Şimdi sana biraz anlatayım, evet ayakkabıları kaliteli çünkü gojane de olan ayakkabılar orada da var genelde ben gojaneden aldığım gerçekten ayakkabılar güzel. Şimdi öncelikle üye olacaksınz ödeme kredi kartı ile yapılıyor eğer paypal hesabın varsa o şekilde daha güvenli alışveriş yapabilirsin. Amiclup biraz karışık ama gojaneden daha rahat alışveriş yapabilirsin. Sen siteyi incele karar verdiğinde msn den görüşürüz sana ayrıntılı oradan anlatarım daha rah olur.
meraba kızlar benimde sormak istediğim bişey var..bende yurtdışı alışverişe meraklıyım fakat hiç tecrübe şansım olmadı..son son da yurtdışı alışveriş problemleri oluyo diye duydum ..gümrük vs. yakın zamanda alışveriş yapan ve benimle bilgilerini,tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadsları bekliyorum .simdiden tesekkürler kızlar..
Tek seferde 150 Euro dan fazla alısverıs yaparsan gümrükte takılabilir Limit konusunda çok emin değilim ama 150 Euro diye aklımda şuan . ben en son 80$ lık alışveriş yaptım ve sorunsuz geldi hemen her ay bazen ayda 2 sefer alışveriş yapıyorum bir problem yok ama Kozmetik girişleri yasaklandı Kozmetik ürün düşünürsen deneme onun dışında ayakkabı giysi yada ufak elektronik cihazlarda sorun yok .
çok teşekkür ederim canım senin bu bahsettiğin hangi site için geçerli yani sen hangi siteden alıyorsun.özelden de yazabilirsin..bi sorunum olursa eğer alırken falan tekrar rahatsız ederim seni ..
ben de daha önce LoveLy shoes dan ayakkabı almıstım 4 tane. bir tanesnden memnun kaLdm. Ama daha sonra başka bir site keşfettim arkadaslar tavsiye ederim 2 kere sipariş verdim. hiç bir sorun çıkmadı. amerikadan bir site ve fiyatlar inanılmaz ucuz. indirim bölümünde 4 5 $ ayakkabılar bile var ki modeller özellikler yüksek topuk sevenler için çok güzel. kargo ücreti de aşağı yukarı lovely shoesla aynı sayıLır. ama ayakkabı kaliteleri gerçekten güzeL.
Merhabalar,
ben de bu yaz alısveriş yaptım bu siteden 2 arkadas 5 çift ayakkabı aldık hepsi de sorunsuz kargoya verildikten 5 gun sonra geldi.
ama ucuz oldugunu söyleyemem ortalama bir çift ayakkabı 50tlye gelmiş oldu ama tarz olarak degişik seyler olanlardan almıstım ben o yuzden sorun etmedim. bi de cok ilgilileler tum maillerime cvp yazdılar hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?