- 4 Şubat 2019
- 4.210
- 9.019
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kalacak, tam da işler yoluna girmek üzereydi, şansa bak, anlaşabiliyor mısunuz bariBizim dudişlere bir kv molası çıktı arkadaşlar.. Kv bize geliyormuşşşş
Öğle dudiş zamanlaması süper olmuş o zaman. O varken dudişemezsiniz belki ama cilve ile özleşip açılışı muhteşem yaparsınızBizim dudişlere bir kv molası çıktı arkadaşlar.. Kv bize geliyormuşşşş
2 hafta falan kalacakmış.Ne kadar kalacak, tam da işler yoluna girmek üzereydi, şansa bak, anlaşabiliyor mısunuz bari
Ben bu aralar evet, genelde, 9/10 gibi bir oranla.Kızlar ya her dudişte boşalıyomusunuz![]()
Davetsiz gelen mindersiz oturur, dert etme, bu kadarı yetişti kusura bakmayın dersin oldu bitti, 2 hafta kalacak nasıl olsa istediğini pişirir yedirirsin. İlk akşam öyle oluversin.2 hafta falan kalacakmış.
Yani genel olarak bir sorunum yok. Bir de anlayışlıdır baş başa bırakır falan. Ciddi bir rahatsızlığım olmadı kendisinden. Mesafeliyim ama.
Eşim annesi varken de yaklaşıyor aslında ama ses gider falan diye rahat edemiyorum ben.
Annesini ben davet etmiştim, biz gidemiyoruz özledi falan diye. Ama çat diye gelmesini beklemiyordum. Evimi falan bi toplayıp 2 kap yemek yapaydım. Önceden şu gün geleceğim dese iyi olurdu. Çalışan bir kadınım sonuçta. Bu biraz rahatsız etti beni.
her seferinde olmuyor, ama çoğunlukla sıkıntı yok diyeyimKızlar ya her dudişte boşalıyomusunuz![]()
Kaç yıllık evlisin bende hala 2/10Ben bu aralar evet, genelde, 9/10 gibi bir oranla.
Eskiden çok nadirdi. Alıştım yavaş yavaş
Sorun etme daha heyecanlı olur yakalanma korkusuylaBizim dudişlere bir kv molası çıktı arkadaşlar.. Kv bize geliyormuşşşş
6 aylık falan. Ama 3 senedir düzenli cinsel ilişkimiz var. Benim de ilk 1 sene çok çok zor oluyordu. Ve çok gergin oluyordum. Ama oturdu zamanla korkma sen de alışacaksınKaç yıllık evlisin bende hala 2/10önceden canımı bu kadar sıkmazdı ama şimdi çok takılıyorum resmen asık surat tüm gün dolaşıyorum
![]()
Eşim dert etmiyor zaten ya. Ama yani edep birazcık. Duyulsun istemeyiz. Ben çekiniyorum. Oluyor ilişki ama ben kasılmaktan orgazm falan olamıyorumSorun etme daha heyecanlı olur yakalanma korkusuyla
12 yıllık evliyim6 aylık falan. Ama 3 senedir düzenli cinsel ilişkimiz var. Benim de ilk 1 sene çok çok zor oluyordu. Ve çok gergin oluyordum. Ama oturdu zamanla korkma sen de alışacaksın
Tüh tam zamanını buldu he. Uzun kalmıyordur umarımBizim dudişlere bir kv molası çıktı arkadaşlar.. Kv bize geliyormuşşşş
Bu forumda bazı taktik konular var onlara bakın, biraz taramanız lazım ama bulursunuz.12 yıllık evliyimBaşlarda hiç sorun etmiyordum ama son zamanlarda çok takıyorum bide sizleri okudukça
![]()
2 hafta falan planlıyormuş.Tüh tam zamanını buldu he. Uzun kalmıyordur umarım
Sen bilirsin ozlesirsiniz artik6 aylık falan. Ama 3 senedir düzenli cinsel ilişkimiz var. Benim de ilk 1 sene çok çok zor oluyordu. Ve çok gergin oluyordum. Ama oturdu zamanla korkma sen de alışacaksın
Eşim dert etmiyor zaten ya. Ama yani edep birazcık. Duyulsun istemeyiz. Ben çekiniyorum. Oluyor ilişki ama ben kasılmaktan orgazm falan olamıyorum
Öylede heyecanlı olurSen bilirsin ozlesirsiniz artik
Heyecandan ziyade evi çekip çevirme derdindeyim şuanÖylede heyecanlı olur
Galiba her türlü heyecanli olur
Ah seni çok iyi anlıyorum. Ben de habersiz işlerden hoşlanmıyorum sanırım mükemmeliyetçilikten ve kontrol etme dürtüsünden oluyor bunlar.Heyecandan ziyade evi çekip çevirme derdindeyim şuanlibidom içime kaçtı bir miktar
Adamın iliğini kemiğini kuruttun anacığı hissetti tabi. Şekeri tansiyonu toparlansin diye geliyor. Ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar yeavrıııımmmHeyecandan ziyade evi çekip çevirme derdindeyim şuanlibidom içime kaçtı bir miktar