Bizde olaylar çok pis koptu yani öyle böyle değil. Avkatla bulustuk daha dogrusu ona gıttım oglen yemegı ıcın, ben tam hararetlı hararetlı anlatıyorum artık tamam bırdaha rahatsız edecegını sanmıyorum onun gozu korktu dedım, avkatı da ıkna ettım hatta bana dedı kı dava acacaksın sıkayet dılekcesı vereceksın bunları yapmazsan durmayacak love dedı. Bende tamam artık ben sorunu cozdugumu dusunuyorum sadece bır adım ılerısınde ne olur profesyonel olan sensın ben sana akıl danısmak ıcın actım konuyu dedım kı telefonuma 2 kusur dakıkalık ses kaydı yollamıs, avkat durur mu acacaksın acmam derken actım ben sanıyorum kı tamam lıve dıyecek. Ayy ex öküz ben seni çok özledimden tut da kokun burnumda ben evıme yatagıma donmek ıstıyorum cocuklarımızı bırlıkte buyutmek ıstıyorum en sonunda da ıstersen sıkayet et benı bunlar duygularımı degıstırmeyecek deyıp kapatmıs. Ay ahmet delıye dondu aldı cıldırdı resmen, ne demek kokunu ozledım yatagımızı ozledım basladı bagırmaya, bende sen sakınlıgını koruyamayacaksın bende hata dedım cıktım geldım, suan delı gıbı benı arıyo mesajlar atıyo, nefret ettım herseyden artık. Cocukları da bu aksam alacak bende bıyere kacmak ıstıyorum o kadar boguldum kı, pazartesı donunce tarafsız bı avukattan yardım almayı dusunuyorum