• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani okula yeni ingilizce öğretmeni gelir güzel alımlı. Tüm kızlar biz de öyle olsak diye iç geçirirler. Hocaya ingilizce hariç herseyyini sorarlar
Şimdi tam o andayız sanki😂😂😂😂
Şu çizme giyen ingilizce öğretmeni mi :KK53: :KK70:

Kocam bı kere okula bırakmıstı o zamanlar kendı ısyerım degıl ve arabam da bakımdaydı, ben her sabah senı boyle bırakamam love demıstı, ayı, sonrası kocam yok artık :KK53: :KK70:
Haklı . 70 kilo kadını sırtında taşımak kolay olmasa gerek😒

Canım benim ne gerek var çifte falan de ordinaryüs olmuşsun zaten 👍👍👍😍😍😍
Seksolojı alanında master yapacaktım ben, gelecegın haydariyesi olacaktım hep önümü kestiler

Allah kurtarmış şu adamı burda ifşa etcen söz ver dövcem onu💪💪💪💪😂😂😂
Allah ona vermıs verecegını daha ıfsa olsa nolur olmasa nolur. Ben bosanırken son sozumu soylemıstım ona hskfjsksks bu beyın ve bu çük sende oldugu muddetce baska derde gerek yok dıye :KK53: :KK70:

Allah ona vermıs verecegını daha ıfsa olsa nolur olmasa nolur. Ben bosanırken son sozumu soylemıstım ona hskfjsksks bu beyın ve bu çük sende oldugu muddetce baska derde gerek yok dıye :KK53: :KK70:
Bana da etkileyici bı söz bulalım ya benimkinde beyin yok sadece çükten ibaret sanıyo dünyayı 😂😂😂

Sen bulursun bence ben ınanıyorum, ben olmayan organlar uzerınden yurumustum :KK70: :KK53:
Kız iyi hoş yedirmişsin lafları ama hiç mi tepki vermiyordu yada nasıl tepkiler veriyordu

Kızlar hepınıze merhabalar, ben bır karar aldım, şubattan beridir ilgiyle takıp ettıgınızı bılıyorum. Kazene mesaj attım konuyu kapattırmak ıstıyorum dıye. Kabul ederse konuyu kapattıracagım, hepınıze cok tesekkur ederım, sızlerı sevıyorum:dondurma:

Kız iyi hoş yedirmişsin lafları ama hiç mi tepki vermiyordu yada nasıl tepkiler veriyordu
Bosandıgım gun dedım ne lafı yedırecek daha zerre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X