Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şömine yakmaya ugrasan adama karsın 10dakıkam var wc den bıldırıyorum, sufle yıyenler el kaldırsın:KK53::KK70:
Eller havayaaaa. Dün akşam yemeğini yedik veee sofrayı toplamadan iki porsiyon sufleyi yidik :KK8: Valla yemekten hemen sonra ben kalp krizi geçiriyorum sandım. Birde gerçekten seviştikçe sevişesi geliyor insanın. İki bölüm dizi sonra yine sufleeee sonra sabah alarmı erkene kurup benim işim vardı erken çıkacaktım evden sabah bi kaç tane şekerleme yaptık :dondurma: Hayat sevişince güzellll

Eller havayaaaa. Dün akşam yemeğini yedik veee sofrayı toplamadan iki porsiyon sufleyi yidik :KK8: Valla yemekten hemen sonra ben kalp krizi geçiriyorum sandım. Birde gerçekten seviştikçe sevişesi geliyor insanın. İki bölüm dizi sonra yine sufleeee sonra sabah alarmı erkene kurup benim işim vardı erken çıkacaktım evden sabah bi kaç tane şekerleme yaptık :dondurma: Hayat sevişince güzellll
Bacım stok mu yaptınız bu ne hırs 😂😍

Sen de haklısın tabi ama böyle şeylerşn öfkesini yıllarca taşıyıp hayatı kendine zehir ettiğine değiyor mu
Onların yüzünden borç ödemeyi ,kendimin çocuğumun yaşam şartlarından kısmayı istemiyorum. Kendi vicdanlarına bırakıyorum

onunki minnoş, adam sevimlilik seviyor 😊

Eşim 1.80e 106ydı kilo vermeden önce, bana mısın demezdi.
Afiyet olsun biz dün erteledik sufleyi bu gün de akşamdan başladı oynaşmalar. Adam seni ısıracağım dedi, olmaz bu akşam ben ısıracağım dedim 😂😂😂 sırayla Isırırız o zaman önce sen sonra ben diyor 😅 ısıracak koydu kafaya
Afiyyet olsun bebiş, bizim yerimize de yiyin,
Bizim bugünkü sufle iptal, ailecek şifayı kaptık gibi hapşırık tiksirik, ben de boğaz hassasiyeti ve burun akıntısı da var, çarşamba günü kar dolu çok üşümüştüm ise giderken,bugün de eltimlere gittik evleri soğuktu, üşüttük galiba

Baba tarafım komple diyabetli, sinirli oluyorlar aslında. Seninki nasıl minnoş olmuş şaşırdım.
Sinirli olmanın yanı sıra şeker ilaçları iktidarsızlık yapıyor, maşaallah socinin eşinde o da yok ve inşaallah hiçbir zaman olmaz 🤲

Ay kişisel rekorumuzu kırdık heralde maşallah deyin 🤣

Yani adam balkonu yakıyordu arkadaşlar! Dilek feneri salmış sokaktan. Altına da not bağlamış benimle sonsuza kadar seviş yazıyor 😱

Neyse sen gel balkonda takıl 😬

Uçurmaya çalışırken not alt katın balkonuna gidiyordu neredeyse. Heralde semt değiştirmem falan gerekirdi. Tövbeler olsunn
Daha ne olsun :KK57:adam fazlasıyla yapmış yapacağını. E adamı daha fazla şikayet etme o zaman.:KK54::KK200:

Bol sufleli bir haftasnuu 😊😊

Kizlar mutlu pazarlarrr oncelikle

onceki sayfada yazmissiniz bende birsey sormak istedim benim esiminde ani sinir yukselmeleri oluyor hatta kendi 5 10 dk sonra bile pisman oluyor sacma sapan biseye sinirlenmis oluyor sekeri sinirda dendi gecen sene sagolsun pekte doktora gitmez dha sonra gitmedi yani suan ne durumda bilmiyoruz 30 yasndayiz ama artk hastaliklar erkenden de cikkabiliyor . Acaba o mu boyle ani sinir patlamasi yasatiyordur ona aklima geldi sorayim dedim

Bol sufleli bir haftasnuu 😊😊

Kizlar mutlu pazarlarrr oncelikle

onceki sayfada yazmissiniz bende birsey sormak istedim benim esiminde ani sinir yukselmeleri oluyor hatta kendi 5 10 dk sonra bile pisman oluyor sacma sapan biseye sinirlenmis oluyor sekeri sinirda dendi gecen sene sagolsun pekte doktora gitmez dha sonra gitmedi yani suan ne durumda bilmiyoruz 30 yasndayiz ama artk hastaliklar erkenden de cikkabiliyor . Acaba o mu boyle ani sinir patlamasi yasatiyordur ona aklima geldi sorayim dedim
Şekeri olabilir. Bir doktora görünmekte fayda var. Mesela eşim çocukluktan beri şeker hastası.
Eşiniz farketmeden yüksek şekerle geziyorsa organları tahrip olabilir. Kolunu bacağını keserler diye korkutun

Şekeri olabilir. Bir doktora görünmekte fayda var. Mesela eşim çocukluktan beri şeker hastası.
Eşiniz farketmeden yüksek şekerle geziyorsa organları tahrip olabilir. Kolunu bacağını keserler diye korkutun
Allah korusun 😭
Sinirda denmisti iste ozamandan beri de baktirmadi ayaginda yanma ve bol su icme de var ek olarak ama yemek tatli vs yiyip uzaniyor bazen ona da bagliyoruz . Elbette baktirmasinda yarar var insallah ikna edebilirimde gider smdi sizin yazdklarnizi okuyunca tekrar korktum aklima geldi seker olayi . Ozellikle ani parlama olayi bazen o an dedgni hatirlamama vs .

Allah korusun 😭
Sinirda denmisti iste ozamandan beri de baktirmadi ayaginda yanma ve bol su icme de var ek olarak ama yemek tatli vs yiyip uzaniyor bazen ona da bagliyoruz . Elbette baktirmasinda yarar var insallah ikna edebilirimde gider smdi sizin yazdklarnizi okuyunca tekrar korktum aklima geldi seker olayi . Ozellikle ani parlama olayi bazen o an dedgni hatirlamama vs .
Zaten bol su içme genellikle şeker hastalarında görülen bir durumdur

Allah korusun 😭
İnşallah şeker veya başka bir hastalığı yoktur

Allah korusun 😭
Oppps ayağında yanma mı dedin? Korkutmak istemem ama hemen yaka paça doktora götür hemen.
Su içme ise şekeri yüksek seyrettiğinden ağzı kuruyor ondan muhtemelen.
Tatlı yemesi üzerine bir de uzanması çok hatalı.
Acilen üzerine düş bu işin

Oppps ayağında yanma mı dedin? Korkutmak istemem ama hemen yaka paça doktora götür hemen.
Su içme ise şekeri yüksek seyrettiğinden ağzı kuruyor ondan muhtemelen.
Tatlı yemesi üzerine bir de uzanması çok hatalı.
Acilen üzerine düş bu işin
Ah ah canim okadar zorki dedgn gbi sadece korku ile giderse gidecek . 9 yildir evliyiz belki 3 defa anca gitmistir doktora . Cok uzuluyorum uzanma hrmen yemekten sonra diyorum bedenen agir iste calisiyor eve geldgnde de bi vakit yokki yemek yesin 1 2 saat gecip cayini tatlisini vs yesin hep ust uste oluyor sonra da yorgnluktan uykuya yenik dusuyor iste . Ben farkindayim durumlarin cok soyledim ama gitmedi gecen sene isyeri bi takim tahliller yaptirdi oda orada soylemis doktor sinira yakinsin seker hastasisin diyemem ama diye 😢😢

Afiyyet olsun bebiş, bizim yerimize de yiyin,
Bizim bugünkü sufle iptal, ailecek şifayı kaptık gibi hapşırık tiksirik, ben de boğaz hassasiyeti ve burun akıntısı da var, çarşamba günü kar dolu çok üşümüştüm ise giderken,bugün de eltimlere gittik evleri soğuktu, üşüttük galiba
Çok geçmiş olsun, benim sürekli kullandığım bir tarif var ciğerleri temizleyip hızlıca toparlıyor, malzemen varsa ya da alabilirsen yap buzdolabında bulunsun.

1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu
1 tatlı toz zencefil
2 3 tatlı kaşığı bal
Karıştır macun kıvamına getir, günde 3 çay kaşığı ağızda eriterek tüketin, mümkünse yedikten sonra yarım saat kadar su içmeyin ki boğazda da etkisini göstersin. Balgam söktürme konusunda da çok iyi.

En ufak soğuk algınlığı ya da boğaz ağrısında dayıyoruz çabucak geçiriyor

Gudmorningsler hepinize:dondurma: avkatcım salata malzemesı almaya gitti, aii hemen size koştum, aman da aman posta gazetesinin haydar dümenli eki mi olmuş buralar, laylon çoraplar giyilmiş mi geceden, sufleler yenirken agzının kenarına bulastıranlar mı olmus yoğsam temız ıscılıkle mı cıkılmıs gecelerde buğğ neğğğğ:KK53::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X