Lovelyshoes dan alışveriş yapmak istiyorum birkaç ayakkabı beğendim.çok kaliteli olmadığı söyleniyor alıpta beklediği ayakkabıdan çok farklı bir ayakkabı gelen oldumu acaba.deichman kalitesinde olsun yeter bana.resimlerdeki ayakkabılar güzel görünüyor çok kararsızım.japon style beyaz fırfırlı gömlek aldım gitti gidiyordan acayip adi bişey geldi inanın zaman zaman pazardanda alır giyerim ama bunlara pazarda görsem 2 lira bile vermezdim.şimdi ayakkabılarda böyle olmasın diye sormak istedim.bilen varsa yardım etsin lütfen.bu ayakkabılar gitti gid....da satılanlardan korean style oxford style dantelli çizme falan diye onlardan alanlarda yorum yapsın nasılsa aynı ayakkabılar yani kısaca billllggggiiiiiiiii verinnnnnnnnnnn
bu benim 3. siparişim 2 hafta sora kapımdaydı hiç bi sorun da yaşamadım çok da memnun kaldım ve herkes bayıldı 3 adet çizmeye kargo dahil 104 lira verdm.1 tane vercekseniz pahalı olur ama bbenim gibi birden fazla vercekseniz kesinlkle cok uygun bi sorun yaşamazsınız emin olun
arkadaşlar konuyu açan şahıs olarak gelecek cevapları çokta bekleyemeden 7 ayakkabı şiparişi verdim hepside berbat pazarda 10lira olsa bile 10 lira etmez diyerek almayacağımız ayakkabılardan diyebilirim hiç memnun kalmadım 200liram gitti resmen.kalitesiz taban çakılmış naylon herbiri.bir tanesini beğendim onunda 1 haftada topuğu çıktı.şu ara o kadar indirim var zaten ayakkabı fiyatları iyice indi.keşke buraya para bağlamasaydım çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?