wholesale-dress sayfa harika ayakkabılar var burdan alış veriş yapan varmı
dün lovely shoesdan alışveriş yaptım. bugun kargoladılar. daha önce baktığım bloglarda $100 altı yaptığımız alışverişleri göndermediklerini okumuştum. neyse ki bu kural kalkmış. ben denemek için bir ayakkabı sipariş ettim. numara konusuna gelince ; bir görevliyle irtibata geçtim. 25.5 cm nin çinde 41 numaraya denk geldiğini söyledi. normalde 40 numara giyiyorum. yani ayakkabı alacaksanız bu ölcüye dikkat edin derim. işte sipariş ettiğim ayakkabı: Wholesale Fashion individual cross strap round toe high-heeled shoes Z-SL8-9 red - Lovely Fashion
daha önce 3 arkadasım alışveri yaptılar burdan. Wholesale Fashionable and comfortable high heel belt in front shoes Z-GZ-15 brown - Lovely Fashion bu ayakkabıyı çok beğenmiştim. neyse ayakkabılarım gelince tekrar paylaşırım düşüncelerimi.
mrb. ayakkabın güzelmiş. 1 şey sorucam.
ayakkabı 9.75 $ kargo kaç $ tuttu? ve hangi kargoyla getirtiyosun?? teşekkrler.. :)
ya 15 $ çok iyiymiş ama ben biraz araştırdım site içinde bir link veriyolar kargo ücretiyle ilgili
Shipping cost and tracking_Informations
EMS kargo ilk 500 gramı 26 $ sonraki 500 gramı 5 $ a getiriyor türkiyeye.
bi yanlışlık olmasın?en uygun CHINAPOST var linkten baktığım kadarıyla.
sen kargo parasını öncedenmi ödüyosun? kredikartımı yoksa başka şekildemi ödeme yapılıyo?
çok soru sordum ama bende almak istiyorum ve ingilizcem 0 :)
ya 15 $ çok iyiymiş ama ben biraz araştırdım site içinde bir link veriyolar kargo ücretiyle ilgili
Shipping cost and tracking_Informations
EMS kargo ilk 500 gramı 26 $ sonraki 500 gramı 5 $ a getiriyor türkiyeye.
bi yanlışlık olmasın?en uygun CHINAPOST var linkten baktığım kadarıyla.
sen kargo parasını öncedenmi ödüyosun? kredikartımı yoksa başka şekildemi ödeme yapılıyo?
çok soru sordum ama bende almak istiyorum ve ingilizcem 0 :)
birde lovely shoes 'de kapıda ödeme seçeneği varmı illa kredi kartı vesaire ödememi yapmak gerekiyor alışveriş yapanlar bilgi verebilirlermiii ???
Lovelyshoes ben de bağımlılık yaratıcak sanırım:)) siparişerim elime geçti. çok çok beğendim ve numarasının tam olmasına çok memnun oldum açıkçası:))
pembepanjurluev: Lovelyshoes I love U
yeni siparişimi vermek üzereyim hatta. tavsiye ederim bayanlar.1 numara buyuk söyleyin yeter tam olur:)
Lovelyshoes ben de bağımlılık yaratıcak sanırım:)) siparişerim elime geçti. çok çok beğendim ve numarasının tam olmasına çok memnun oldum açıkçası:))
pembepanjurluev: Lovelyshoes I love U
yeni siparişimi vermek üzereyim hatta. tavsiye ederim bayanlar.1 numara buyuk söyleyin yeter tam olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?