Lovely shoes dan alış-veriş yapanlar bilgi verirmisiniz

wholesale-dress sayfa harika ayakkabılar var burdan alış veriş yapan varmı

wholesale-dress sayfa harika ayakkabılar var burdan alış veriş yapan varmı

ya ben daha dün gördüm bu siteyi ayakkabılar çok güzel fiyatlarıda iyi.ayrıca ingilizce
acaba kargo kaça geliyo arkadaşlar??
ben hiç yurt dışından ayakkabı vs. getirtmedim.
sitede araştırdım chinapost ile 22 günde 500 gram 6-7 $ a geliyomuş.
bu doğrumu yani turtiçinde bile o fiyatlara geliyo .
llütfen cevaaaaappp!!
kargo ücreti tam ne kadar?
!!!

pardon 500 gram değil 100 dramı 6 $ mış.
ortalama 1 ayakkabı 900 gram geliyo.

sizce en uygunkargo hangisi?

dün lovely shoesdan alışveriş yaptım. bugun kargoladılar. daha önce baktığım bloglarda $100 altı yaptığımız alışverişleri göndermediklerini okumuştum. neyse ki bu kural kalkmış. ben denemek için bir ayakkabı sipariş ettim. numara konusuna gelince ; bir görevliyle irtibata geçtim. 25.5 cm nin çinde 41 numaraya denk geldiğini söyledi. normalde 40 numara giyiyorum. yani ayakkabı alacaksanız bu ölcüye dikkat edin derim. işte sipariş ettiğim ayakkabı: Wholesale Fashion individual cross strap round toe high-heeled shoes Z-SL8-9 red - Lovely Fashion
daha önce 3 arkadasım alışveri yaptılar burdan. Wholesale Fashionable and comfortable high heel belt in front shoes Z-GZ-15 brown - Lovely Fashion bu ayakkabıyı çok beğenmiştim. neyse ayakkabılarım gelince tekrar paylaşırım düşüncelerimi.

mrb. ayakkabın güzelmiş. 1 şey sorucam.
ayakkabı 9.75 $ kargo kaç $ tuttu? ve hangi kargoyla getirtiyosun?? teşekkrler.. :)

mrb. ayakkabın güzelmiş. 1 şey sorucam.
ayakkabı 9.75 $ kargo kaç $ tuttu? ve hangi kargoyla getirtiyosun?? teşekkrler.. :)

$15 tuttu kargo.gramına göre kargo fiyatı belirliyorlar. EMS diye bir kargo şirketiyle geliyor. Turkiye de PTT dağıtımını yapıyor.

şunu da belirtmek isterim ki; çok ilgililer. zaten online destek hatları var. ordan bir sürü soru sorarak aldım ben de. mesela ayakkabının kalıpları nasıl falan diye sordum. normalde 40 numara giydiğim için 40 numara sipariş etmiştim. küçük gelir mi falan diye sordum onların kalıpları biraz daha darmış o yuzden 1 numara büyüğle değitirdiler sparişimi. bu bilgide aklınızda bulunsun derim.:) umarım göründüğü gibidir de hayal kırıklığı yaşamam.

ya 15 $ çok iyiymiş ama ben biraz araştırdım site içinde bir link veriyolar kargo ücretiyle ilgili

EMS kargo ilk 500 gramı 26 $ sonraki 500 gramı 5 $ a getiriyor türkiyeye.
bi yanlışlık olmasın?en uygun CHINAPOST var linkten baktığım kadarıyla.
sen kargo parasını öncedenmi ödüyosun? kredikartımı yoksa başka şekildemi ödeme yapılıyo?
çok soru sordum ama bende almak istiyorum ve ingilizcem 0 :)

Son düzenleyen: Moderatör:

şöyle oldu aslında dediğiniz gibi china post u işaretledim alırken ve ona gre ücret aldılar fakat irtabata gectiğim kişi '' size takip numarası vericez ems kargodan takip edebilirsiniz dedi.'' bu arada evet kargo parasını ayakkabıyla birlikte ödüyorsunuz.

2 Yıldır yurtdışından alışveriş yapıyorum.Lovely ve Wholesale-dress de alışveriş yaptığım sitelerin içinde.Yurtdışı alışveriş için en iyi ödeme şekli Paypall.Kredi kartınızı bankanın call centerından paypall a tanımlatıyorsunuz.Paypall için size 4 haneli şifre veriyorlar.Bunu da paypall ın internet sitesinde bir hesap açarak tanımlıyorsunuz.
Sitelerden alışveriş yaparken paypall seçeneği ile ödemeyi seçtiğinizde paypall hesabınıza yönlendirilip yaptığınız alışverişin tutarı daha önce sisteme tanımlanan kredi kartından çekiliyor.
Oldu ki kargonuz yurtdışından gelirken kayboldu ya da tanımadığınız bir siteden alışveriş yaptınız ürünlerinizi göndermediler paypall da şikayet açıp 45 gün geçmeden sizden çekilen tutar iade ediliyor.

Lovelyshoes ve Wholesale-dress e gelince,ürünlerin kalitesi orta.Modeller çok değişik olduğu için beklentiyi çok yüksek tutmadan alınabilir diye düşünüyorum.
Ben 30 a yakın ayakkabı almışımdır,çoğundan memnun kaldım.Genelde giydiğiniz numaranın 1 büyüğünü alın.Bize 1 büyük numara tam oluyor.
Lovelyshoes da satılan ayakkabıların çoğu çok daha ucuza Çin'in Ebay benzeri sitesi Taobao da da satılıyor.Taobao sadece Çinlilere özel,yurtiçi satış yapıyor.Eşim çok sık Çin'e iş seyahati yaptığı için Çinli arkadaşlarından benim için beğendiğim ayakkabıların linklerini vererek satın almalarını rica etmiştik.Eşimde Çin e gitmeden 1 hafta önce ayakkabılar satın alınmıştı.Kargosuz 10 ytlye bir sürü ayakkabım olmuştu geçen yıl.Sizinde böyle bir imkanınız varsa bunu da deneyin denerim.

Giysiler de ise ölçülere çok dikkat etmek gerekiyor.Çoğu giysilerin ölçüleri bize göre çok küçük.Çinlilerin L bedeni bize neredeyse S gibi oluyor.
Cm ölçülerine dikkat edin.
İki sitede güvenilirdir.Msn veya maillerinize kısa sürede yanıt veriyorlar.

ardina gerçekten çoook çook teşekkür ederim yaa çok yardımcı oldun gerçekten.
bi şey daha sorucam. ben bu çinden ayakkabı işini ucuz olsun diye istiyoryorum. atıyorum 70-90 tl verdimmi türkiye dende alabilirim aynılarını gg. den felan. tamam akakkabılar çok ucuz en pahalısı 20$ civarında. ama mesela 900 gramlık bi ayakkabı whosale-dress ten kaç $ a geliyor.
herkez farklı bişey söylüyor sitenin kargo hesapları farklı söylüyor.

(senin çindeki arkadaş işide çok iyiymiş.ayakkabı hastası biri olarak çok özendim :) eğer getirtip ucuza satmayı düşünürden ilgilenirim (üzerinden kar alırsın tabii :) ) )

birde lovely shoes 'de kapıda ödeme seçeneği varmı illa kredi kartı vesaire ödememi yapmak gerekiyor alışveriş yapanlar bilgi verebilirlermiii ???

burada internetten satan siteler var bende beğeniyorum ama bu siteler 7o-80 tl aşağı satmıyorlar
çinden çok ucuza getirip burada satıyorlar bende güvenemiyorum bu yüzden

arkadaşlar benim arkadaslarım daha önce verdiler sipariş birininki kötü çıktı birinin iyi çıktı.
ayakkabıya göre değişiyor galiba.
ama sansımızı denemek lazım derim ben:)

Lovelyshoes ben de bağımlılık yaratıcak sanırım:)) siparişerim elime geçti. çok çok beğendim ve numarasının tam olmasına çok memnun oldum açıkçası:))

---------------

yeni siparişimi vermek üzereyim hatta. tavsiye ederim bayanlar.1 numara buyuk söyleyin yeter tam olur:)

Son düzenleyen: Moderatör:
birde lovely shoes 'de kapıda ödeme seçeneği varmı illa kredi kartı vesaire ödememi yapmak gerekiyor alışveriş yapanlar bilgi verebilirlermiii ???

paypal ile ödeme yapıyorsunuz. kargo+ayakkabı nın ödemesini yapıyorsunuz , onlarda kargolyr 4-5 gun içinde. yani teslimat sırasında ve ya teslim edildikten sonra ödeme seceneği yok

mrb lovelyshoes den türkiyeye kargo 1 kilo da kaça geliyor.
birde hangi kargo şirketiyle getirttin bilgi verirsen çok memnun olurum. bende istiyorum ama kargo çok olur die cesaret edemiyorum. birde mesela benim denizbank bonus kredi kartım var. bu karttan ödeme yapabiliyormuyu. nasıl olacak. tşkkrler..

Blogunu goruntuleyemedım :) Sparişlerinin resimleri varsa eklermısın ama senin çektiğin olsun :) Bide Kargo nekadar sürede eline ulaştı ? .. bende alısverıs yapmak ıstıyorum bu sıteden Çok hoş ayakkabılar var cennet gibi :) . ve birde Şu site var wholesale-dress Burdan alısverıs yaptınmı hiç ? :)

[SIZE="3"]bende sürekli lovely den alışveriş yapıyorum hatta zorunda kalıyorum çünkü 34-35 numara ayakklarım ve bu site ile tanışana kadar ayakkabı konusunda azap çekiyordum. fiyatları çok uygun çok da ilgililer sorularınıza hemen yanıt veriyorlar. tek sorun her gelen ayakkabı aynı kalitede olmayabiliyor ya da görüp aldığınız ayakkabı ile arasında çok küçük farklar olabiliyor...şunu bilmenizde de fayda var orda resimleri bulunan çoğu ayakkabı orijinal ürünler size gelecek olanları aynı şekilde yapıp gönderiyorlar..mesela şimdi yolda olan siparişim baya bi sıkıntı yarattı. aldığım ayakkabının renginin aynısını fabrika yapamamış ona benzer bir renk olmuş bana resim çekip gönderdiler çok kararsız kaldım alsam mı değiştirsem mi die ama sonunda aldım. bakalım gelince hoşuma gidecek mi umarım gider... sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim[/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…