- Konu Sahibi beispiellos
-
ortada bir suçlu varsa bu annenle babandır.biran önce sil baştan yapıp yepyeni bi hayat kur kendine
öyle zıtlıklarla 2 aradalıklarla büyüdümki gercekleri ögrendiğimde onlarada tek laf edemedim ama cok birikiyo bunları yasadıkca benimde normal bi aileyle normal bir hayatım olabilirdi bu yasımda kendimi bitmiş hissetmezdim diyorum kardeşlerim var onlar ayrı bir aile gibi o kadar canımı yakıyorki o kadar acıtıyoki ..
Kendi zevkleri rahatları ugruna beni mahvettiler vay be ne anne baba .. yalnız oldugumuzda ona anne dememi istiyormus bi git ya kimsinki sen..
yok arkadaslar yasanan sey tam olarak o degildi yani hala kızım ama benim düşüncelerim cok farklıydı belki cok çagdaş degil ama ne yaşarsam kocamla yasamak istiyordum o da biliyordu bunları ama dediğiniz gibi boşluğumdan öyle güzel yararlandıki.. Benimde düşündüğüm zar parcası degil inandığım değerleri değmeyecek biri ugruna harcamam bunu kendime yediremiyorum işte.
ve onu hala öyle seviyorumki.. Dünyanın enlerine sahip bir erkek getirseler tek kötü huyuna değişmem .. } ama sevgim hiç umrumda degil onsuzda yaşarım biliyorum..
Ama beni mutlu eden güvendiğim tek kişi .. Ben güvenmemeyi cok küçükken ögrenmiştim annem babam beni bırakmıs daha kime güvenecektim ki..
O varken yaşadığımı anlıyordum ama meger hepsi yalanmıs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?