- Emoji Skoru
- 9.057
- Puanlar
- 158
Söylediklerine katılıyorum. Erkeksi değil şımarık büyütmüşler bence. Oyun ergenlikten gelen bir şey. 10 yaşlarından beri oynuyormuş. Anasının babasının yapamadığını ben yapıp bıraktırttım. oyun oynamıyor artık, bilinçaltını da ben çözemem ki. Ona ayrı bir emek vermeye halim kalmadı. Olmamış erkeklerin rehabilitasyon merkezi miyim ben?Peki bunun üzerine adam akıllı konuştunuz mu hiç? Hormonları falan nasıl? Çekingen bir tip galiba diyeceğim ama sert sevişmeleriniz de olmuş galba.
Bir de sen sorunu çözdüm diyorsun ama bu oyun bağımlılığı yabana atılacak cinsten değil. Tahminime göre ergenlikten gelen bir şey bu ve yıllarca sürmüş. Ben de senin yaşlarına yakınım senden küçüğüm hatta ve bizim neslin erkekleri sırf bunun yüzünden babalarımız gibi erkeksi değiller. Çok küçük şeylerden alınıp isteksiz olabiliyorlar çünkü ömürleri bilgisayar, telefon başında geçiyor. Hâlbuki bir erkeğin o yaşlarda risk alması, bir şeyler yapması aktif olması gerekir yani. Kolay kolay çözülecek şeyler olmuyor bunlar. Benim erkek arkadaşım da psikolog ve bu problem yüzünden gelen çok fazla çift var, şaşırırsın. Biraz daha erkeksi ilgi alanları olsa mesela; balık tutmak gibi? Düzenli spor yapmak, sağlıklı beslenmek? Evden çalışıyorsa da işi zor çünkü o da ayrı yorgunluk ve isteksizlik yapıyor.
Bu arada balık tutar, spor da düzenli yapıyordu bi ara bıraktı şimdi yeni yeni başladı.
Hormonlarında bir sıkıntı yok. Çok da enerjik bir insandır. Hiperaktif neredeyse. Sevişmelerimiz de gayet 40 dk ve üstüdür. Kötü performans çok çok nadiren.
Çekingenlik konusunda haklısın. Utanır biraz.
ha ben cok mu iyiyim hayir ayni sendeki dusunceler bende de var ama seni okuyunca sasirmadim desem yalan olur o yuzden belki de sorunun birazi bakis acimizda,tahammulsuzlugumuzde,lafi istedigimiz yere cekmemizde vs vs olabilir