Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gudmorningsler hepinize:dondurma: avkatcım salata malzemesı almaya gitti, aii hemen size koştum, aman da aman posta gazetesinin haydar dümenli eki mi olmuş buralar, laylon çoraplar giyilmiş mi geceden, sufleler yenirken agzının kenarına bulastıranlar mı olmus yoğsam temız ıscılıkle mı cıkılmıs gecelerde buğğ neğğğğ:KK53::KK70:
Senin gece mükemmel geçmiş belli 😘

Şurda seviyeli bir evlilik ve cinsel hayat paneli düzenliyorduk bak geldi ateşe verdi gitti yine zilli :KK70:

Olağan bir akşam seyrederken, TV karşısında kuruyemiş tıkırdatan bir adam varken şu seksilimsi gecelik kostüm vs işini ne zaman giyip nasıl kaplan moduna geçiyorsunuz o evreyi anlatsanıza biraz ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz
Ulan ınsanın adı cıkacagına canı cıksın be :KK53:

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz konuyu degıstırme amazon kadını, adamı nasıl parcaladıgını anlat hemen :KK53: :KK8:
Adamı iyi yoğurdum onda sıkıntı yok ama ben sevmedim bu amazonu, en çok tercih edilen sitillerin neden en çok tercih edilen olduğunu diğerlerini denedikçe daha iyi anlıyorum. Bunlardan baharat olur ancak ana pozisyonlar vazgeçilmez.

Adamı iyi yoğurdum onda sıkıntı yok ama ben sevmedim bu amazonu, en çok tercih edilen sitillerin neden en çok tercih edilen olduğunu diğerlerini denedikçe daha iyi anlıyorum. Bunlardan baharat olur ancak ana pozisyonlar vazgeçilmez.
Yavrum yaş geçtikçe o egsantrik pozisyonlar yerını klasıklere bırakıyor, bız gece şöminenin önündeki postta uyuyakalmısız saat 4e gelıyordu 5e dogru gozlerımı actıgımda her yanım tutuktu valla kar küreğiyle kazıyacaklardı az daha yatsaydım, kıssadan hisse klasık 3lü vazgecılmezdır:dondurma:

Yavrum yaş geçtikçe o egsantrik pozisyonlar yerını klasıklere bırakıyor, bız gece şöminenin önündeki postta uyuyakalmısız saat 4e gelıyordu 5e dogru gozlerımı actıgımda her yanım tutuktu valla kar küreğiyle kazıyacaklardı az daha yatsaydım, kıssadan hisse klasık 3lü vazgecılmezdır:dondurma:
Aynen öyle, klasikler candır 😁

Geçmiş olsun hasta olmazsın inşallah

Selam kızlar yaa sabah bizde de oldu biseyler, kırk yılın başı eşim taksin dedim prezervatifi, başta takamadi evirdi çevirdi düzünü takti derken neyse biseyler olduğu zaman ben hissettim yirtildigini ona da söyledim, korkma vs dedi. Bittikten sonra bi baktim tamamen yırtılmış deli olacaktım :sinirli: :KK17:
Hemen banyoya koştum klasik o telaşla baya bi su tuttum😂
Regl bitiminden 11 gün geçmiş, mantık olarak yumurtlama dönemi geri de kalıyor ama nolur nolmaz diye de düşüncelere daliyorum, bebegim hala emiyor o yüzden hapta kullanamiyorum bana dua edin ya 😥

Selam kızlar yaa sabah bizde de oldu biseyler, kırk yılın başı eşim taksin dedim prezervatifi, başta takamadi evirdi çevirdi düzünü takti derken neyse biseyler olduğu zaman ben hissettim yirtildigini ona da söyledim, korkma vs dedi. Bittikten sonra bi baktim tamamen yırtılmış deli olacaktım :sinirli: :KK17:
Regl bitiminden 11 gün geçmiş, mantık olarak yumurtlama dönemi geri de kalıyor ama nolur nolmaz diye de düşüncelere daliyorum, bebegim hala emiyor o yüzden hapta kullanamiyorum bana dua edin ya 😥
Adet söktürücü otlar içsen sütüne zararı olur mu ki?

Maydonoz kaynatıp içmiştim ama süt vermiyordum.
Maydonoza bi kesim süt yapar derdi bazılarıysa azaltır. Ama suyunu kaynatıp içme konusu zaten enfeksiyonu felan söktürür, her gün 1 bardak içeyim olmazsa yine de araştırırım

Ertesi gün hapı al riske atma

Yavşan otu dşye bir ot var o sökermiş ama ben olsam riske atmam kesinlikle

Çok geçmiş olsun, benim sürekli kullandığım bir tarif var ciğerleri temizleyip hızlıca toparlıyor, malzemen varsa ya da alabilirsen yap buzdolabında bulunsun.

1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu
1 tatlı toz zencefil
2 3 tatlı kaşığı bal
Karıştır macun kıvamına getir, günde 3 çay kaşığı ağızda eriterek tüketin, mümkünse yedikten sonra yarım saat kadar su içmeyin ki boğazda da etkisini göstersin. Balgam söktürme konusunda da çok iyi.

En ufak soğuk algınlığı ya da boğaz ağrısında dayıyoruz çabucak geçiriyor
Sağol canım,eşimin polen zencefil zerdeçal bal vs vs karışımı vardı ondan yiyorum ara ara,daha iyiyim biraz boğaz hassasiyeti var,burun akıntısı geçti,dün çok üşümüştüm ondan oldu galiba

Bol sufleli bir haftasnuu 😊😊

Kizlar mutlu pazarlarrr oncelikle

onceki sayfada yazmissiniz bende birsey sormak istedim benim esiminde ani sinir yukselmeleri oluyor hatta kendi 5 10 dk sonra bile pisman oluyor sacma sapan biseye sinirlenmis oluyor sekeri sinirda dendi gecen sene sagolsun pekte doktora gitmez dha sonra gitmedi yani suan ne durumda bilmiyoruz 30 yasndayiz ama artk hastaliklar erkenden de cikkabiliyor . Acaba o mu boyle ani sinir patlamasi yasatiyordur ona aklima geldi sorayim dedim
Mutlu pazarlar canım, nasılsın,
Eşinin gece yemesi var mı, babam gece ekmek arası yapar yerdi,şekeri vardı babaminda,

Bizim sufle okkaliydi ama bol değildi 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X