Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden mutsuz olcan lağn zaten sızınkı nızamı hafta 2-3 vardır belkı fazlası, bızımkı cok aralıklı oluyo orgazma yakın ve orgazm sırasında cıddı bı bagırma seansı yasıyoruz bu son ıkıdır oluyo yalnız ıkk baslarda cok sessız ılerlıyoduk:hamarat:
2 3 ben çalışırkenki rutin zaten şu an minimum 6
Birbirinize iyice alıştığınız için rahat ve coşkulu takılıyorsunuz, çok hoş, ben adamdan ses duyamayıp nefesini dinliyorum 😂😂😂 bizim yapımızda da yok galiba

2 3 ben çalışırkenki rutin zaten şu an minimum 6
Birbirinize iyice alıştığınız için rahat ve coşkulu takılıyorsunuz, çok hoş, ben adamdan ses duyamayıp nefesini dinliyorum 😂😂😂 bizim yapımızda da yok galiba
Eşinin elini saçlarına bı dolattır bakayım oyle bı yuklenme deneyım eger hala bagırma sesı yoksa demek kı sızın yapınız bu:KK70::KK53:

Eşinin elini saçlarına bı dolattır bakayım oyle bı yuklenme deneyım eger hala bagırma sesı yoksa demek kı sızın yapınız bu:KK70::KK53:
Onu hiç yapmadı bak, bu ara eli gidiyor saçlarıma ama henüz dolamaya cesaret edemedi, korkuyordur büyük ihtimalle çünkü normal koşullarda ben boğarım adamı öyle bir şey için

Zaten onu denedim, şu 4 günde bir şooolmasını ona borçluyuz. 😀 Zararsız ne varsa yidircem.
Aynı şekilde kullanılıyor, linklik bir durum yok, günde bir çay kaşığı, mümkünse aç karınla ve üzerine su içerek, dolaşıma hızlı katılsın diye 😁 bağışıklığı da güçlendiriyor, öyle de içir, sonra sen de yorumunu yaz, erkelerdeki etkisini bilmiyorum çünkü

Aynı şekilde kullanılıyor, linklik bir durum yok, günde bir çay kaşığı, mümkünse aç karınla ve üzerine su içerek, dolaşıma hızlı katılsın diye 😁 bağışıklığı da güçlendiriyor, öyle de içir, sonra sen de yorumunu yaz, erkelerdeki etkisini bilmiyorum çünkü
Kız bilemedim yumuşatmasın kas gevşetici gibi sjsjsjsjsj. Perfect Match Perfect Match gerçekten işe yaradı mı?, 😀

Onu hiç yapmadı bak, bu ara eli gidiyor saçlarıma ama henüz dolamaya cesaret edemedi, korkuyordur büyük ihtimalle çünkü normal koşullarda ben boğarım adamı öyle bir şey için
Boynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım:KK53:

Abı o zaman zemonun ıksırıde ustune cıla attır bır ay dene bakalım belkı cok ıyı gelecek
Ben artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım, baktım çocuk 2 yaşına geldi bizimki canlandı tabi tavanın da faydası var. 😀 İlk çocukta da böyle oldu, düzeldi derken 2.oldu. Bu slak galiba beni kutsal falan görüyordu yav, Türk erkeğinin beynine tüküreyim garip gurip kompleksleri var.

Ay valla ben de sasirdim bu kadar hizli etki gostermesine..sordum aktara hic bir zarari da yokmus, antioksidanmis zaten.. artik yangindan ilk kurtarilacak demirbasimiz olcak bu belli😁
İncir yağı diye mi isticez bunu, yoksa çay gibi bişey mi? Elimin altında bulunsun 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X