Günaydınlar herkese. Evlilik biraz sabır, sevgi özveri isteyen bir durum. Eşler birbirine sahip çıkacak, koruyup kollayacak. O üsten gelirse sen alttan al, sen gidersen o alttan alacak, trazini iki kolu gibi dengeleyecek. Ve beraber inşa edilir bu müessese saygıyla sevgiyle merhametle şefkat ile. Herkesin kendi iç dünyası da var dışına vuramadigi, bazen iş le ilgili bazen çevreden, gündemden, aileden, bazende gelecek kaygısı, yada kendi eksik hatalı gördüğü yanları olur insanın. Siz yine sevgiyle bakın gözlerine, en güzel guluslerinizi gösterin. İlişki kısmında ise nacuzane önerim hani derler ya; top sana gelmiyorsa sen topa git. Ama bak giyindim süsledim puslendim, sofra hazırladım hadi ama niye gelmiyor diye bekleme. İlk adımı at, 2. 3. 4. ........... 10000. Adımı da at gerekirse, sırf o çatıyı ayakta tutmak için. Ha baktın herşey düzgün yerinde ama yine gelmiyor. Mesela uyurken uyumuş gibi yap, sonra ona doğru dönüp eline uykuluymus gibi bacağına göbeğine döşüne at. Baktın çekiyorsa eline geri gel bekle. Baktın tepki yok aşağıya indir eline, gir çuvalın içine tombala çek, oyna. Baktın sırtını dönmüş bu sefer ona sarılır gibi dön ona, eline at yine üzerine gezdir yavaşça. Baktın tepki yok, daldır elini yine gez oralarda, yumuşak ve narince. Çocuk uyanacaktir elbet. Kendi de uyanırsa zaten hazırdır. Ona sana gelir bu kez. Dene bakalım. Güzel bir evliliğin var herşeyin zirvesinde olmak istiyorsun ki çalışan bir kadınsın. Ama yine de ev için eşin için zaman ayırmalısın. Bı bakmışsın herşey rsetlenmis yeniden doğmuş gibi düzelmiş rahatlamış rutine girmiş. Baktın yine olmamış. Sabah yada akşam yatakta uyanıkken sor ona, hem hava karanlık ve yüzünüzü görmediğiniz de daha rahat açılabilir. Derdin varsa anlatmalisin, biz esiz, derdi kederi de sevinci hüznü de paylasmaliyiz diye gir konuşmaya. Gayet kışın yumuşak bir tonda yap. Erkekler hakaret yada aşağılanma hissedince daha çok kapanır, onur kibir yapar. Yine onu çözecek dinleyecek tedavi edecek olan sensin. Güzel günler sizlerin olsun. Biraz uzun oldu kusura kalmayın.