- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.083
- 1.123
Biz küs de olsak ben bir posta omzunda yatar öyle dönerim k.çımı suratlar asıktır ama rutinler sabit devam eder.Evet yataga kus girilmez diye bi inanis vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz küs de olsak ben bir posta omzunda yatar öyle dönerim k.çımı suratlar asıktır ama rutinler sabit devam eder.Evet yataga kus girilmez diye bi inanis vardi
Ee 2 yeter sende beKız iki posta olmuş az dur, bizim bir hafta oldu, sevgili kocam dün akşam öküz gibi yediği için uyuyamamis, erkenden yattı yine![]()
Yok İstanbul'da oturuyorum hemşom , beklerimBiliyorum onu ama Antep’te oturuyorsun sanıyordum hmm![]()
Love artık rahibe o yüzden topik şekil değiştiriyorBüyük ihtimalle korktuğun başına gelecek love hiç uykum yok Çinki![]()
Faaliyet devam edıyor sadece yazıya dökmekten vazgectımLove artık rahibe o yüzden topik şekil değiştiriyor![]()
İkiye yeter be dediğine bakılırsa haklısınLove artık rahibe o yüzden topik şekil değiştiriyor![]()
3 bebesı var la, daha neİkiye yeter be dediğine bakılırsa haklısın![]()
Bu yaptığına ayıp derlerFaaliyet devam edıyor sadece yazıya dökmekten vazgectım![]()
![]()
Kız ne ikisi bu hafta bir bile olmadıEe 2 yeter sende be
Çaktırma love algı şeysi yapıyoruzFaaliyet devam edıyor sadece yazıya dökmekten vazgectım![]()
![]()
Hem gösterdım hem ellettim benBu yaptığına ayıp derlerresmen gösterip elletmemek derler
![]()
Bak gelirimYok İstanbul'da oturuyorum hemşom , beklerim![]()
Ha ben gecelık 2 olarak anlamısım onu ozur dılerım. Ee o zaman ıslak kurabıyeyı hındıstan cevızıne bulayacagına tereyagına ıkı yumurta kır da karnınız doysunKız ne ikisi bu hafta bir bile olmadı![]()
Sürekli adama kek kurabıye yapıyomus o adam kalkarmı yerınden
Hadi gel, tereyağını koydum ocağaHa ben gecelık 2 olarak anlamısım onu ozur dılerım. Ee o zaman ıslak kurabıyeyı hındıstan cevızıne bulayacagına tereyagına ıkı yumurta kır da karnınız doysun![]()
Gel HemşomBak gelirim![]()
Yanlıs kısıyı cagırıyosun meho, benım ben, loveHadi gel, tereyağını koydum ocağa![]()
İlla özel mesaj grubu açalım oradan mı teknik gösterem diyorsunHem gösterdım hem ellettim benyol tutusu, dıreksıyon hakımıyetı falana baya ıyı, alıyoruz bunu
![]()
Adam 4.gelir diye mi korkuyo acabaSürekli adama kek kurabıye yapıyomus o adam kalkarmı yerınden