lsem kurtulsam . .

beispiellos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
46
0
86
İstanbul

Biraz uzun şimdiden T$kLer
Aslında ilk mesajım degil ama tanıdıklar oldugu icin sitede baska bi üyelikle yazıyorum. Baştan baslıyorum..

Ben dogduktan sonra annem ile babam arasında büyük sorunlar cıkmıs bosanacak duruma gelmişler ve beni zengin bir akrabaya vermişler ( ne iyi halt yemişler degil mi ?! ben bir eşyayımya..)

Pek parlak bir cocukluk gecirmedim pskolojik olarak ama haklarını yemeyeym maddi yönden hep üstün oldum onlarda bunu hep yeter sandılar. annem sinir hastasıydı ve o yasımda evde yasadıklarımı ben bilirim daha kimseye anlatmıslıgımda yoktur.Kimseye birsey anlatmadan böyle büyüdüm..
Geçen sene daha büyük sorunlar yaşadım evden kovdular gecenin 3ünde , sokakta saldırıya ugradım vs cok olay oldu ama anlatsam sayfalar yetmez. Öz ailem almak istedi bütün yasadıklarıma ragmen onları bırakamadım vicdanım el vermedi (keske yaptıklarımın kıymetini biraz anlasalar )

birsüre pskolojik tedavi gördüm.

Bu arada aile dostumuz ve komsumuzun oglu var X . Normalde hic sevmezdim . yası benden büyük banada arada abiliği tutardı sonra beni sevdiğini söyledi ve bir ilişkiye basladık cok güzel birşeydi beni mutlu etmek icin herseyi yapıyordu hiçbir karsılık beklemeden sabah aksam beraberdik babamdan görmediğim korumayı kollamayı ondan görüyordum ve ilk defa mutlu oluyordum gercekten gülüyordum bi insana inanıyordum bütün duygularımı hislerimi yitirmiştim oysa.. İnsan oldugum aklıma gelmişti sayesinde..
cok güzel gidiyordu ama bu arada istemediğimi bilerek birşeyler yasandı .. Daha cok sahiplendi daha cok ilgilendi zaten onun ailesinden herkes biliyor ciddiydi. ama suan bitmek üzere ve ben bunları kendime yediremiyorum ..

İlk defa birine inandım güvendim mutlu oldum ve bitiyor o kadar emek çaba.. Aslında o degil umrumda olan cok sevsemde bitti dersem bitirebilirdm ama yaşanılanlar .. hep övünürdüm kendime kendimle. Nasıl seyler gördüm yasadımda pes etmedim yenilmedim, tertemizim diye ama artık o da yok bu yükle nasıl yasarım bilmiyorum artık ne kadar aptalmışım ..

kendimi yiyp bitirdim herseyin farkındayım aptal oldugumun inanmamam gerektiğinin herseyin ama herseyin. Belki daha büyük sorunları olanlar var ilerde hicbirsey kalmayacak diyeceksiniz biliyorum ama duymak istedigim bunlar degil lütfen beni haklı göstercek birşeyler söyleyin yoksa kaldıramıycam bunca seyi..

Hep gececek diye avundum gececek gececek .. Geçmiyormus ..

ıstemedıgın halde senın duygusal boslugundan faydalanarak sana sahıp mı oldu arkadaşım?

soruma cevap alamadım ama ben anlayacagımı anladım sanırım.
arkadasım bırlıktelık ınsanın temızlıgınden saflgıdından bısı goturen bır olay oldugunu sanmıyorum ıstemeden oldugu ıcın belkı kotu anılan olmus olabılır ama bunun senın hayatını etkılemesıne ızın verme hayat senın netıcede daha onunde uzuuuun yıllar var bu olayları gerıde bırakmaya calısıp onune bak.
ılk onerım psıkoljık destek almandır.
ıkıncı onerım de becerebılırsen kendı hayatını kur sımdıkı aılenmıs sevgılınmıs oncekı aılenmıs bırak hepsını de bırak sen kendı hayatını kur.

uzulme tatlım cıdden uzulme su an hepsı kotu gelıyo emınım ama sen kırlenmıs ya da mahvolmus bır kız degılsın. gucunun farkına var altından kalkacaksındır.

Son düzenleme:
bu kadar acılar içinde birine sığınman ve ilgi gördükten sonra teslim olman çok doğal geldi bana...ne de olsa gerçek annen yanıbaşında iken anne diyememenin acısını anlarım...nice genç kız var bir şekilde hayatına senin gibi devam eden.çok da rahatlar ve strese de girmiyorlar...biraz rahat ol.kendine güven.olan olmuş düşünüp de kahretme ve geleceğe bak...
inan ki herşeyin bir çaresi var....

sakın ölsem de kurtulsam diye düşünme canım çünkü sen sadece öldüğünle kalırsın herkes seni unutur gider
yaşadığın şeyler gerçekten çok ağır sevgisiz bir ortamda büyümüşsün ve sana sevgi gözteren ilk kişye kalbini tamamen açmışsın bugüne kadar hissetmediğin sevgiyi onda bulmuşsun ve bu sevginin karşılığı olarak ona birşeyler vermişsin ona güvenmişsin tamam bir hata yapmmışsın ama bu hayatın sonu değil ilk önce şunu untuma sen çok değerlisin ve hiçbirşey için ölümü düşünmeye değmez
şu anda yaşadığın şey hayatında başına gelmiş en kötü şey olabilir ama yinede şükretmen lazım ya bu insandan hamile kalsaydın ya bu insan sana eziyet etseydi yada sana şantaj yapsaydı daha birsürü kötü örnek verebilirim sana
seni anlıyorum şu an kendini en dipte hissediyorsundur muhtemelen ama inan bunların hepsi geçeçcek zamanla yaraların yavaş yavaş kabuk bağlayacak
bunları yazarken aslında sana verdiğim tavsiyeleri birazda kendime veriyorum bliyormusun
çünkü bende kendimi en dipte hissediyorum... bende 1.5 yaşında bir bebekle eşimden boşanıyorum sebep aldatma düşünsene yıllarını paylaştığın insanın sana bunları yaptığını
yani anlayacağın beterin beteri var onun için biraz sabret ve yaralarının kabuk tutmasını bekle olurmu canım kardeşim

hayatta hiçbir şey ölmeye değmez
yaşadıysanda istediğin için yaşadın yaptıklarından pişmanlık duymamalısın
aslada bu yaşadıkların için kendini evlenmeyede mecbur hissetme bir laf var it atar yiğit kapar seneler uzun mutlaka senin kaliteni değerini anlayacak biri çıkacak karşına....
ama dikkatli ol bu vakitten sonra kısa süreli ilişkiler yaşarsan o zaman gerçekten kendini yitirirsin doğru insanda emin ol ve herkeze kapılarını açma.....

Tatlım şu an kendini kötü hissediyorsun. Kendini daha iyi hissedebilmen için neler yapabiliriz.
Üzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama hararetin azalmadığına göre yeni olmalı.
Canım bir kayıp yaşadığını hissediyorsan bu kayıpla yaşamayı öğreneceksin.
Böyle birşey yaşamamış gibi hayatına devam et bebeğim. Bir süre sonra duygu ve düşüncelerin
şu ankinden çok farklı olacak ve kendini hırpaladığına yanacaksın.

Son düzenleme:
Seni hakli veya haksiz gösterecek tek bir neden yok güzelim!!:delphin:

Yasanan yasanmistir, yükün agir olsada altinda ezilme, rabbim kimseye kaldiramicagi yük vermez zaten..a.s

Ailenden yana yüzün gülmedi olabilir, bizim ailelerimiz dört dörtlükmü saniyorsun?
Birini sevdin birseyler yasadin, ama hayal kirikligina ugradin, olabilir? Evlendikten sonra kucaginda cocukla terk edilen kadinlar var! 3 kurus parayla bir ay gecinmek zorunda olan insanlar var, hasta sakat sifa diye allaha yalvaranlar var, afrikada bir parca ekmek icin birbirni öldürenler var...varda var arkadasim...:çok üzgünüm:

Burasi imtihan yeri, hatalarimiz olabilir ama düzeltmekte bizim elimizde, imtihani kazanamkta...Allaha sigin dua et kendini toparla ve ne olursa olsun sunu untuma...

Hayat senin hayatin ver sorumlusuda sensin.:teselli:

gülsüme katilmamak elde degil..cok dogru..olan olmuş..olanla ölene care yok..vahlanmak seni yaralamaktan,psikolojini dahada bozmaktan baska bi işe yaramaz canim..

basina her ne gelirse gelsin herzaman "bundan beteri vardir" demelisin..yoksa sürekli yikinti üstüne yikinti yasarsin..sana bunlari unut demiyorum..basimiza gelen hersey gülsümün dedigi gibi imtihan..ama imtihanlarin sirlari vardir..ondan alincak dersler vardir..imtihana anlam katan budur..

sende bu yasadiklarindan dersini iyi cikar..ileriye bak artik..hayat hep inişle gitmez..tipki cikişla gitmedigi gibi..elbet sende mutlu olucaksin..ama cabalamadan olmuyor..armut piş agzima düş degil,zahmetsiz rahmet olmaz dünyasindayiz..

başa çıkamıyorsan yaşadıklarınla,önce psikolojik destek al.geriye dönüşü mümkün olmayan şeyler var malesef onlardan birini yaşamışsın.aslında sorun.bünyemizde barındırdığımız bir zar parçası değil.senin kendine yediremediğin.bazı değerleri hiçe saymış olmak.ancak ruh halinden anladığım kadarıyla sana değilde erkek arkadaşına kızıyorum. duygusal anlamda boşlukta olduğunu bile bile senden faydalanmış.en azından böyle düşünüp kendini rahatlatabilirsin cnm.sen bir hata yaptın diye.dünyanın en kötü insanı olmuyorsun.kendinle heasplaşmaktan vazgeç olmuş bikere.bundan sonra daha dikkatli ol ve kolay inanma hiç kimseye.özelliklede erkek cinsinekötükedihüso

yok arkadaslar yasanan sey tam olarak o degildi yani hala kızım ama benim düşüncelerim cok farklıydı belki cok çagdaş degil ama ne yaşarsam kocamla yasamak istiyordum o da biliyordu bunları ama dediğiniz gibi boşluğumdan öyle güzel yararlandıki.. Benimde düşündüğüm zar parcası degil inandığım değerleri değmeyecek biri ugruna harcamam bunu kendime yediremiyorum işte.

ve onu hala öyle seviyorumki.. Dünyanın enlerine sahip bir erkek getirseler tek kötü huyuna değişmem .. } ama sevgim hiç umrumda degil onsuzda yaşarım biliyorum..

Ama beni mutlu eden güvendiğim tek kişi .. Ben güvenmemeyi cok küçükken ögrenmiştim annem babam beni bırakmıs daha kime güvenecektim ki..
O varken yaşadığımı anlıyordum ama meger hepsi yalanmıs ..

gezmez tatlım geçmez tutunacak bir dalın olmadığı için geçmez

çok şanssızmışsın hayat zaten kötü bir de üstüne talihsizliğin eklenince iyice mutsuz olmuşsun ve doğal olarak metanetini kaybetmişsin...

tatlım ben de senden daha iyi genlik yaşadım diyemeyeceğim fakat hiç yılmadım yorulmadım her düştüğüm de eskisinden güçlü ayağa kalktım ve dimdik yürümeye devam ettim...

bütün hayatımı 15 yaşımdayken duyduğum bir söz üzerine kurdum "HERŞEYİNİ KAYBET AMA METANETİNİ KAYBETME"

psikolojik tedavine devam et ve profil bilgin doğruysa öğrencisin inşallah doğrudur, eğitimine 4 elle sarıl...

anladığım kadarıyla tek çıkış yolun meslek sahibi olmandan geçiyor...

bu dünyada her şeyin ilacı zaman galiba canım, hiç mi yok çevrende sevdiğin beraberken mutlu olduğun bi arkadaşın, kuzenin.Bütün olanları anlatman gerekmiyor ama en azından yanında mutlu olduğun, sana dertlerini birazda olsa unutturacak insanlarla ol ve tavsiyem o kişiyi görme hiç bi şekilde karşılaşma,acıların tazelenmesin,yaşadıklarından dolayıda kendini kirli hissetme önemli olan senin temiz kalbin,sende hata yokki kirlenesin canım,çoğumuzun yapacağı bi şeyi yapmışsın sevdiğine güvenmişsin

erkekler bizim gibi değil maalesef biz sevdik mi delicesine severiz ve sanki hayatta ondan başka kimse yokmuş gibi,o olmayınca herşeyn tadı ve anlamı gidiyormuş gibi manyak severiz...bu da kadınların zaafı ama erkek beyni öyle değil...

acın taze ve zaman herşeyin ilacıdır.birşey diyemiyorum.madem kızlığını kaybetmemişsin o halde daha özel anlarını yaşayabileceğin birisi--- umarım sonsuza kadar güvenebileceğin birisi karşına çıkar..biz tüm kadınların temennisi gibi...

önce kendine güveniceksin arkadaşım..
bu her erkek için her kadın için önemli ama senin için daha önemli..
ben kendime 5 güveniyosam, sen kendine 10 karşındakine 5 güveniceksin..
annen baban yokmuş, bunların acısını kaldırmışsın da bir erkeğin çekip gitmesi mi yıldırıcak seni hiç sanmıyorum.. tabi ki üzülüceksin çok normal, aksi olsaydı zaten anormal olurdu.. üzüntünü yaşa, üstüne bi sünger çek, hayatına devam et.. o da arkandan melül melül bakar eminim ki :)

önce kendine güveniceksin arkadaşım..
bu her erkek için her kadın için önemli ama senin için daha önemli..
ben kendime 5 güveniyosam, sen kendine 10 karşındakine 5 güveniceksin..
annen baban yokmuş, bunların acısını kaldırmışsın da bir erkeğin çekip gitmesi mi yıldırıcak seni hiç sanmıyorum.. tabi ki üzülüceksin çok normal, aksi olsaydı zaten anormal olurdu.. üzüntünü yaşa, üstüne bi sünger çek, hayatına devam et.. o da arkandan melül melül bakar eminim ki :)

çok güzel demişsin keşke her kadın böyle düşünüp uygulayabilse...

Arkadaslar cok saolun gercekten. Evet beni giden bir erkek yıldıramaz ama bazen öyle üstüste geliyorki.. güvenebileceğim, dayanabileceğim kimsemde yok hep güçlü oldum kimseye zayıf yönümü göstermedim o hariç. . Herkesin dayandığı omuz oldum ama ben kimseye birşey anlatamadım düğümlendi kaldı hep boğazımda inanın öyle seyler yasadımki bunu söylerken bile gözlerim doluyor .. hiç yılmadım ama bıktım artık bıktım ..

tek yolum kendi hayatımı kurmak ama o da cok zor daha okuyorum buna bir hayat kurmaya gücüm yok hemde tek basıma ..

seni anliyorum diyemem sen kendi yasadigini ancak kendin bilirsin neler yasadin neler cektin bilmiyorum benim anladigim adam senin zor anindan istifade etmis sen hala sevgi diyorsun arkadasim kimseye guvenme demiyorum guvensizde yasanmaz yalniz zor zamaninda karsilik beklemeden yapsaydiya sana iyilik guven yani ne diyecegimi bilemiyorum suan yanlisim varsa kusura bakma.

Arkadaslar cok saolun gercekten. Evet beni giden bir erkek yıldıramaz ama bazen öyle üstüste geliyorki.. güvenebileceğim, dayanabileceğim kimsemde yok hep güçlü oldum kimseye zayıf yönümü göstermedim o hariç. . Herkesin dayandığı omuz oldum ama ben kimseye birşey anlatamadım düğümlendi kaldı hep boğazımda inanın öyle seyler yasadımki bunu söylerken bile gözlerim doluyor .. hiç yılmadım ama bıktım artık bıktım ..

tek yolum kendi hayatımı kurmak ama o da cok zor daha okuyorum buna bir hayat kurmaya gücüm yok hemde tek basıma ..

hayatım senin tek başına hayat kurmaya gücün yok benim tek başıma kaç kere hayat kurduğumu biliyormusun?

kurduğum hayat yıkıldı bir kez daha kurdum, gene yıkıldı kucağımla bebeğimle bir kez daha kurdum

birkez daha yıkılsın gene kuracağım....

ölsem de kurtulsam demişsin de inançlarını bilemiyorum ama esas sorun işte intihar ettikden sonra başlar. asla geri dönüşü olmayan pişmanlık.

intiharı düşüneceğine hayatının merkezine sadece kendini oturt...

bencil olma insanları sev iyilik yap ama başka birisi hele hele bir erkeğe kapılıp kendini unutma....bence dünyada bu kadar sorun varken bir erkekleri bu kadar baştacı yapmak biraz hafif kalıyor...sosyal ol, yardım derneklerine üye ol, gönüllü anne ol, hayatta ne dertler varmış bak erkekleri baştacı edecekmisin!

yani benim kastettiğim şimdi içindi suan gücüm yok bir hayat kurmaya tabiki okulum bitsin ilk yapacagım burdan uzaklasmak olacak ama okul bitene kadar nasıl dayanırım bilmiyorum..
İnanc demişsin zaten inancımdan dolayı suan varım.
herseyinde farkındayım bastan dediğim gibi benden cok daha büyük sorunları olan kişiler oldugunun ac, acıkta olanların . .

ortada bir suçlu varsa bu annenle babandır.biran önce sil baştan yapıp yepyeni bi hayat kur kendine

Back
X