktidarsızlık yapıyor, maşaallah socinin eşinde o da yok ve inşaallah hiçbir zaman olmazBaba tarafım komple diyabetli, sinirli oluyorlar aslında. Seninki nasıl minnoş olmuş şaşırdım.
Allah bereket versinBen 8 adet yedim. Sanırım yara oldu şeyapmaktanaç gibi saldırdıkk allah ıslah etmesin
![]()
Wuuhhuu süper olmuş. Çok sevindim.Son dakika bilgisi: bol sufleli bir gün oldu. Kandil de yalan oldu (tövbe tövbe). Çok fena barıştık![]()
Daha ne olsunAy kişisel rekorumuzu kırdık heralde maşallah deyin
Yani adam balkonu yakıyordu arkadaşlar! Dilek feneri salmış sokaktan. Altına da not bağlamış benimle sonsuza kadar seviş yazıyor
Neyse sen gel balkonda takıl
Uçurmaya çalışırken not alt katın balkonuna gidiyordu neredeyse. Heralde semt değiştirmem falan gerekirdi. Tövbeler olsunn
Şekeri olabilir. Bir doktora görünmekte fayda var. Mesela eşim çocukluktan beri şeker hastası.Bol sufleli bir haftasnuu
Kizlar mutlu pazarlarrr oncelikle
onceki sayfada yazmissiniz bende birsey sormak istedim benim esiminde ani sinir yukselmeleri oluyor hatta kendi 5 10 dk sonra bile pisman oluyor sacma sapan biseye sinirlenmis oluyor sekeri sinirda dendi gecen sene sagolsun pekte doktora gitmez dha sonra gitmedi yani suan ne durumda bilmiyoruz 30 yasndayiz ama artk hastaliklar erkenden de cikkabiliyor . Acaba o mu boyle ani sinir patlamasi yasatiyordur ona aklima geldi sorayim dedim
Allah korusunŞekeri olabilir. Bir doktora görünmekte fayda var. Mesela eşim çocukluktan beri şeker hastası.
Eşiniz farketmeden yüksek şekerle geziyorsa organları tahrip olabilir. Kolunu bacağını keserler diye korkutun
Zaten bol su içme genellikle şeker hastalarında görülen bir durumdurAllah korusun
Sinirda denmisti iste ozamandan beri de baktirmadi ayaginda yanma ve bol su icme de var ek olarak ama yemek tatli vs yiyip uzaniyor bazen ona da bagliyoruz . Elbette baktirmasinda yarar var insallah ikna edebilirimde gider smdi sizin yazdklarnizi okuyunca tekrar korktum aklima geldi seker olayi . Ozellikle ani parlama olayi bazen o an dedgni hatirlamama vs .
İnşallah şeker veya başka bir hastalığı yokturAllah korusun
Sinirda denmisti iste ozamandan beri de baktirmadi ayaginda yanma ve bol su icme de var ek olarak ama yemek tatli vs yiyip uzaniyor bazen ona da bagliyoruz . Elbette baktirmasinda yarar var insallah ikna edebilirimde gider smdi sizin yazdklarnizi okuyunca tekrar korktum aklima geldi seker olayi . Ozellikle ani parlama olayi bazen o an dedgni hatirlamama vs .
Oppps ayağında yanma mı dedin? Korkutmak istemem ama hemen yaka paça doktora götür hemen.Allah korusun
Aynen eşim de şekeri yükselince hemen suya abanır. Ama içsin daha iyi şekeri düşürmeye yardımcı oluyor.Zaten bol su içme genellikle şeker hastalarında görülen bir durumdur
Ah ah canim okadar zorki dedgn gbi sadece korku ile giderse gidecek . 9 yildir evliyiz belki 3 defa anca gitmistir doktora . Cok uzuluyorum uzanma hrmen yemekten sonra diyorum bedenen agir iste calisiyor eve geldgnde de bi vakit yokki yemek yesin 1 2 saat gecip cayini tatlisini vs yesin hep ust uste oluyor sonra da yorgnluktan uykuya yenik dusuyor iste . Ben farkindayim durumlarin cok soyledim ama gitmedi gecen sene isyeri bi takim tahliller yaptirdi oda orada soylemis doktor sinira yakinsin seker hastasisin diyemem ama diyeOppps ayağında yanma mı dedin? Korkutmak istemem ama hemen yaka paça doktora götür hemen.
Su içme ise şekeri yüksek seyrettiğinden ağzı kuruyor ondan muhtemelen.
Tatlı yemesi üzerine bir de uzanması çok hatalı.
Acilen üzerine düş bu işin
Çok geçmiş olsun, benim sürekli kullandığım bir tarif var ciğerleri temizleyip hızlıca toparlıyor, malzemen varsa ya da alabilirsen yap buzdolabında bulunsun.Afiyyet olsun bebiş, bizim yerimize de yiyin,
Bizim bugünkü sufle iptal, ailecek şifayı kaptık gibi hapşırık tiksirik, ben de boğaz hassasiyeti ve burun akıntısı da var, çarşamba günü kar dolu çok üşümüştüm ise giderken,bugün de eltimlere gittik evleri soğuktu, üşüttük galiba