lsem kurtulsam . .

ortada bir suçlu varsa bu annenle babandır.biran önce sil baştan yapıp yepyeni bi hayat kur kendine

öyle zıtlıklarla 2 aradalıklarla büyüdümki gercekleri ögrendiğimde onlarada tek laf edemedim ama cok birikiyo bunları yasadıkca benimde normal bi aileyle normal bir hayatım olabilirdi bu yasımda kendimi bitmiş hissetmezdim diyorum kardeşlerim var onlar ayrı bir aile gibi o kadar canımı yakıyorki o kadar acıtıyoki ..
Kendi zevkleri rahatları ugruna beni mahvettiler vay be ne anne baba .. yalnız oldugumuzda ona anne dememi istiyormus bi git ya kimsinki sen..

Kinini anliyorum nefretinide, canin yaniyor, kirginsin, usandin biktin fakat ne olursa olsun güzelim seni doguran hakkinda o kimki gibi laflar etme...

Üzerine zerre kadar hakki gecmediyse bile seni karninda tasidi seni dünyaya getirdi hic olmazsa bunlari düsün ve nefretini kontrol etmeye calis, zordur mutlaka ama inan bana icinde kanayan bu yaralarini sarmadan hayatin boyunca mutlu olamicaksin her zaman icinde bir kin bir nefretle yasicaksin...mutsuz ve huzursuz olma...:1hug:

Belkide en güzeli bir uzmana gitmen olucak canim, gecmiste yasananlar ilerki hayatindada seni olumusz etkileyebilir...:teselli:

Arkadaşım okuyorsun, okuluna sarıl geleceğine odaklan. Edindiğin mesleği de hakkıyla yap, hiçkimseye ihtiyacın olmayacak, kendi ayaklarının üstünde durduğun gün çok daha farklı düşüneceksin. Dünya senin etrafında dönüyor, sen yeter ki kendine güven güçlü olduğuna inan her şey yoluna girecek.

canım hayat herkse eşit davranmıyor.ben de kolay seyler yaşamadım.herşey aklımda tek bir karesi bile unutulmuyo,silinmiyor.ama şunu öğrendım biz bu dünyada sınanıyoruz.Allah bize taşıyamayacağımız bir dert vermez.biliyorum bunları söylemek ne kadaar kolay diye içinden gecireblirsin ama herkesın derdı farklı.güçlü olmaya çalış dua et.gerekırse yardım al bir doktordan.heran aynı şeyleri düşünmemeye çalış,hayatının bundan sonrası için elınden ne gelıyorsa en iyisini yap.ama ilk önce kendın için.
öz anne ve baban içinse okonuyu düşünme artık olan olmuş bırak aklında irdeleme.herkes öbür dünyada hesabını kndi verecek unutma.ALLAHA sığn.ve gülsüm sultana katılıyorum söyledklerinde.
hepimz insanız ve inan hepimizin belki ölmek istediği an olmuştur.ama hayat hep mutluluk vesevinçle dolu değil.acısı da var tatlısıda.güçlü ol canım.sakın yanlış anlama oldu mu Allahım hep yanında olsun.

Benim onlara karsı kinim nefretim yoktu .. Başka birinin vereceği tepki aksine kendimi onlardan hiç mahrum etmedim ama ben bunları yasadıkca baska suclu bulamıyorum tabiki benimde sucum var zaten baskasına yükleyebilseydim bana bu kadar agır gelmezdi. Ama keske bastan tepkimi koysaymısım affetmeseymişim. Karnında tasımak hic marifet degil keske tasımasaydıda ben dogduktan sonra pişman olacaktı madem. .

karninda tasimak bencede marifet degil..herkes anne olamaz diye bosuna dememisler:1no2: üstelik neden yalnizken anne demeni istiyor buraya takildim ben..

Yasadiklarin hic kolay degil, Allah sabir versin canim:teselli:

Kendi ayaklarin üzerinde duruncaya kadarda hic bir erkege sakin güvenme, insanlara özelliklede erkeklere bu zamanda kolay kolay güvenilmiyor, caresizligindan yalnizligindan faydalanmak isteyen cok olacaktir, sen okulunu bitirip meslek sahibi oluncaya dek kimseye bu yönden güvenme.

Allah yardimcin olsun, yolunuda hep acik etsin insallaha.s

evet zaten o meseleyide bitirdim az önce tamamen ayrıldık. Derdide babasının bana mesaj atması yakınlığımızmıs fln . Artık umrumda degil bugün yeni onsuz bir hayata basladığım gün olacak ..
Allah yardımcım olsun

ailen yerden goge kadar haksiz ama kendi hatalarin sonucta kendi hatalarin
duygusal bir bosluktasin, sevilmeye, korunulmaya ihtiyacin var
belkide kendini hic bir yere ait hissetmiyorsun, evinde huzurun yok...
ama eger bunlara karsi direnmezsen ve kendini birakirsan kendi hayatin mahvolur
guclu olmak zorundasin kendin icin kendi hayatini kendin kuracaksin okuyacaksin, akilli olacaksin
sunu unutma hic bir zaman bir erkek bu sevgilin de olabilir esin de olabilir eksikligini duydugun ebeveyn sevgisini, korumasini veremez sana ana baba sevgisi ayridir kimse veremez
icinde hep eksik kalacak ve sen bunu kabullenip dimdik ayakta durursan basarabileceksin

eger gercekten inanirsan kendine yetmeyi ogrenirsen hersey cok guzel olacak
sana sen lazimsin baska bir seye ihtiyacin yok

karınında dokuz ay taşımasının hiçbir kıymeti olmaz benim gözümde,
taşıdığı canın kıymetini bilebilmişmii hayırrr
gerçketen herkes anne baba olmazz

böyle düşünmene üzüldüm tüm bu yaşadıklarına inat hayata sıkı sıkı sarılmalısın bence kopma hayattan hayata inat mutlu olup nasıl anne baba olunur göstermelisin hayata yeterki sen iste yeterki kendini sev ve kendine güven

çok güçlüydüm ben etrafımdaki herkesten herseyden. Kimseye üzüldüğümü agladığımı belli etmeden kimseye acılmadan zayıf yönümü göstermeden yasadım . Kaskatı..
Ama aartık dayanamayacak duruma geldim.

cnm ölmek ne demek hemen ilk iş bu saçma düşünceyi aklından çıkarmalısın! herşeye rağmen hayat yaşamaya değer..biçok kişinin hayatta okadar kötü şeyler başına geliyoki inan cnm şükredersin haline...hatalar insanlar içindir kimse dört dörtlük olamaz dimi? önemli olan hatanın farkına varıp gerekirse sıfırdan başalamak hayata! şimdiye kadar kötü gittiyse hep kötü gitmicek inan bana bigün görüceksinki herşey yoluna giriyo...bol bol dua et ...bu seni emin ol çok rahatlatır ve seni üzen ,yıpratan şeylerden ve kişilerden mümkün olduğunca uzak dur gerekirse yapabiliyosan hayatında çıkarmakla başla işe yani hayat yeniden anlaştımı? ölüm en kolay kaçış ama kaçmak sana yakışmaz bence!?

bence halan gücün var,sadece hırpalandın,sendeledin...
aşk denilen şeyde adamı böyle yapıyor zaten!
zamana ihtiyacın var,kendini dinleme bir müddet ,bunun için çabala..
aslında hala güçlü ve dimdik ayakta kalacak o güç var sende!sadece biraz zaman tanı kendine...
ve sen ol yine...kendinden vazgeçme! hayatın içindekilere de hayata da yenilme!
öldüm - bittim sen ve senin gibilere yakışmaz!!!!
sen acılarını acıya - acıya yaşamış ,kanaya - kanaya tırnaklarınla gelmişsin bu zamanına...
sor bakalım kendine!!!
''gerçekten bittin mi?''
cvp vereyim ''hayırrrr''..........
sevgiler:..

en son nokta beraber olmak degildir, sirf biriyle beraber oldum diye olmeyi kendine hak gorursen, tore cinayetlerini mesru gosteren zihniyetten ne farkin kalir?
istemesen de birseyler yasamissin, arkasinda dur bunun. kadin olmadan once insansin. her insan kadar yasamaya layiksin, dahasi yasadigin bu zorluklardan sonra mutlu olmaya da layiksin.
her zaman guclu ol. tam olarak neler yasadigini tabi ki bilemem, ama olmek bir kurtulus degil, kacis yoludur. temizlik, saflik bekaretle olculemez. tecavuze ugrayanlar da mi masumiyetlerini kaybediyor? birseyler yasandiysa yasandi. bugunku aklinla pisman olabilirsin ama onemli olan minimum travmayla atlatman ve gelecege saglam adimlarla ilerlemen. gerekirse psikolojik destek al, eminim ki cinsel istismara ve siddete ugrayan ne kadinlar var bu imkani bile olmayan.
herseyin gonlunce olmasini dilerim.

seni çok iyi anlıyorum canım yaşadığın benzer ilişikiyi bende yaşadım birini çok sevdim 2 sene çıktık bizde cinsel ilişkiye girmedik onun dışında bişeyler yaşadık sonra gittikçe benden uzaklaşamaya başladı ayrılma kararını o vermedi benden uzaklaştı aramadı bende bu duruma daha fazla dayanamadım beni aramıyosun sormuyosun çok uzak davranıyosun falan dedim çok tartışmalar çıktı en sonunda tartışmalara dayanamayıp bıraktım zaten oda beni bıraksın diye bahaneler arıyodu....
erkekleri çok iyi tanıyorum sana bi tüyo vereceğim sevgilin sana '' herkesten farklısın sen başkasın seksisin güzelsin hep bunun gibi iltifatlar edip hiç gelecekten bahsetmiyosa yada evlilikten bahsederken yapmacıkmış gibi konuşmaları varsa o erkekten uzak dur o erkek istediğini aldıktan sonra seni bırakır canım bırakmayanlarada bişey demiyorum bırakmayanların sayısı çok az...
bi erkek eğer seninle ciddiyse ilk önce evlilik sözü al yani nikah masasına oturmadan kendini kullandırtma yoksa kendini aptal yerine konulmuş hissediyosun

yazını okudum ve çok üzüldüm bu dünyada hiç birşey için ölmeye degmez yıkılma bunca olay yaşadın yıkılmadında bir erkekmi seni yıkacak bence sen çok güçlü iradeli kuvetli bi kızsın arkadaşım gene dik dur hayatla savaşına devam et gün gelecek seni üzenler ayaklarının altında ezilmiş bi böcek olacaklar yıkılma karamsar olma hepimiz yanındayız sen yeterki yaşamayı sevvvv

canım benim şu hayattaa en önemli şey sensin bunu unutma sen varsan çevrendeki herşey vardır
asla ve asla da hiç kimse için ölmeye değmez
boşver sende koy tavrını sal ipini çıksın gitsin hayatından geçmişe bir sünger çek ve ileriye bak
öncelikle okulunu bitirip eline mesleğini al ....

o kadar olay yasamissin ama asıl seni pes ettirmemesi gereken bir olay da pes ediyorsun..
evet bu ask yüzünden..
bugüne kadar yaşadığın olaylar hep senin dısında gelişmiş..ask ta öyle iste..ne zaman nasıl kime asık olacağını bilemiyor insan..nasıl ki yaşadığın onca seyde senin en ufak bir sucun yoksa bu olayda da yok..yarın yine asık olucaksin,yine guluceksin,yine güveneceksin,yine mutlu olucaksin,yine seveceksin,yine babandan göremediğin korumayı goruceksin,yine sahiplenilceksin,yine kalbin deli gibi aticak,yine bakmaya doyamicaksin,yine zirveye çıkacaksın..ama yine uzuluceksin,yine agliycaksin,yine sinirleniceksin,yine opuceksin,yine dokunacaksın,yine dibe vurucaksin...
ask bu..inisleride olucak çıkışları da..
o kadar olaya yenilmemissin ask a mı yenileceksin?ask kadar güzel,çılgın bir seye mı yenileceksin?hiç sanmıyorum..ask acısı berbattir evet ama inan senin yaşadıklarının yanında deve de kulak..sen güçlü bir kızsın,Olgun bir kızsın..hayatın ne kadar güzel olduğunu fark edecek olgunlukta bir kızsın..askında ne kadar güzel olduğunu fark edecek bir kızsın..

canım asla kendini bırakma bundan sonra hiç olmadığın kadar güçlü olmalısın,kimse için değil kendin için yaşamalısın ayaklarının üstünde durup kimse senin yanında olmadan yalnızda bu yükü taşıyıp başardım demelisin...allah yardımcın olsun tatlım

ben anlamaya çalısıyorum seni..

bi kişiye güveniyorsun.. hayatının merkezi yapıyorsun.. her mutluluğunu onla özdeşleştiriyorsun..
mutlu olsun diye çabalıyorsun..

peki o sana napıyor ? güvenini alt üst ediyor. sana senin istemediğin şeyleri yaşatıp ayrılmaya karar veriyor.

şimdi sorarım sana arkadaşım. hala güveniyorum diyosun tek güvendiğim o diyosun baskalarını getirseler tek kötü huyunu değişmem diyosunda o seni niye bu hale sokuyor değer mi bunlara acılara ?

bırak güçlü olmaya çalışma acı çek sonuna kadar acı çek sonra ayağa kalkıcaksın elbet daha güçlü daha kendinden emin ama yanlışları hayatından çıkararak.

tek diceğim ölüm kadar basit bi yolun olmadığı.İçinde Allah korkusu varsa yapamazsın da zaten devam etmek zorundasın yoluna öyle yada böyle o yüzden sabır biraz daha arkadaşım herşey yoluna girer
ölüm acısı bile unutuluyor yasanılanlar mı unutulmucak.

umarım en kısa zamanda hayatında güzellikler olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…