Lovely shoes dan alış-veriş yapanlar bilgi verirmisiniz

rosaland

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
301
11
116
Diğer
Lovelyshoes dan alışveriş yapmak istiyorum birkaç ayakkabı beğendim.çok kaliteli olmadığı söyleniyor alıpta beklediği ayakkabıdan çok farklı bir ayakkabı gelen oldumu acaba.deichman kalitesinde olsun yeter bana.resimlerdeki ayakkabılar güzel görünüyor çok kararsızım.japon style beyaz fırfırlı gömlek aldım gitti gidiyordan acayip adi bişey geldi inanın zaman zaman pazardanda alır giyerim ama bunlara pazarda görsem 2 lira bile vermezdim.şimdi ayakkabılarda böyle olmasın diye sormak istedim.bilen varsa yardım etsin lütfen.bu ayakkabılar gitti gid....da satılanlardan korean style oxford style dantelli çizme falan diye onlardan alanlarda yorum yapsın nasılsa aynı ayakkabılar yani kısaca billllggggiiiiiiiii verinnnnnnnnnnn

evet ayakkabılar gerçekten hoş ayakkabı fiyatı kadarda kargo ödeniyor ancak yinede gg sitesinde satılanlardan daha ucuza geliyor yarıyarıya diyebilirim.alıpta deneyen tavsiye edrim resimdekinin aynısı diyen yokmu

bu benim 3. siparişim 2 hafta sora kapımdaydı hiç bi sorun da yaşamadım çok da memnun kaldım ve herkes bayıldı 3 adet çizmeye kargo dahil 104 lira verdm.1 tane vercekseniz pahalı olur ama bbenim gibi birden fazla vercekseniz kesinlkle cok uygun bi sorun yaşamazsınız emin olun

kesinlikle almayın ,ben arkadaşla birlikte 10 adet sipariş verdim hepsi birbirinden kotuydu resimdekilerle alakasız ,cok adii dediğiniz gibi pazarda gorsem 10 liraya almam ...

ayakkabı bu ya riske atamam sanırım numaralrı kucuk oluyormus kalıpları fln cok guzel ayakkabılar var ama bende guvenemem

Hangi ayakkabıları aldın bizimle paylaşabilir misin ? Bu arada güle güle kullan

kusura bakmayın bu ara pek nete giremiorum tabiki paylasırım ayrıca tsk ederim

aynı zamanda bu ay kredi kartı borcumu kapatırsam whole-dressten alısveriş yapmayı düşünüorum umarım memnun kalırım

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar şu yabancı sitelerde
mesela

bunlar ve benzeri sitelerden alışveriş yapanlar varmı kızlar
bende yapmak istiyorum ama
nasıl olucak tam bir bilgim yok ödeme nasıl oluyo acaba
yardım edin kızlar
deneyimli olanalar paylaşabilir mi

arkadaşlar konuyu açan şahıs olarak gelecek cevapları çokta bekleyemeden 7 ayakkabı şiparişi verdim hepside berbat pazarda 10lira olsa bile 10 lira etmez diyerek almayacağımız ayakkabılardan diyebilirim hiç memnun kalmadım 200liram gitti resmen.kalitesiz taban çakılmış naylon herbiri.bir tanesini beğendim onunda 1 haftada topuğu çıktı.şu ara o kadar indirim var zaten ayakkabı fiyatları iyice indi.keşke buraya para bağlamasaydım çok pişmanım

selamm hepınızee , lovely shoes dan aldıgınız urunlerr ev adresınenıze ıst dısındakı herhangı bır ılee gelıyormu sorunsuz acıll bılgıı ltfnnnn ?????????????????????????*

canim ne bicim sey bu ya!!! geri gonderil miyor mu!!! gonderiliyordur kesin?!

kızlar bende bu siteden alışveriş yaptım ürünlerimin gelmesini beklıyorum.facebokda pelinin ayakkabıları var ordan görüp sitesinden aldm.oradan alanlar çok memnun.
ayakabının iyi çıkıp çıkmaması bırazda ayakkabıya bağlı bence

tl cinsinden 25 lira civarı olan bir ayakkabıdan ne beklersiniz ki,hele de bunun için ülke dısına cıkmanıza ne gerek var ki anlayamadım.gg deki japon ayakkabılar ve botlar dısında ülke dısından ürün almam.

ben de daha önce LoveLy shoes dan ayakkabı almıstım 4 tane. bir tanesnden memnun kaLdm. Ama daha sonra başka bir site keşfettim arkadaslar tavsiye ederim 2 kere sipariş verdim. hiç bir sorun çıkmadı. amerikadan bir site ve fiyatlar inanılmaz ucuz. indirim bölümünde 4 5 $ ayakkabılar bile var ki modeller özellikler yüksek topuk sevenler için çok güzel. kargo ücreti de aşağı yukarı lovely shoesla aynı sayıLır. ama ayakkabı kaliteleri gerçekten güzeL.

kızlar facebookta gruplar var artık bu istediginiz sitelerden ayakkabıları getiriyorlar siz kapıda ödeme yapıp alıyorsunuz sorun cıkarsa geri iade edebiliyorsunuz

kızlar toplu alırsak ucuza geliomuşş başka sitelerde gördüm ama tarihi geçmiş benımde vegendigim var ama tek ayakkabı siparişi pahalıya denk gelio hep birlikte gurup halinde yaparsak eminimki ugun fiyata olur lovely fashion alışveriş yapmak isteyenler özele msj atsınlar gurup oluşturalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…